feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Christian Melki

Recos
073-990 14 83
Christian Melki
Om Christian Melki

Edward & Partners Fastighetsmäklare AB har som målsättning att vara ett modernt och nytänkande fastighetsmäklarföretag, där vi, på ett förtroendeingivande sätt har som inriktning att förmedla bostäder i Stockholms innerstad. Våra medarbetare står för en samlad erfarenhet av förmedling av hundratals bostäder vilket har resulterat i uppbyggandet av ett omfattande kundregister som vi kan erbjuda våra uppdragsgivare.

Kontaktinformation

Sveavägen 52 111 34 Stockholm

Besök Christian Melki

Skriv Rekommendation

Läs vad Recos användare tycker om Christian Melki

Hanna E skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian är professionell,pålitlig, effektiv, kunning och det går alltid att nå honom. och han får ut bästa pris.
    2013-05-19
    Karl W skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian hjälpte mig och min sambo att sälja vår vindsvåning. Jag var mycket nöjd med Christian från första bemötande till dess att avtal var skrivet. Alltid tillgänglig och flexibel. Bostadsaffären är för de allra flesta den viktigaste och störst affären man gör. Christian är förtroendeingivande, vilket är viktigt för både dig som både säljare och köpare. En mäklare där jag tror att både vi som säljer och de/den som köper känner att affären har skötts på ett mycket bra och proffisionellt sätt. Jag kan starkt rekommendera Christian som mäklare.
    2013-05-07
    Magnus A skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Bra, kompetent och trevlig på ett behagligt sätt. Inte en massa onödigt snack. Ger ett seriöst och ärligt intryck. Bra återkoppling löpande.
    2013-04-02
    Deborah A skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Vi är mycket nöjda med Christian, han är en duktig driven mäklare som får jobbet gjort! Han är duktig på att återkoppla och hålla en informerad och får en att känna sig delaktig i hela processen. Tusen tack för den duktiga stylisten och fotografen som höjde standarden!! Rekommenderar varmt.
    2013-03-19
    Anja M skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Alltid mycket trevligt bemötande! Resultat över förväntan! Tack!
    2013-03-05
    Anna skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian är otroligt engagerad, tillgänglig och professionell. Något så ovaligt som en mäklare som man varmt kan rekommendera.
    2013-01-22
    Kristina O skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Jag anser att Christian är en exceptionell bra mäklare. Christian har varit ytterst bra på att kommunicera med email och telefonsamtal. Detta medförde att vi fick ett väldigt bra samarbete. Det är tydligt att Christian brinner för sitt arbete. Han visade ett stort engagemang och det visade han inte minst när han hjälpte till att styla lägenheten.Christian sålde lägenheten på mindre än en vecka och jag blev väldigt nöjd med priset. Jag vill också tacka fotografen för en mycket snygg annons.
    2013-01-14
    D skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    På tårna, ansvarsfull och serviceminded!
    2013-01-14
    David D skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Flexibel, smidig och återkopplar snabbt
    2012-11-23
    Jenny C skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian var mycket professionell, trevlig, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor, bolla idéer etc. Vi kände oss väldigt trygga med - och väl omhändertagna av - Christian, teamet på Edward & Partners, fotografen och stylisten. Tack för bra samarbete!
    2012-11-23
    Gvido C skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian är mycket kompetent, alltid tillgänglig och energisk fastighetsmäklare, han ar dessutom mycket trevlig att jobba med. Högsta betyg!
    2012-10-06
    A skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    En professionell mäklare med hög servicenivå som både köpare och säljare uppskattar. Bra och väletablerad firma. Rekommenderas!
    2012-10-04

Christian Melki svarar A:

Amadeus, tack för en trevlig affär och ett bra samarbete! Tveka inte att höra av dig om det finns något annat jag kan hjälpa dig med. Må bäst!

