Fastighetsbyrån Haninge
Runstenstorget 2 136 38 Handen
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Haninge och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla bostäder på ett affärsmässigt och professionellt sätt.
Vad tycker du om Fastighetsbyrån Haninge
Läs vad Recos användare tycker om Fastighetsbyrån Haninge
Marie S skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
Vi är mycket nöjda med Fastighetsbyrån i helhet och främst då Gunilla Claesson som skötte försäljningen av vårt radhus alldeles galant, proffsig, glad & effektiv // Marie2013-04-16 -
Clary D skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
toppenbra bemötande, bra bilder på lägenheten, allt var mycket bra och kunnig personal2013-04-03Fastighetsbyrån Haninge svarar Clary D:
Tack Clary, så trevligt att samarbeta med dig. Vi hörs snart igen!
anders h skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
Charlotte har visat stort engagemang när vi sålde vårt hus och funnits till hands när vi har haft frågor.2013-02-14Fastighetsbyrån Haninge svarar anders h:
Jätteroligt att ni är nöjda! Jag önskar dig och familjen en härlig sommar, när den nu kommer....
Theodor J skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
Hej, Charlotte Ek hos Fastighetsbyrån i Haninge har var mäklare, när jag köpte hus här i 2010 Hon har också sålt huset igen för mig här i oktober, och jag är så nöjd som det går att bli, både som köpare och som säljare. Jag rekomenderar utan tvekan Fastighetsbyrån i Haninge, och Charlottes professionella och vänliga service.2012-12-20Fastighetsbyrån Haninge svarar Theodor J:
Tack Theodor! Vi kanske syns snart igen.....alltid lika trevligt att samarbeta med dig. Glad sommar!
Per S skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
Janne på Fastighetsbyrån har gjort ett kanonjobb och visade ett otroligt engagemang.2012-11-29 -
Mikael T skrev om Fastighetsbyrån Haninge:
Väldigt proffsigt och engagerat bemötande. Mäklaren verkade alltid finnas till hands för frågor och extra visningar m.m.2012-10-30