feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Autocenter I Bromma

1.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Autocenter I Bromma

Tappvägen 34 168 65 BROMMA

Autocenter I Bromma finns på Tappvägen 34 i BROMMA och är sökbara på bl.a. Bilmeck och Bilverkstäder

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Autocenter I Bromma

Läs vad Recos användare tycker om Autocenter I Bromma

• Status: 1
    Camilla B skrev om Autocenter I Bromma:
    När bilen skulle hämtas efter reparation gick det inte att låsa upp dörren.Dom på autocenter bröt sönder låset och vägrar att laga det pga att bilen är en gammal bil,fick även höra en massa glåpord om min bil,även när vi ringde upp och krävde att låset skulle lagas,slängde dom på luren 2 ggr.(Kan tillägga att det inte var något fel på låset när vi lämnade den)Vi lämnade in för en annan reparation men fick alltså en annan skada på bilen,Så åk inte dit!!! Djupt besviken!!!
    2012-07-05
  • Status: 1
    Stefan J skrev om Autocenter I Bromma:
    Autocenter I Bromma kommer med spydiga kommentarer och slänger på luren när man frågar en enkel fråga. Skulle aldrig lämna in bilen där och förhoppningsvis så gör någon annan inte det nu heller.
    2009-10-08

Företag nära Autocenter I Bromma

Solna Bilteknik

Löfströmsvägen 1, SUNDBYBERG

Läs mer om Solna Bilteknik

155 recos

Björn L

Björn L tycker:

"Katastrof hur kan man behandla sina kunder på detta sätt. Jag fick parkerings bot under min vistelse där , boten var borttagen så vi fick självklar ... "

Avgas-Systemet

Mariehällsvägen 28, BROMMA

Läs mer om Avgas-Systemet

6 recos

Blend M

Blend M tycker:

"Super grymma gubbar! Jag är en jobbig kund som vill få mina saker igår helst. Grabbarna på Avgassystemt har aldrig nekat mig! Ställer alltid upp, gör ... "

Sundbybergs Laserklinik

Järnvägsgatan 74, Sundbyberg

Läs mer om Sundbybergs Laserklinik

5 recos

Andre S

Andre S tycker:

"Tycker sundbybergs laserklinik är klockren! Elina är jätte trevlig och bra inom det hon gör. Kan stark rekomendera denna klinik. "

Circle Tattoo

Järnvägsg. 78, SUNDBYBERG

Läs mer om Circle Tattoo

2 recos

Gabriela L

Gabriela L tycker:

"En utav Sveriges bästa tatuerare. Bra idéer, proffsig och skitsnyggt resultat. "

Däckproffsen i Sundbyberg AB

Järnvägsgatan 68, SUNDBYBERG

Läs mer om Däckproffsen i Sundbyberg AB

2 recos

Johnny H

Johnny H tycker:

"Rekommderar denna firma/personal varmt.kände mej mycket trygg när man prata med personal.DÄCKPROFFSEN på vad dom göra är rätt namn på företaget.Dom är ... "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Autocenter I Bromma

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.