Olof T skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian är professionell och personlig i sin roll som mäklare. En affärsmässig profil som alltid sätter kunden i fokus. Christian arbetar alltid hårt för att ro affären i hamn. Jag har uteslutande använt Edward & Partners AB i Stockholmstrakten och kan inget annat än att ge såväl bolaget som Christian mina varmaste rekommendationer.
    2012-09-24

Christian Melki svarar Olof T:

Ser fram emot att se er nya bostad när den är klar! Tack för de fina orden!

Olle skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian gav ett mycket gott intryck, han visade på kunnande, professionalism och gjorde att jag kände mig trygg i försäljningen av min lägenhet. Jag kan varmt rekommendera Christian till den som önskar sälja sin lägenhet på ett snabbt, smidigt och professionellt sätt.

Tack!
    2012-09-21

Christian Melki svarar Olle:

Olle, det var riktigt kul att samarbeta med er. Hoppas ni stormtrivs i ert nya boende, det var en riktigt fin lägenhet ni köpte! Lycka till!

Rikard A skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian fick i uppdrag att sälja min lägenhet i skiftet juni/juli. Jag valde Christian tack vare hans professionela och trevliga bemötande och hans stora engagemang.

Även och det är något trögare att sälja under sommaren lyckades Christian hitta de rätta köparna. Detta var möjligt tack var Christians tillgänlighet, kunskap och engagemang för både säljare och köpare.

Tack Christian!

2012-08-20

Christian Melki svarar Rikard A:

Tack för de fina orden Rikard, ska bli kul o se vad du gjort med din nya lya :)

Thomas skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Jag är glad över att jag valde Christian som min mäklare vid försäjlningen av min lägenhet. Christian är engagerad, kunnig och agerade mycket professionellt. Summering; förmedling, bild och text kunder inte bli bättre! Tack Christian!
    2012-08-14

Christian Melki svarar Thomas:

Tack själv Thomas för ditt förtroende! Hoppas att vi kan samarbeta fler gånger framöver. Må bäst!

Sara n skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Chritian är snabb att bedöma positiva och negativa aspekter av objektet till försäljning, kompetent, ger goda råd, men tar hänsyn till behoven hos säljaren och är alltid tillgänglig; även uppskattat av köparen, vilket är ett tecken på god förmåga att interagera med köparen genom att ge ärlig och detaljerad information. Christian är direkt och klargör vad han tycker. Jag skulle varmt rekommendera Christian Melki även om jag måste erkänna att vi började med högre förväntningar om priset för vår lägenhet: han gjorde den bästa han kunde med marknads förutsättningar som fanns.
    2012-08-12

Christian Melki svarar Sara n:

Sara, kul o lära känna dig och Marco under försäljningsprocessen. Önskar er all lycka med den nya bostaden ni köpt, tveka inte att höra av er till mig om det finns något annat jag kan hjälpa till med. :)

Alexander N skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Grymt bra på sitt arbete, spelade ingen roll vilken tid på dygnet man vände sig till honom man fick alltid svar. Mycket hjälpsam och hans kontaktnät vad gäller allt som har med en lägenhet att göra. Nästa gång vi säljer en lägenhet kommer vi utan tvekan vända oss till Christian!
    2012-07-30

Christian Melki svarar Alexander N:

Alexander, det har varit trevligt att lära känna er. Hoppas ni kommer stormtrivas i Småland. När det är dags att flytta upp till Stockholm igen så ser jag fram emot att hjälpa er att hitta ngt nytt.

Må så gott!

• Status: 218
    Björn W skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Bra jobbat Christian! Vi är väldigt nöjda med Christians jobb, trots att vi sålde på en lite trög marknad så jobbade Christian på och höll hela tiden en bra aktivitet. Framförallt uppskattar jag hans raka och tydliga kommunikation samt hans tillgänglighet och återkoppling. Till slut gjorde vi en helt OK affär. Kan varmt rekommendera Christian Melki.
    2012-06-20

Christian Melki svarar Björn W:

Tack Björn för en trevlig affär. Tveka inte att höra av dig om ni hittar nåt spännande som ni vill rådfråga om!

Vi ses igen!

