feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Ekin Symaskiner

1.0
Betyg
Reco
Ring företaget
Ekin Symaskiner

Paradistorget 10 141 47 HUDDINGE

Ekin Symaskiner finns på Paradistorget 10 i HUDDINGE och är sökbara på bl.a. Diskmaskin och Vitvaror

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Ekin Symaskiner

Läs vad Recos användare tycker om Ekin Symaskiner

• Status: 11
    E M skrev om Ekin Symaskiner:
    Ekin ger inga fördelar i några sammanhang, det har också mina vänner erfarit i sina kontakter med butiken... Jag kompenserades inte ens med ett bonuspris på en service av min symaskin jag bad om - trots att jag gratis skänkt honom en genuin fin Husqvarnamaskin inkl väska!!

Han skyllde i stället på att han får in hur mycket som helst från folk som lämnar in!
    2012-07-05

Företag nära Ekin Symaskiner

Casa Bongiorno

Sjödalsvägen 16, HUDDINGE

Läs mer om Casa Bongiorno

3 recos

Bosse

Bosse tycker:

"Firade vår bröllopsdag här. Maten var i världsklass. Personalen var väldig trevlig och gav bra service. Att frun tyckte om den romantiska miljön var e ... "

Huddinge Trafikskola AB

Kommunalvägen 20, HUDDINGE

Läs mer om Huddinge Trafikskola AB

Michael M

Michael M tycker:

"Har varit jätte nöjd tidigare men (då jag vart tvungen att göra ett uppehåll) hade de lärare jag jobbade med slutat och den nya läraren kan varesig sv ... "

Huddinge Multimedia AB

Forelltorget 4, HUDDINGE

Läs mer om Huddinge Multimedia AB

Lisbeth N

Lisbeth N tycker:

"Dyra. Lever inte upp till namnet. "

Zone Company Huddinge

Sjödalstorget 5, HUDDINGE

Läs mer om Zone Company Huddinge

Anna L

Anna L tycker:

"Dålig kvalité på varorna, hälften av alla varor som jag köpt på Zone, så som tvålpumpar etc har gått sönder och upfyller inte längre sin funktion! Rik ... "

Cafe don Giovanni

Forelltorget 6, huddinge

Läs mer om Cafe don Giovanni

Eva Å

Eva Å tycker:

"De har goda smörgåsar. En nackdel är att det inte finns många sittplatser i cafét. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Ekin Symaskiner

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.