feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Elgiganten AB

4.3
Betyg
Recos
Ring företaget
Elgiganten AB

Planiavägen 4 131 54 NACKA

Elgiganten AB finns på Planiavägen 4 i NACKA och är sökbara på bl.a. Radio och TV-handlare

www.elgiganten.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Elgiganten AB

Läs vad Recos användare tycker om Elgiganten AB

• Status: 3
    Björn O skrev om Elgiganten AB:
    Trevlig personal hos Elgiganten i Sickla. Har talat med tre personer vid köp av blue-ray spelare och överraskades av hur hjälpsamma de var. Kan ha haft tur men jag har besökt butiken två gånger på ganska kort tid och blivit väl bemöt vid dessa tillfällen så jag kommer tillbaka. Roligt att få service utöver vad man kan förvänta sig på ett så stort elektronik varuhus.
    2012-04-28
  • Status: 12
    Kenneth B skrev om Elgiganten AB:
    Kunnig personal trots att det är en butik med "fullsortiment". Bra service och trevligt bemötande.
    2010-10-05
  • Status: 38
    Roberto D skrev om Elgiganten AB:
    Sveriges bästa priser! Dessutom trevlig och hjälpsam personal, bra produkter och nästan alltid varorna på lager. Absolut billigast när man som jag har jämfört alla typer av varor över lång tid. Synd att pricerunner och prisjakt missgynnar dem då de inte vill betala för att ligga i topp.
    2010-02-19
  • Status: 2
    Lena J skrev om Elgiganten AB:
    Var inne här och handlade häromdagen. Fick mycket bra hjälp av den trevliga och kunniga personalen!
    2009-02-15

Företag nära Elgiganten AB

Imperial Lanes

Siroccogatan 1, Stockholm
Christina P
"Bra bowling och god mat! Hade barnkalas för mitt barn här. Blev bra omhändertagen av både restaurang och bowlingpersonal. Ett toppenställe ! Tänk att ... "

Vaksam Bilservice

Fredrik Jahns Gränd 20, NACKA
Hanna M
Hanna M tycker
"Lite snack och mycke verkstad. "

Speedy

Alphyddevägen 1, NACKA
Mårten T
"Speedify hjälpte mig snabbt och till ungefär halva priset mot överprisade Saltsjöbaden Bilservice i Saltsjö-Boo/Orminge. Grymt jobb, tack! "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Elgiganten AB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.