Söker ni en engagerad fastighetsmäklare till ett mer realistiskt arvode? Vi vet att högt, personligt engagemang genom hela försäljningen är det som leder till nöjdare kunder. Kontakta oss så berättar vi mer och bjuder på en gratis värdering. Välkommen!
Hagagatan 10 113 48 STOCKHOLM
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Kent Lundmark Holma
Gunilla S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Glad att vi valde Kent, bra på att informera, trevlig och seriös.2013-05-21 -
Roger S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Mycket bra var av mäklare. Supertrevlig och seriös samt väldigt lätt att få tag på när/ om det behövs.2013-05-21 -
Maria R skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Professionell och trevligt bemötande, gav bra information och bra kommunikation.2013-04-03 -
Yasmina B skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Väldigt trevlig och man får ett ärligt bemötande. Hans känns ärlig och trygg. Noggrann och pålitligt. Skönt när det handlar det handlar om stora beslut såsom bostadsköp.2013-04-02 -
Lars-Göran J skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Mycket proffsigt bemötande, snabb respons, kan sin sak.2013-02-01 -
Saija S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Kent har varit mycket trevlig och proffsig i sitt bemötande under hela processen. Tålmodig, lugn och snabb på återkoppling. Vi kunde sälja lägenheten före visning då Kent snabbt fick fram spekulanter Jag kan varmt rekommendera Bostadsagenten i Stockholm.2013-01-27 -
Anders A skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Professionell, stort tålamod, gav oss den tid vi behövde, mycket trevlig och med en positiv energi hela tiden oavsett vad som hände under processens gång. Återkopplade alltid enligt vad som utlovades och höll oss mycket väl informerade. Extremt förtroendeingivande. Kort sagt en mycket positiv erfarenhet att ha med Kent att göra. Vi kommer anlita honom igen vid nästa eventuella försäljning.2013-01-24 -
2012-10-26
Magnus T skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
När vi skulle sälja vår bostadsrätt stod valet mellan Bostadsagenten och två av de större kedjorna. Vi valde Kent/Bostadsagenten. Rak enkel kommunikation, ett öppet och ärligt intryck och nya idéer för marknadsföring. Vi fick ett så bra bud innan lägenheten ens hann ut på annons, så det blev en mycket snabb och smidig försäljning. Jag kan varmt rekommendera Kent!2012-10-21 -
Liz H skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Kent var hjelpsom, pedagogisk og dedikert i sammenheng med salg av vår leilighet. Han gjorde salget enkelt og smidig for oss, og vi er veldig fornøyd med salget.2012-08-03Kent Lundmark Holma svarar Liz H:
Tack Liz för din rekommendation. Jag önskar dig lycka till i ditt nya boende!
Ameli G skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Kent hjälpte oss vid försäljningen av vår lägenhet i Östberga och trots det tuffa läget i bostadsmarknaden så fick vi den såld till ett bra pris. Kent har gett oss all den hjälp vi behövt och alltid funnits tillgänglig för att kunna hjälpa oss och svara på de frågor vi haft.2012-07-03Kent Lundmark Holma svarar Ameli G:
Tack för din rekommendation och ett trevligt samarbete. Lycka till i nya bostaden!
Emma M skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Jag tycker att Kent Lundmark Holma är mycket serviceinriktad på så sätt att han hela tiden har varit flexibel, lyhörd, tjänstvillig och gjorde min försäljning väldigt lätt trots att vi stötte på en del komplikationer.2012-07-02Kent Lundmark Holma svarar Emma M:
Tack Emma för din rekommendation. Jag vill även tacka för ett trevligt samarbete, och önskar lycka till i nya boendet!
Ivar Å skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Mycket empatisk, hjälpsam, lugn & metodisk mäklare. Väldigt nöjd, inget snicksnack utan säger bra relevanta saker och skiljer sig från många mäklare som babblar på och försöker ställa sig in.2012-07-02 -
Marie L skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Fungerade utmärkt trots en krävande köpare.2011-08-07Kent Lundmark Holma svarar Marie L:
Hej Marie, Tack för toppbetyget, det värmer extra mycket så här när hösten snart knackar på dörren. Tveka inte att kontakta oss om frågor skulle dyka upp i framtiden.
- Mvh Annika H 2011-08-10 -
Ulrika S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Bostadsagenten är den värsta mäklarfirman jag har varit med om! Jag fick skriva på x antal olika kontrakt eftersom mäklaren hade tagit fram fel kontrakt och vi behövde ogiltigförklara de gamla samt skriva på de nya. Vi behövde även skriva flera tilläggskontrakt eftersom mäklaren bland annat hade skrivit fel lägenhetsnummer i kontraktet.
