Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan
Karlbergsvägen 14 113 27 STOCKHOLM
Vi på Ekenstam vågar med stolthet säga att vi är lite annorlunda än de flesta av våra konkurrenter. Vi har kunskapen som krävs, engagemanget som efterfrågas och ett mod som gör skillnaden. Ett mod som innebär att både vara kreativa och handlingskraftiga för att nå det resultat som i slutändan överträffar våra kunders förväntningar. Välkommen att träffa oss!
Välkommen till Ekenstam!
Vårt tips är att anlita en mäklare som är noggrann och engagerad i varje liten detalj men som också har en vana att göra saker och ting lite annorlunda för att kunna uppfylla dina önskemål. Det är många fastighetsmäklare som slår sig för bröstet och säger att de kan och att de gör det i varje uppdrag de åtar sig, men ambition och kunskap bor tyvärr inte alltid grannar.
Vad tycker du om Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan
Läs vad Recos användare tycker om Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan
Nikola T skrev om Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan:
Jörgen Olsson på Ekenstam är helt enkelt bäst! Han är extremt professionell och besitter en enorm drivkraft. Har sålt ett par lägenheter genom olika mäklare så jag har något att jämföra med. Kommer fortsättningsvis endast att sälja genom Ekenstam och Jörgen. Kan även rekommendera Thomas Nordvall och Felipe Martinez på Ekenstam som också är väldigt duktiga och dedicerade.2013-06-07 -
Stoffe skrev om Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan:
Missnöjd
VARNING VARNING VARNING Extremt dåligt intresse från mäklaren att sälja vårt hus. Han kunde inte ens lägga upp korrekt information på Hemnet.se, efter att ha påpekat detta flera gånger så lyckad de ändå inte få till rätt information på bilderna mm.
Mäklaren som vi hade är en utav cheferna och de som köpte huset vågade inte lägga några mer bud pga att mäklaren är känd för att lägga fuskbud, vi fick ytterligagre 2 bud som båda drog sig ur (Undra varför)
Om en utav de ansvariga på firman håller på och fuskar, vad sänder det för budskap till personalen?2013-01-07 -
Magnus A skrev om Ekenstam Fastighetsmäklare - Vasastan:
Supernöjd med Ekenstam!
Deras bemötande och att de hela tiden höll mig uppdaterad av vad som kommer att ske och som skedde.
Min lägenhet såldes 52 timmar efter sista visningen! :-)