Fastighetsbyrån Gotland

Fastighetsbyrån Gotland

• BadgeThirteenYears
1 968
4.7

Välkommen till en av Gotlands mest anlitade fastighetsmäklare: Fastighetsbyrån! Vår lokala förankring och kunskap om bostadsmarknaden i kombination med vårt banknära samarbete som ger experthjälp i frågor om bank och juridik gör att vi är ett självklart val för många som handlar med bostäder på Gotland. Oavsett vilken typ...

1968 omdömen om Fastighetsbyrån Gotland

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 1968 omdömen med 4.7 i snittbetyg
Håkan P
Visby Innerstad

Harun har varit väldigt tillgänglig och svarat på alla frågor som vi haft både vad gäller objektet och frågor kring säljaren oavsett dag i veckan.

gunnar s
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Västra Gotland

Proffessionell i alla kontakter som vi hade under vår köpeprocess. Svarar snabbt på våra frågor. Trovärdig och kunnig.

Åsa J
Visby

En mäklare som har riktigt bra koll på området vi sökte i. Behövde inte ens leta själva utan det räckte med kontakt med Harun. Vi är mycket nöjda.

Lena B
Visby Innerstad

Han lugn och lätt att kommunicera med och mycket erfaren och kunnig. Professional ! Han är också mycket effektiv och återkopplar löpande gällande mäklaruppdraget.

Gry K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Sedersten en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Väldigt bra bemött trevlig och lätt att prata med. Hon är tydlig och kunnig och svarar snabbt på meddelanden. Genuin duktig mäklare!

Kajsa S
Västra Gotland

Engagerad och kunnig mäklare.

Hanna L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Trevlig, enkel, proffsig och effektiv!

Rolf A
Visby

Påläst, seriös och serviceminded!

Orion J
Visby

Vi är jättenöjda med Harun. Han har varit både professionell, trevlig och enkel att ha kontakt med genom hela processen. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna, och uppskattar verkligen hans engagemang och tydlighet. Stort tack för ett riktigt bra jobb!

Maria N
Visby

På vilket sätt blev du bemött av mäklaren? Jag blev bemött på ett professionellt, engagerat och respektfullt sätt genom hela försäljningsprocessen. Mäklaren var lätt att få kontakt med, återkopplade snabbt på frågor och höll oss löpande informerade om vad som hände i processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från start till mål. Vilka förväntningar hade ni och hur levde mäklaren upp till dem? Vi förväntade oss en kunnig mäklare som kunde guida oss genom försäljningen, marknadsföra bostaden på ett bra sätt och...

Ida Eva T
Norra Gotland

Marie är vänlig i sitt bemötande, lyhörd och svarar snabbt i kommunikationen. Vi är mycket nöjda med vår kontakt med henne och med vår försäljning av vårt hus.

Tina W
Visby

Han var inlyssnande och gjorde som vi föreslog. Gjorde så att boolie fick en större karta över Visby. För jag märkte att Snäck inte kom upp när jag sökte på lägenheter Visby. Och då blir det ju inte lätt att sälja. Har bra koll på Snäck. Bra kommunikation i mellan oss.

Björn Eidsvold R
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

Vi fick jättebra hjälp med allt, vi är väldigt nöjda

Filip H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Min upplevelse är att han är väldigt tydlig och gör att det är lätt att förstå på alla krångligheter. Känns tryggt att ha han som stöd i en affär, tillgänglig dygnet runt och vilket är väldigt tacksamt när man har snabba frågor.

Emelie H
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

En fantastisk mäklare som är hjälpsam på all sätt igenom försäljningen. Hjälpsam, trevlig och gjorde försäljningen enkel och smidigt! Rekommenderas högt!

Thomas N
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mellersta Gotland

Återkommer med bedömmning när affären är avslutad

Christopher M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun är den driven individ som gör allt och lite till för en. Tror ingen hade kunnat göra det här jobbet bättre än han. Alltid hjälpsam och leende på läpparna.

Anton T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Superbra mäklare, enkel att arbeta med i en försäljning. Och väldigt bra stöttning genom hela processen.

Erik Ernst F
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Sedersten en del av Fastighetsbyrån Gotland

Fantastiskt nöjd med Marie! Glad, positiv och väldigt lyhörd för våra behov som säljare. Från första mötet till genomförd försäljning kände vi oss väldigt trygga med vårt val av Marie som vår mäklare.

Fredrik K
Visby

Otroligt hjälpsam och lätt att nå snabba svar vid frågor

Oliver O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Visby

Proffesionell, höll en bra dialog och informativ på visningen och höll en bra kontakt med en vid budgivning och frågor angående köp

Anders L
Visby

Seriös, och intagande av mina synpunkter.Gjorde sitt jobb bra .

William L

Professionell, lugn och vettig

Jonas T
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Västra Gotland

proffsig, bra på att lyssna och ge råd

Anders A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Han mycket kompetent och seriös

Carina W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Jättebra och trevlig mäklare. Toppbetyg.

Johnny S
Visby

Väldigt engagerad och är lätt att nå vid frågor m.m.

Tom Olle T
Norra Gotland

Marie var toppen på alla vis. Lyhörd, tålmodig, och kom med bra förslag. Hon tog den tid vi behövde och stressade inte på. Hon hade förståelse för våra önskemål -- och resultatet blev över förväntan! Vi kan varmt rekommendera Marie.

