Autorisma Södermalm
Autorisma Södermalm
Götgatan 103 116 62 Stockholm
Professionell bilvård på södermalm
Bilvårds specialisten sedan 1990, om din bil själv får välja så är det självklara valet Autorisma.Vi tål att jämföras med.
Besök oss det lönar sig. Vi är certifierade som SONAX professional partner.
Välkommen!
Vad tycker du om Autorisma Södermalm
Läs vad Recos användare tycker om Autorisma Södermalm
Björn E skrev om Autorisma Södermalm:
Riktigt trevlig ägare och ett väldigt professionellt jobb! Tog sig tid att noggrant gå genom bilen både innan och efter. Rekommenderar starkt!2013-05-17 -
2012-10-03
Henrik D skrev om Autorisma Södermalm:
Mycket trevligt och professionellt bemötande som är mån om kunden.
Fick tid samma dag som jag ringde och morgonen efter så var den klar och resultatet var mycket bra.
Kan verkligen rekommendera företaget och dess service.2012-09-21 -
Mats O skrev om Autorisma Södermalm:
Kan bara starkt rekommendera Autorisma. Fattar fortfarande inte hur de lyckades få min 10 år risiga bil i nybilsskick. Otroligt nöjd med resultatet. Verkligen toppklass på utfört arbete och ett supertrevligt bemötande.2011-09-23 -
Angela O skrev om Autorisma Södermalm:
Väldigt nöjd med arbetet som de lagt ner på min fina bil! Bra bemötande och service!2011-08-16 -
Valli N skrev om Autorisma Södermalm:
Superbra bemötande, service, svar på frågor, allt. Sist men inte minst, kvalitén på recond-arbetet. Jag har en "jobbig" bil (svart metallic) och de fick bort svåra lackfläckar och märken, sånt som "går inte att ta bort utan omlackering" enligt andra ställen i Stockholm. Lär inte gå någon annanstans nu.2011-08-16 -
Yin C skrev om Autorisma Södermalm:
Grym service på alla faktorer, hade min bil på recond hos dem nyligen och var inte riktigt säker på att det var min bil som stod där framför mig när det var dax att hämta bilen. men det var det.
5/5 på bemötande 5/5 på service
rekommenderar detta verkligen till alla som vill ha hög personlig och professionell service.2011-08-12 -
Leif B skrev om Autorisma Södermalm:
Rekommenderar verkligen. Proffesionellt och mycket tjänstvilligt bemötande. Utför ett bra arbete, har anlitat företaget 2 ggr.2011-08-01 -
jenny d skrev om Autorisma Södermalm:
absolutly AMAZING service. friendly and professional. i am more than happy to drive to the other side of town for this sort of treatment :)2011-06-01 -
Paul d skrev om Autorisma Södermalm:
Sanslös bra service och kvalité på rekonditioneringen. Jag kan starkt rekommendera deras tjänster.2011-05-25 -
2011-04-28
2011-04-28
Philip X skrev om Autorisma Södermalm:
Mycket bra! Jag kommer definitivt tillbaka. Ärligt, trevligt bemötande; mycket noga och professionell. Rena lokaler.2011-04-28 -
Paul K skrev om Autorisma Södermalm:
Mycket bra service! Mycket bra resultat! Mycket bra priser. Bästa tänkbara!2011-04-28 -
Erik S skrev om Autorisma Södermalm:
Är mycket nöjd. Fick trevligt bemötande, bra pris och ett perfekt resultat.
Kommer anlita dem igen!
Erik, Audi A42011-04-13 -
2011-02-17
2011-02-16
Kim E skrev om Autorisma Södermalm:
Mycket bra bemötande, professionellt och seriöst. Drivs av en person som är mån om att göra ett bra jobb. Även en sorgligt sliten bil blev riktigt fin med lite specialbehandling, imponerande. Jag återkommer gärna med min nästa bil!2011-02-13 -
2011-01-27
2011-01-24