Elgiganten AB
Planiavägen 4 131 54 NACKA
Elgiganten AB finns på Planiavägen 4 i NACKA och är sökbara på bl.a. Radio och TV-handlare
Orlando A:
Tellint har underlättat vår hantering av mobila abonnemang massvis och erbjuder bra priser. I ett åt har Michael Rastoborg givit oss en bra personlig service och varit otrolig på att erbjuda oss lösni ...
Vad tycker du om Elgiganten AB
Läs vad Recos användare tycker om Elgiganten AB
Björn O skrev om Elgiganten AB:
Trevlig personal hos Elgiganten i Sickla. Har talat med tre personer vid köp av blue-ray spelare och överraskades av hur hjälpsamma de var. Kan ha haft tur men jag har besökt butiken två gånger på ganska kort tid och blivit väl bemöt vid dessa tillfällen så jag kommer tillbaka. Roligt att få service utöver vad man kan förvänta sig på ett så stort elektronik varuhus.2012-04-28 -
Kenneth B skrev om Elgiganten AB:
Kunnig personal trots att det är en butik med "fullsortiment". Bra service och trevligt bemötande.2010-10-05 -
Roberto D skrev om Elgiganten AB:
Sveriges bästa priser! Dessutom trevlig och hjälpsam personal, bra produkter och nästan alltid varorna på lager. Absolut billigast när man som jag har jämfört alla typer av varor över lång tid. Synd att pricerunner och prisjakt missgynnar dem då de inte vill betala för att ligga i topp.2010-02-19 -
Lena J skrev om Elgiganten AB:
Var inne här och handlade häromdagen. Fick mycket bra hjälp av den trevliga och kunniga personalen!2009-02-15
Företag nära Elgiganten AB
Imperial Lanes