Edward & Partners Fastighetsmäklare AB har som målsättning att vara ett modernt och nytänkande fastighetsmäklarföretag, där vi, på ett förtroendeingivande sätt har som inriktning att förmedla bostäder i Stockholms innerstad. Våra medarbetare står för en samlad erfarenhet av förmedling av hundratals bostäder vilket har resulterat i uppbyggandet av ett omfattande kundregister som vi kan erbjuda våra uppdragsgivare.
Sveavägen 52 111 34 Stockholm
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Jim Ribe
johan l skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Kan inte annat än att applådera samt varmt rekomendera Jim Ribe som mäklare!!. Han har mkt hög servicenivå,kompetens och driv. Helt enkelt en mkt duktig mäklare som det är kul att göra affär med!2013-06-19 -
Karl skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Jim är mycket kunnig, snabb och professionell. Han gav bra stöd under hela processen, la ner mycket kraft för att få en så bra försäljning som möjligt och hjälpte oss även i processen att hitta en ny bostad. En toppenmäklare helt enkelt!2013-06-11 -
Nicke R skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
En förtroendeingivande, professionell och snabb mäklare som jag varmt skulle rekommendera.2013-02-25 -
Daniel A skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Mycket professionell och hjälpsam. Gav bra tips på hur lägenheten med liten arbetsinsats kunde kännas attraktiv. Även lyhörd för våra åsikter.2012-11-20Jim Ribe svarar Daniel A:
Tack för rekommendationen Daniel! Hoppas ni trivs i er nya lägenhet.
- Mvh Jim R 2013-06-19 -
Sara L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Jim Ribe är en fantastisk mäklare.
Snabb, håller sina löften, och ett extremt bra stöd i processen att sälja bostad.
Rekommenderas varmt!
Mvh Sara2012-09-24Jim Ribe svarar Sara L:
Tack för de fina orden, hör av dig när du börjar leta din nya.
- Mvh Jim R 2012-09-24 -
Sofia L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Fantastiskt nöjd med Jims jobb. Allt gick snabbt, smidigt och enkelt. Varmaste rekommendationer!2012-07-13Jim Ribe svarar Sofia L:
Tack Sofia, hoppas din nya har blivit lika fin som den förra.
Anders T skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Snabb, kunnig, trevlig. Vi fick konkreta tips på vad vi behövde göra innan försäljning och i slutändan fick vi betydligt mer än vi förväntat oss. Lägenheten såldes dessutom direkt efter första visningen. Mycket bra!2012-06-25Jim Ribe svarar Anders T:
Tack för de fina orden Anders. Hoppas det har blivit ordning av kaoset i er nya.
Isabel M skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Vi har anlitat Jim Ribe vid flera tillfällen och kan ärligt säga att han är en noggrann, rutinerad och mycket kompetent mäklare som ger allt och lite till. Rekommenderas varmt.2012-06-21Jim Ribe svarar Isabel M:
Tusen tack för de fina orden, det har varit väldigt kul och trevligt att vara en del av er bostadskarriär. Nu lär det väl länge innan ni flyttar så fint som det blev. Lycka till med Villalivet!
Emma S skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Han är en utmärkt mäklare! Ärlig och professionell är nyckelorden jag skulle använda för att beskriva honom. Jag kan utan förbehåll ge honom fullständiga rekommendationer.2012-06-05Jim Ribe svarar Emma S:
Tusen tack för de fina orden Emma, hoppas ni får det fantastisk i er nya lägenhet.
Hanna H skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Jag kan varmt rekommendera Edward & Partners. Jim Ribe gjorde ett fantastiskt jobb vid försäljningen av vår lägenhet. Han är otroligt kunnig och pålitlig. Jag kan inte ge annat än högsta betyg och skulle gladeligen anlita mäklarfirman igen vid en framtida försäljning.2012-05-16Jim Ribe svarar Hanna H:
Tack för den fina rekommendationen Hanna. Hoppas du trivs bra i din nya lägenhet.
2012-03-26
Jim Ribe svarar Max K:
Tack Max! Det var ett nöje att jobba med er. Det skulle vara kul att höra vart i världen du hamnar framöver.
Pierre skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Jim Ribe, Edward & Partners har från första stund gjort ett gediget intryck med rak och tydlig information inför vår försäljning. Han är noga med att förankra målbild och behov av insatser för att maximera chansen att nå dit. Det är inte enbart lätt att höra vad som krävs men med tanke på slutresultatet måste jag säga att han hade rätt på varje punkt och som resultat överträffade vi våra mål! Tack Jim!2012-02-23Jim Ribe svarar Pierre:
Tack för den fina kommentaren Pierre, jag hoppas ni hittar ert drömboende i nästa steg!