Ca 1 månad efter att allt var klart behövde vi få tag i mäklaren för att få en del papper han hade. Han var dock aldrig på plats och hans kollegor kunde inte hjälpa oss.
Om du ska välja en mäklarfirma för att sälja något välj för guds skull inte Bostadsagenten! Om du är intresserad av att köpa en bostad genom dem måste du kolla igenom alla papper tusen gånger och om du är osäker på något ska du be en annan mäklare kolla igenom så allt allt ser okej ut!2011-08-01Kent Lundmark Holma svarar Ulrika S:
Hej Ulrika, Vår ambition är givetvis alltid att både köpare och säljare ska bli nöjda. I det här fallet har du som köpare inte blivit nöjd, vilket är mycket tråkigt för mig att höra. Jag har pratat med mäklaren som skötte försäljningen och då detta var en speciell försäljning på många sätt med många olika instanser inkopplade blev det tyvärr mer komplicerat. Då olika instanser hade olika formkrav på avtalet uppstod extra pappersarbete. Jag beklagar detta och hoppas att du kommer att trivas i ditt nya boende.
- Mvh Annika H 2011-08-10Navid O :"Olika krav? Mäklaren hade skrivit t ex att EL- finns på prospektet. "08-16 09:28Navid O :"Vilket har visat sig vara värdelös information "08-16 09:29Navid O :"som inte alls har vart sann. "08-16 09:29Navid O :"princip så var all den informationen som mäklaren gav ut vid försäljning felaktig. Så din kommentar var inget annat än en bortförklaring. "08-16 09:29 -
Jonas skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Gott bemötande, kompetent personal samt driver en tids- och kostnadseffektiv försäljningsprocess.2011-04-04Kent Lundmark Holma svarar Jonas:
Hej Jonas, tack för de vänliga orden, vad kul att du är så nöjd med din affär. Tveka inte att återkomma till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2011-04-04 -
2010-10-24
Kent Lundmark Holma svarar patricio p:
Hi Patricio, thank you very much for your nice review. Don´t hesitate to contact us if questions arise in the future.
- Mvh Annika H 2010-10-25 -
Roger H skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
God service. Tydliga besked. Kompetent administration.2010-10-21Kent Lundmark Holma svarar Roger H:
Hej Roger, tack för de värmande orden. Tveka inte att återkomma om det dyker upp funderingar.
- Mvh Annika H 2010-10-25 -
2010-08-17
Kent Lundmark Holma svarar Annsofie L:
Hej Ann-Sofie, tack för omdömet, återkom till oss om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-08-18 -
Jenny F skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Bra service, kan varmt rekommendera bostadsagenten när du ska köpa/sälja din bostad!2010-08-17Kent Lundmark Holma svarar Jenny F:
Hej Jenny, vad kul att du är så nöjd, tack för ditt fina betyg. Tveka inte att kontakta oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-08-17 -
Kurt Beren G skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Hela köpprocessen funkade mycket bra.2010-06-14Kent Lundmark Holma svarar Kurt Beren G:
Hej Kurt, tack för det fina betyget och kul att höra att du är så nöjd med din erfarenhet av oss. Tveka inte att återkom om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-06-18 -
Andreas A skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Min mäklare var väldigt flexibel och ställde upp att träffas utanför ordinarie arbetstider då jag jobbar på annan ort. Allt sköttes väldigt professionellt och jag är väldigt nöjd med Bostadsagenten.2010-05-26Kent Lundmark Holma svarar Andreas A:
Tack för det fina betyget och dina kommentarer. Tveka inte att kontakta oss om det dyker upp frågor framöver.
- Mvh Annika H 2010-06-14 -
Ulf S skrev om Kent Lundmark Holma en del av Bostadsagenten Stockholm:
Vår kontakt med Bostadsagenten fungerade utmärkt. Vi hade kontakt med flera mäklare innan vi anlitade dem, och är övertygade om att vi både fick bättre råd och betalade en lägre provision än vad vi hade gjort om vi hade anlitat någon annan. Vi har mäklaren Kent Lundmark Holma att tacka för en lyckad och väldigt smidig försäljning. Vi kommer att rekommendera Bostadsagenten till andra som vill sälja sin bostad.2010-03-31Kent Lundmark Holma svarar Ulf S:
Hej Ulf, tack för det fina betyget. Vad kul att ni är så nöjda med er försäljning. Återkom till oss om det dyker upp funderingar framöver.
- Mvh Annika H 2010-03-31