Din Bil Täby
Din Bil Täby
Gamla Norrtäljevägen 105 187 30 TÄBY
Din Bil Täby finns på Gamla Norrtäljevägen 105 i TÄBY och är sökbara på bl.a. Bilmeck och Bilverkstäder
Vad tycker du om Din Bil Täby
Läs vad Recos användare tycker om Din Bil Täby
Nash e skrev om Din Bil Täby:
Vilket skämt bilförsäljningen 0-100 är! Dyra bilar med sprätt till säljare och backslick!!
Tack men NEJ TACK!2012-07-27 -
Bengt H skrev om Din Bil Täby:
Lämnade min Golf av 2005 års modell för grundservice,6000-milservice, ej kamrem eller likn. Tilläggsjobb kärvande bakruta. Prislapp nästan 8000 kr! Dessutom 1-minuts muntligt råd för ett känt fabrikationsfel med radion genererade extra 600 kronor! Spolarvätska debiterades 53 kr trots fullt påfyllt före service(Färdigblandat) Aldrig mer DinBili Täby!!!2008-12-13
Företag nära Din Bil Täby
Catjabutiken Hund och Katt
Korsvägen 20, Täby
L
tycker
"butiksägaren verkar bara vara trevlig mot stammisar, hon ljög för mig om foder och är allmänt otrevlig. "
Direktstäd i Stockholm AB
Kanalvägen 17, TÄBY
anders l
tycker
"Direktstäd flytt städade hos oss, duktiga killar, bra service, punktliga. jag skulle vilja rekomendera denna företag till andra som behöver flyttstädn ... "
Täby Tv & Radio Service
Korsvägen 4, TÄBY
Andes A
tycker
"Behövde hjälp med antenn service, kom samma dag och fixades omgående, tack, mvh. "
Förskolan Lille Katt
Korsvägen 16, TÄBY
Bosse J
tycker
"Cecilia Å du är möjligtvis inte en försäljare som ringt dit och blivit ignorerad. För jag har två barn där och det du säger stämmer verkligen inte in. ... "