Annika A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Han är Lugn o saklig . Kom även o hämta oss från flyget. Svarar snabbt på mejl . Vi är så nöjda. Mvh Annika

Sylve N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

Trevlig, sakkunnig påläst om objekt. Lätt att samtala med. Kort tid mellan kontakt och visning . Bra kontakt med säljare och köpare. Bara positiva saker att säga.

Fredrik S
Skrev om Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland

Vi köpte nyligen en villa och är väldigt nöjda med Fredrik. Vi hade många frågor, både före och efter tillträdet, och vi fick noggranna och detaljerade svar på alla frågor. Hjälpsam, proffsig och kommer med bra tips. Vi har haft kontakt med många mäklare i Stockholm/på Gotland och Fredrik är den bästa av dem.

Olof O
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Östra Gotland

Tydlig och bra! Särskilt eftersom att köpa hus är en sällanhändelse där man behöver mycket stöd.

Anita N
Sålde sitt hus med hjälp av Nicoline Bergman en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mellersta Gotland

* Trevligt och tillmötesgående. * Eftersom det var ett speciellt objekt så var vi beredda på att det kunde ta tid. Nu är vi i mål och det känns bra. * Det har varit mycket att ta reda på och vi har haft en bra dialog.

Reine A
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Dahm en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Trevlig bemötande, saklig och hjälpsam.

Renat T
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Jag tycker att han är en supersäljare och duktig.

Felix V
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Väldigt trevlig, drivande och gjord för jobbet som mäklare. Harun är mån om den personliga kontakten och skapar en bra affär för alla parter. Rekommenderas!

Zebulon N
Köpte sitt hus med hjälp av Marija Klaric en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mellersta Gotland

Ofta upplever jag att mäklare skjuter från höften när man har lite mer specifika frågor för att verka kunniga. Marija var istället öppen med att hon skulle kolla upp och återkomma vid ett senare tillfälle när hon visste. Det upplevde jag som proffsigt och tryggare.

Linda Maria Å

Väldigt trevligt bemötande Kunnig Professionell

Michelle D
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Holgersson en del av Fastighetsbyrån Gotland
Mellersta Gotland

Jenny har varit mycket bra! Tillgänglig, tillmötesgående och effektiv. Vi är nöjda!

Patrik Å
Mellersta Gotland

Vi blev bemött av Jenny på ett mycket trevligt och förtroendeingivande sätt redan från första kontakten. Hon var lyhörd, engagerad och tog sig tid att verkligen förstå både fastigheten och våra behov som säljare. Våra förväntningar var att få en korrekt värdering, en tydlig strategi för försäljningen samt en smidig process – och där levde Jenny verkligen upp till allt. Hon visade stor professionalism i både värderingen och i hur hon presenterade och beskrev objektet. Kommunikation och återkoppling fungerade också mycket...

Stefan M
Visby

Denna gång , lyhörd både mot köpare och säljare, tålamod att ge alla tid så att affären blev till allas belåtenhet, lugn trygg påläst

Ihab S

Bästa mäklare på Gotland! Duktig och smidigt

Therese E
Visby

Trevligt bemötande, lugn och sansad. Tydlig från början till slut. Kunnig på objektet han säljer. Mycket bra mäklare

David Woong A
Visby

Fantastisk mäklare. Korrekt och seriös. Återkopplar snabbt och är alltid korrekt. Har gjort ett antal affären med Harun och det har vart lika proffesionellt varje gång.

Kent L
Visby

Jag är väldigt nöjd i det stora hela. Vi fick vad vi ville för lägenheten. Det har inte varit lätta tider nu. Det jag är lite kritisk till är att det har varit lite dålig kommunikation. Det har varit jag som fått ta kontakt hela tiden. Annars väldigt bra

Tobias H
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Engagerad, driven och alltid trevligt bemötande

Daniel M
Sålde sitt hus med hjälp av Harun Mustafa en del av Fastighetsbyrån Gotland

Harun har skött försäljningen av vårat hus på ett otroligt bra sätt. Proffsigt bemötande och drivande i arbetet med att snabbt få till en bra affär. Snabb på återkoppling och att höra av sig när någonting hänt i processen. Högsta betyg till Harun.

Marina K
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim di Corsi  en del av Fastighetsbyrån Gotland
Södra Gotland

Jag tycker att han är mycket trevlig och uppmärksam mot personerna som är på visningen,han har svar på frågor som ställs annars tar han reda på svaret och återkommer.Mycket bra person att prata med.Jag är en mycket nöjd kund och känner mig trygg med Joacim som mäklare.

Anne Eva Nathalié R
Skrev om Fastighetsbyrån Gotland

Vi blev inte bemötta på ett rättvist sätt när vi vunnit budgivning , pga det så såldes huset till nummer två. Utan knappt kontakt med mäklare innan beslut togs. Uselt gjort!

Svar från Fastighetsbyrån Gotland

Hej. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du känner dig orättvist bemött i samband med budgivningen. Vi förstår att situationen upplevts som både frustrerande och otydlig. Vår ambition är alltid att hålla en transparent process och ha en löpande dialog med samtliga budgivare. I vissa fall kan dock säljaren fatta beslut snabbt utifrån sina egna önskemål och förutsättningar, vilket vi som mäklare är skyldiga att förhålla oss till. Vi tar din feedback på stort allvar och ser detta som en möjlighet...

Jonathan F
Visby

Vi är väldigt nöjda med Harun och hur försäljningen gick. Han var väldigt trevlig, förstående och tillmötesgående i diskussioner och hjälpte oss med de funderingar vi hade.