feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Glesys Internet Services AB

5.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Glesys Internet Services AB

Box 134 311 22 FALKENBERG

GleSYS är ett hostingföretag som startades 1999. Under mer än 12 år har de levererat internetlösningar inte bara till hela Sverige utan även till krävande kunder runt om i världen. Sedan hösten 2000 driver Glesys ett datacenter i Falkenberg, och sedan ett par år tillbaka finns Glesys även i Stockholm.

glesys.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Glesys Internet Services AB

Läs vad Recos användare tycker om Glesys Internet Services AB

• Status: 11
    Martin L skrev om Glesys Internet Services AB:
    Otroligt bra service och humana priser.

Dom gånger jag har haft kontakt med supporten, och då alltid för att jag har lyckats göra bort mig på ett eller annat sätt, så har jag alltid fått hjälp snabbt av den riktigt kunniga personalen.

Har precis som Nikke t.ex lyckats skriva över en hel databas och fick då genast hjälp med att få tillbaka en backup som dom tagit under natten då min backup inte hade fungerat som väntat.

Kan inte göra annat än att starkt rekommendera Glesys till alla som är i behov av en VPS.
    2012-01-04
  • Status: 5
    Tobias N skrev om Glesys Internet Services AB:
    Inga problem med mina servrar. Rekommenderas varmt
    2011-12-29
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Glesys Internet Services AB:
    Glesys hjälpte mig någonting alldeles otroligt när min virtuella server råkade skriva sönder databasen nyligen. Jag hade själv dabbat mig med mina backup-rutiner och hade en lika trasig databas i backupen som den som låg live på servern, men det krävdes inte mer än ett enda mail för att supporten på Glesys skulle återställa servern och alla de bloggar som hostas där till en nattlig backup som tagits ett dygn tidigare.

Det märks fortfarande att Glesys är ett företag som startats utifrån ett eget behov och ett stort personligt intresse. Trots fullständigt automatiserade tjänster finns det alltid ett personligt bemötande bakom en riktigt bra tjänst.
    2011-12-29