• Populär

T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

T.ex. Kungsholm, Stockholm

Acquilas Hunddagis

2 recos (2 saknas)

Vi väntar på att företaget ska få fyra recos.

Innan fyra personer har skrivit om företaget viktar vi betyget mot en trea (3) för att inte ge en orättvis bild av företaget.

acquilas-hunddagis
Kontaktinformation

08-7830728Ängskärsgatan 4
115 29 STOCKHOLM

www.hunddagis.nu

jeab-bil-motor-ab

Reco tipsar om vår sponsor

Jeab Bil & Motor AB

Hans N Hans N:  Alltid hjälpsamma, serviceinriktade, man vet att man inte blir uppskörtad utan får mest kostnadseffektiva lösning. Läs mer

1. Rekommendera
2. Betygsätt

Läs vad Recos användare tycker om Acquilas Hunddagis

2010-05-18

Hahahah mycket roligt. Då jag innan har skrivit om denna verksamhet och folk har reagerat på min text som jag står för till 100 % har ägaren kontaktat reco.se i panik för att få bort den då samhället inte får veta sanningen om denna ägare och hennes sätt att jobba mot personal och hundkunder. Bara det säger att hon nu har tagit åt sig och nu vill dölja. En person som står för gått arbete och har ett gått ryckte skulle inte rört en fena om någon sån text skulle komma upp.

Som jag har sagt innan. Om man stöder detta företag som inte har det bästa ryktet om sig så är det pga den underbara personalen som är anställd och inget annat.

angelica n

Dela:
Dela på Twitter
    Spara

2010-01-12

Detta ställe ger intryck av att vara seriöst men tyvärr så upplever man som kund inte att personalen har den långa erfarenhet av hundar som påstås. Ägaren är inte ärlig utan tar ut hutlösa avgifter för förseningar samt stänger ner i 2 veckor då man förväntas betala full avgift. Personalen erbjuder sedan sina tjänster under samma tid mot extra betalning. Har hört mycket gott om andra hunddagis på Östermalm men kan tyvärr inte rekomendera detta ställe.

Hannah O

Dela på Twitter
      Spara

Hitta till Acquilas Hunddagis

0 företagsbilder Acquilas Hunddagis

Bli först att ladda upp bild på företaget

Taggar för Acquilas Hunddagis

Service