feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Beijing 8

3.5
Betyg
Recos
Ring företaget
Beijing 8

Drottninggatan 85 111 60 Stockholm

Beijing 8 finns på Drottninggatan 85 i Stockholm och är sökbara på bl.a. Dumplings och Restaurang

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Beijing 8

Läs vad Recos användare tycker om Beijing 8

• Status: 101
    Sara S skrev om Beijing 8:
    Ännu ett dumplingsställe som ploppat upp för oss dumplingsälskare. Beijing gör små och mycket goda dumplings med varierande innehåll, goda såser till och mycket prisvärt om man relaterar till motsvarande ställen i samma område. Kommer absolut besöka igen. Man blir inte vrålmätt men sådär skönt dumplingsmätt.
    2012-06-13
    Tobias B , Jakob J gillar detta.
    Precis så: "sådär dumplingsmätt" :) "
    06-13 13:28
  • Status: 367
    Tobias B skrev om Beijing 8:
    Beijing 8 är en trevlig liten dumpling-restaurang på Drottninggatan. Man väljer såklart antal dumplings men även mellan kyckling, lamm, kalv, fläsk och lax. Till de dumplings som man väljer matchar man sedan med passande såser. Kostar ungefär en hundring om man ska bli mätt - vilket man ändå inte riktigt blir. Kan mer tänka mig att svänga förbi på vägen hem och köpa lite dumplings till förrätt till middagen eftersom de är galet goda.
    2012-06-12

Företag nära Beijing 8

Edward & Partners

Sveavägen 52, Stockholm

Läs mer om Edward & Partners

102 recos

Hanna E

Hanna E tycker:

"Christian är professionell,pålitlig, effektiv, kunning och det går alltid att nå honom. och han får ut bästa pris. "

Beauty Profession Sweden

Tegnérgatan 9, STOCKHOLM

Läs mer om Beauty Profession Sweden

49 recos

Matilda  A

Matilda A tycker:

"Jag gjorde fillers i läpparna för några veckor sedan. Det var min första gång men jag kommer absolut göra det snart igen! Suzanna är verkligen duktig ... "

Sosta Espresso Bar

Sveavägen 84, STOCKHOLM

Läs mer om Sosta Espresso Bar

15 recos

Annika T

Annika T tycker:

"Bästa kaffet i stan! Bättre pris bättre bemötande än man skulle gå till vilken Wayne´s Coffe eller Cofe House by George i Sthlm! "

Arirang

Luntmakargatan 65, STOCKHOLM

Läs mer om Arirang

9 recos

Jakob J

Jakob J tycker:

"Wow! Jag har helt missat hypen kring denna restaurang som har funnits i Stockholm sen 70-talet. Men igår var det premiär för mig på Arirang och jag må ... "

W Lounge

Rådmansgatan 50, STOCKHOLM

Läs mer om W Lounge

9 recos

Noel H

Noel H tycker:

"Är riktigt nöjd med min klippning hos Jonas på W Lounge och kan varmt rekommendera salongen till andra! "