Johan Ö skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Vår mäklare Christian Melki gjorde ett lysande jobb att sälja vår lägenhet. Han var alltid möjlig att nå för snabba beslut och vid frågor. Vi fick mycket bättre betalt för vår lägenhet än vad vi trodde vi skulle få. Jag kan varmt rekommendera Christian och Edward & Partners som mäklarfirma!
    2012-05-24

Christian Melki svarar Johan Ö:

Hoppas ni kommer stormtrivas i Gbg! Vad kul att ni hittade det ni sökte till slut :)

Johan S skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Mycket kompetenta. Lägger ner mycket energi inför och under försäljning. Återkommer med svar direkt efter jag undrade något. Jag skulle välja dem igen och kan verkligen rekommendera dem. Duktig fotograf.Engagerar sig även till 100% i mindre affärer.
    2012-05-10
    Helen G skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Jag är mycket nöjd med valet av Edward och partners och Christian Melki som mäklare. Han är mycket sammarbetsvilligt, inger förtroende och visar tydligt att han tar varje objekt på största allvar och kommer med konkreta råd och tips på hur man kan göra för att få ut det mesta möjliga.
    2012-05-08
    Patrik skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Christian är en grym mäklare som gjorde sitt yttersta för en lyckad affär! Han sålde min lägenhet för mycket mer än vad jag hade hoppats på, dessutom rekord i föreningen! Tack Christian!
    2012-05-01
    Claudio skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    På en dryg vecka lyckades Christian Melki sälja vårt objekt, mäklaren som haft uppdraget innan hade försökt i nästan tre månader. Trevlig, kunnig och hjälpsam. Rekommenderas å de grövsta!
    2012-04-10
    Rosalin B skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Tack Christian för en smidig och tillfredsställande bostadsaffär, du har varit guld!
    2012-04-01
    Nelly G skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Han är en grym och hängiven mäklare som alltid ser till att ha både god kommunikation och relation med sina kunder. Han är mäklaren som går den extra biten för att kunden ska känna sig både bekväm och säker.
    2012-02-29
    Christina I skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Är mycket nöjd med det arbete som Christian Melki lagt ner för att sälja min dotters lägenhet. Professionellt bemötande och ett engagemang att vilja göra en bra affär åt oss. Kommer absolut anlita Christian igen vid en eventuell framtida försäljning.
    2012-02-14
    Lars L skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Kunnig, pålitlig, visionär, rekommenderar Christian på det varmaste!
    2012-02-01

Christian Melki svarar Lars L:

Lars! Det var ett nöje att få förmedla din bostad. Vad tur att jag ringde på blocketannonsen som du hade lagt upp. Hoppas ni trivs bra i huset nu!

Jacob C skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    En förtroendeingivande och talangfull mäklare som till skillnad från många andra mäklare har drivkraft och 'sälj' i sig. Vi fick intrycket av att Christian gjorde sitt yttersta för att göra oss som säljare riktigt nöjda, och från vad jag fick erfara gällde detsamma för köparen.

Skönt att hitta en mäklare som är beredd att ge 100 % i sitt försök att göra mitt livs hittills viktigaste affär till min bästa (istället för att endast se det som ännu en slentrianmässig försäljning...)

Våra varmaste rekommendationer till både Christian personligen och till Edward & Partners mäklartjänst.
    2012-02-01

Christian Melki svarar Jacob C:

Glad att vi träffades! Ser fram emot fler samarbeten i framtiden med er. Ska hålla utkik efter en bra lägenhet till er nu är ni sålt! Vi hörs!

Minna T skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Jag är otroligt nöjd med den service och hjälp som Christian och Edward&Partners har gett mig i samband med mitt köp av lägenhet. Jag kommer rekommendera och själv använda mig av Christian de tillfällen jag behöver hjälp av mäklare. Christians rekommendation av hantverkare har också varit mer än bra! Jag är så fullständigt nöjd med den service och hjälp av hantverkare, som är Christians rekommendation. Med andra ord så har Edward&Partners gett mig en helhetslösning och service som jag behövde för att bli nöjd med mitt köp. TACK!
    2012-01-20

Christian Melki svarar Minna T:

Minna, vad glad jag blev när jag såg förändringen du hade gjort! Du skapade lägenheten till en riktig pärla. Vad bra att du var nöjd med hantverkaren också! Vi ses!