Maria G skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Mycket duktig och kompetent. Gav ett förtroendeingivande intryck från start och har uppfyllt mina förväntningar av en mäklare. Har redan gjort och skulle absolut igen rekommendera Jim Ribe till alla mina vänner!2012-01-26Jim Ribe svarar Maria G:
Tusen tack Maria, jag hoppas kunna uppfylla deras förväntningar också.
Ingela J skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
De kan sitt jobb, är mycket proffsiga och snabba. Förutom expertisen har de en fantastisk social kompetens, bra på att lyssna in och kan ge kunden det kunden vill ha eller mer än vad som förväntas. Vi är mer än nöjda med deras service och ska absolut använda dom igen, ingen tvekan. Rekommenderar alla mina vänner och släktingar att göra detsamma!2011-11-29Jim Ribe svarar Ingela J:
Tusen tack Ingela, jag har redan fått några uppdrag tack vare dina fina rekommendationer. Hoppas ni trivs fantastiskt bra i ert nya hus.
Robert L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
En mäklare jag gärna rekommenderar till andra. Alltid anträffbar, bra koll på prisnivåer samt sist men inte minst. En bra mäklare som håller sitt ord och som jag givetvis kommer använda när jag säljer igen....2011-11-11Jim Ribe svarar Robert L:
Tusen tack för de fina orden Robert, jag ser fram emot att jobba med dig igen i framtiden.
Martin L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Där flertalet mäklare lutar sig tillbaka och bara låter processen sköta sig självt gör Jim istället det varje mäklare borde göra: Engagerar sig och säljer. Det är bra! Har anlitat Jim till egen privat försäljning samt till vår dåvarande förenings försäljning av lägenheter.2011-11-09Jim Ribe svarar Martin L:
Tack för de fina orden Martin, Jag ser fram emot nästa försäljning där. Det är en fantastisk förening.
- Mvh Jim R 2011-11-09 -
Christine J skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Jim har ett stort engagemang och driv. Som kund var jag oerhört nöjd eftersom Jim inte bara levererade det vi kom överens om och lite där till, utan även för att han kom med råd och tips. Ska du sälja din bostad kan jag varmt rekommendera Jim. Jag kommer aldrig anlita någon annan mäklare än Jim Ribe.2011-11-09Jim Ribe svarar Christine J:
Tusen tack Christine, vi hörs snart om nästa steg.
- Mvh Jim R 2011-11-09 -
Mikael B skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Då jag flyttat en del genom åren har jag också haft förmånen att ha kontakt med Jim Ribe på Edward&Partners, som också vid flera tillfällen hjälpt till att sälja min bostad. Jag har valt att låta han förmedla försäljningen eftersom jag anser att han alltid ger en sällsynt bra service. -Han går alltid den där "extra milen", där andra lätt tröttnar. Proffsig och seriös mot mig som kund och kan på ett ärligt och förtroendeingivande sätt guida en spekulant genom deras frågor om årsredovisningar, planlösningar, ombyggnadsförslag och hur köpprocessen av BR i allmänhet ser ut. Kan med kraft rekommendera hans tjänster! Undrar du mer om varför jag kommer fortsätta anlita honom kan du ringa mig på 070-205 77 39 så berättar jag gärna mer. Lycka till med din försäljning!
Bästa hälsningar // Mikael Bergström - nöjd säljare2011-11-08Jim Ribe svarar Mikael B:
Tusen tack för den fantastiska rekommendationen Micke! Jag ser fram emot din nästa flytt.
- Mvh Jim R 2011-11-08 -
Matts L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Oerhört positiv och tillmötesgående och proffesionell. Han sålde min BF och hjälpte sen på en fantastiskt sätt till vid köpet av min nya BF som var från en helt annan mäklarfirma. Kan bara säga gott om den mannen, har rekommenderat många vänner som vill sälja sin BF.2011-11-08Jim Ribe svarar Matts L:
Tack för de fina orden. Hoppas det passade så bra som vi trodde med din nya lägenhet och att du trivs bra där.
- Mvh Jim R 2011-11-08 -
Evelina L skrev om Jim Ribe en del av Edward & Partners:
Väldigt professionell, hjälpsam, pålitlig och närvarande.2011-11-08Jim Ribe svarar Evelina L:
Tackar, hoppas det går vägen med balkongbygglovet i er nya.
- Mvh Jim R 2011-11-08