feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Dhl Freight (sweden)

1.0
Betyg
Reco
Ring företaget
Dhl Freight (sweden)

Skansvägen 22 195 72 ROSERSBERG

Dhl Freight (sweden) finns på Skansvägen 22 i ROSERSBERG och är sökbara på bl.a. Serviceföretag och Transportverksamheter

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Dhl Freight (sweden)

Läs vad Recos användare tycker om Dhl Freight (sweden)

• Status: 1
    Per A skrev om Dhl Freight (sweden):
    De framhärdar i att vägra leverera till sina servicepoints och tvingar en att åka till ett öde industriområde med usla kommunikationer i Rosersberg för att hämta sitt paket. Varför har de servicepoints, när de vägrar leverera dit ?

_Uppdatering:

Om : paketet kommer från utlandet med flyg: Körs ut från Arlanda, kan hämtas på Arlanda, lapp i brevlådan är A5 utan klister. Kan också fås för avhämtning på DHLs kontor i Solna, på gränsen mot Sundbyberg, eller i Västberga.

Om: paketet kommer från utlandet med lastbil: Körs ut från Rosersberg, kan hämtas i Rosersberg, lapp i brevlådan är "postit" med klister. Kan troligen bara hämtas i Rosersberg, definitivt inte i Solna.
    2012-07-10

Företag nära Dhl Freight (sweden)

Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB

Skansv. 27, ROSERSBERG

Läs mer om Bemanningsstyrkan i Rosersberg AB

1 reco

jonas h

jonas h tycker:

"Jobab som underkonsult åt dom och fixade in folk till deras uthyrning, nu betalar dom inte ut min faktura visserligen på bara 2900 kr men rätt ska va ... "

Scanam Global Logistics

Skansvägen 25, ROSERSBERG

Läs mer om Scanam Global Logistics

Expohouse Sweden

Skansvägen 25, ROSERSBERG

Läs mer om Expohouse Sweden

Ceva Logistics (sweden)

Skansvägen 27, ROSERSBERG

Läs mer om Ceva Logistics (sweden)

Rekommendera företaget

0 bilder från Dhl Freight (sweden)

Taggar för Dhl Freight (sweden)

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Dhl Freight (sweden)

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.