feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Calletex

4.0
Betyg
2
Recos
Ring företaget
Calletex

Varuv. 2B 702 36 ÖREBRO

Calletex finns på Varuv. 2B i ÖREBRO och är sökbara på bl.a. Kuddar och Tyg

Mer funktioner

Vad tycker du om Calletex

Läs vad Recos användare tycker om Calletex

 • Status: 1
  skrev om Calletex:
  Håller inte alls med Patrick. Butiken är mycket större och luftigare. Man hittar lättare och fynden är billigare. Calletex har ju ett stort reatält för oss som gillar udda mönster och kvaliteter. Om man är ute efter knappar och band så finns det hur mycket som helst att välja bland. Att affären ligger ihop med en blomsteraffär tycker jag är perfekt. Vackert för ögat och inspirerande för själen. Anna
  5
 • Status: 10
  skrev om Calletex:
  Denna butik var otroligt bra när den låg i mitten av stan men nu känns den både omständig att komma till och man får väll hoppas att man inte är allergiker då den nu liggen i en blomsterbutik. Därtill känns det inte heller som om de numera har ett lika stort sortiment.
  3

Företag nära Calletex

1
Liselotte F
"Vill rekommendera siba sådär då trevlig personal är jätteviktigt! Även personal till personal FRAMFÖR en kund. Fy för sura kassapersonal på aspholmen ... "
3
helena c
helena c tycker
"Aaaa, paradiset på jorden?? Eller i alla fall innan festen! Shoppa loss bland alla läckerheter men undvik titta på kontoutdraget efter. Men, tänk på v ... "
4
Monica H
Monica H tycker
"Hjälpsam och trevlig personal. Har stor och bra sortering. Det bästa av ca 6 Apotek jag besökt det senaste halvåret. Ett plus är att de ligger bra til ... "
5
Felicia L
"Mycket bra djuraffär med allt man kan tänka sig till sina små sötnosar. Hyfsat bra pris också för att vara en djuraffär. "