Peter skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    En mycket artig och trevlig ung man som verkligen engagerar sig i sin kund. Hans avgörande egenskap som mäklare är att ha vill något till skillnad från många av hans konkurrenter.
    2012-01-20

Christian Melki svarar Peter:

Tack Peter! Det var riktigt kul att förmedla din bostad. Många roliga historier att berätta efter detta! Du vet vad jag menar, ha det bra!

bisse s skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Fantastisk bra mäklare, engagerad och gjorde allt plus så mycket mer. Såg till att alla blev nöjda rekommenderar honom med värme till alla som står inför ett bostads köp eller försäljning. Kommer alltid att anlita honom om jag behöver det i framtiden.
    2012-01-19

Christian Melki svarar bisse s:

Tack Bisse och tack för den fina presenten jag fick av dig. Vad skönt att det löste sig med allt! Vi ses och hörs!

Juhani H skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Snabb och smidig hantering av försäljningen av min bostadsrätt. Väldigt snygga bilder och presentation av lägenheten. Christian Melki var mycket flexibel och hjälpsam och fixade snabbt grejer som råkade dyka upp.
    2011-12-21

Christian Melki svarar Juhani H:

Juhani, det var mycket trevligt att få samarbeta med dig! Hoppas du trivs bra i ditt nya boende och att vi kan göra fler lyckade affärer i framtiden.

Joachim B skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Mycket seriös och professionell mäklare Christian Melki. Effektiva och flexibla arbetsmetoder. Jag sålde min BR med Edward & Partners och är mycket nöjd med resultatet.
    2011-12-16

Christian Melki svarar Joachim B:

Tack Joachim för de fina orden. Vi hörs snart igen!

Suzanne C skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Edward & Partner är ett seriöst företag så alltid ser till att både säljare och köpare går nöjda ur en affär. De är Proaktiva, flexibla och kostnadsmedvetna -Vinnande koncept!
    2011-12-15

Christian Melki svarar Suzanne C:

Suzanne, det var ett nöje! Du är en god ambassadör och en mycket viktig kund, hoppas du trivs bra i din nya lägenhet!:)

Fredrik M skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    2011-12-02
    Magnus N skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Edward & Partners är stabila och levererar service.
    2011-11-29

Christian Melki svarar Magnus N:

Magnus, hoppas familjen mår bra! Tack för kommentaren :)

Jonathan S skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Serviceinriktade och väldigt trevliga!
    2011-11-29
    Lena F skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    2011-11-10
    Tomas B skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    En otroligt duktig mäklare. Jag har bara gott att säga om honom. Han gjorde ett bra jobb trotts svårt utgångsläge. Han svarar alltid och hjälper till med att lösa problem.
    2011-11-10

Christian Melki svarar Tomas B:

Tack Tomas! Det var ett nöje att få samarbeta med dig. Hoppas ni trivs i ert nya hus och att vi ses snart igen!

Åsa H skrev om Christian Melki en del av Edward & Partners:
    Är mycket nöjd med det arbete Christian och Edward & Partners gjorde. Från augusti till oktober 2011 försökte jag sälja min 38 kvm stora etta i Vasastan genom Bjurfors. Hade flera visningar men utan resultat. Fick ett bud som var långt ifrån vad jag ville ha. Christian sålde min lägenhet inom loppet av 3 veckor, t o m innan visning. Och jag fick ett helt OK bud så jag gjorde vinst. Edward & Partners hade INTE heller ett högre arvode än Bjurfors. Kan även understryka att Edw&Partn. prospekt och foton på min lägenhet var oändligt mycket bättre än Bjurfors. Jag blev jättenöjd med dem. De stylade även till bostaden innan den fotades, ställde dit blommor och gjorde det snyggt.
    2011-11-09

Christian Melki svarar Åsa H:

Tack för de fina orden Åsa. Hoppas det går bra med huset och att ni trivs bra där. Hälsa Hanna!