feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Coop Konsum Rådhuset

2.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Coop Konsum Rådhuset

Kungsholmsgatan 22 112 27 STOCKHOLM

Här finns mer än 6000 recept, tips och råd samt allt om Coop-butikerna.

www.coop.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Coop Konsum Rådhuset

Läs vad Recos användare tycker om Coop Konsum Rådhuset

• Status: 586
    Nikke L skrev om Coop Konsum Rådhuset:
    Jag sörjer verkligen att de få Konsum-butiker som finns kvar i Stockholms innerstad har blivit så himla dåliga. Konsum Rådhuset är inget undantag.

Närmaste konkurrenten är Ica på Kungsholmstorg, en butik med ganska hög svansföring. Man försöker därför konkurrera med delikatesser, vilket inte lyckas något vidare. Det enda resultatet är att man är lite dyrare och har ett lite smalare utbud än alla butiker runt omkring.

Med tanke på att situationen, bara 5 kvarter därifrån ser helt annurlunda ut, med koncentrationen av riktigt bra butiker runt Daglivs vid Fridhemsplan och Hemköp under Åhlens så fortsätter den här butikens negativa spiral.

Uppdatering 2012-01-14 - Man har under det senaste halvåret byggt om ordentligt i den här Konsum-butiken, något som jag önskade mig i min ursprungliga reco. Det har varit ett rent helsike att försöka handla under tiden men nu är man äntligen klara och resultatet är riktigt hyfsat faktiskt. Jag ändrar min tvåa till en trea, för det är fortfarande långt ifrån så att jag väljer att gå hit. Snarare är det så att jag kan välja att gå in, istället för som förut, förbi.

Jag längtar tillbaka till något av Konsums ursprung. En satsning på maten och på upplevelsen, men gjort utifrån konsumentens behov, inte för att övertyga rådhustanterna om att Konsum har bättre delikatesser än Ica.
    2010-05-25
    Jakob J gillar detta.
    Håller med dig fullständigt "
    06-30 21:06
    Kan det vara så att konsumledningen läser reco? "
    01-17 11:27
  • Status: 1
    Jonas! E skrev om Coop Konsum Rådhuset:
    En butik som lever enbart på läget. Att sortimentet är dåligt kan man förstå eftersom det är en närbutik. Men de som ska handla här måste kolla på ALLT som läggs i korgen så att det inte gått ut eller är mögligt.

Erbjudanden och extrapriser kan ni glömma då de sällan eller aldrig slås in i kassan om man inte säger till.
    2009-12-26
  • Status: 1
    Marcus K skrev om Coop Konsum Rådhuset:
    Jag köpte 6 st Heiniken. Stod att 6-pack kostade 57:50 kr. Men eftersom jag hade tagit burkar styckvis och inte med plast runt så vägrar tanten att ge mig priset för 6-pack. Helt sjukt.
    2009-08-09

Företag nära Coop Konsum Rådhuset

Notar Kungsholmen

Hantverkargatan 34, Stockholm
Markus
Markus tycker
"Bra bemötande och engagemang. Inget "vanligt" mäklarsnack och smicker, därav Josef som val när min bostad skulle säljas. "

Fixit

Scheelegatan 12, Stockholm
Catarina G
"Mirja skapade min bröllopsfrisyr. Hon la otroligt mycket tid och nogrannhet. Otroligt häftig och fin frisyr och jag var och är otroligt nöjd med resul ... "

Erawan Travel

Wargentinsgatan 5, STOCKHOLM
Daniel W
Daniel W tycker
"Trevliga och oerhört hjälpsamma, precis som varje gång. Otroligt bra service. "
Lina L
Lina L tycker
"Att komma till Judits Lilla Spa efter en lång arbetsdag är som balsam både för kropp och själ. Det är en liten oas mitt i stan. Bra priser och otrolig ... "

Flyttab

Carl-Gustaf Lindstedts gata 6, Stockholm
Anna S
Anna S tycker
"Exakt på utsatt tid kom tre glada, trevliga killar som höll en hög servicenivå hela dagen. Allt gick mycket smidigare än jag vågat hoppas på tack vare ... "

1 bilder från Coop Konsum Rådhuset

Taggar för Coop Konsum Rådhuset

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Coop Konsum Rådhuset

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.