feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Globen (Ericsson Globe)

2.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Globen (Ericsson Globe)

Globentorget 2 121 77 STOCKHOLM-GLOBEN

Globen (Ericsson Globe) finns på Globentorget 2 i STOCKHOLM-GLOBEN och är sökbara på bl.a. Bostadsbolag och Lokaler

www.globearenas.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Globen (Ericsson Globe)

Läs vad Recos användare tycker om Globen (Ericsson Globe)

• Status: 2
    daniel l skrev om Globen (Ericsson Globe):
    Trots att man har kvitto på ett biljettinköp går det inte att få en ny biljett på Globen om man inte köper via Ticnet. Väldigt konstigt att företaget inte kunde spåra upp biljettinköp när jag har kvitto på "Walking with Dinosaurs" på över 1200 kronor och skyller att de "har ett annat system" för biljettinköp när man köper via Globens egna biljettförsäljning. I mitt fall tvingades jag att köpa nya biljetter eftersom jag hade ett gråtande barn - och min fru valde tyvärr att inte följa med när vi köpte nya biljetter eftersom det skulle kosta för mycket.

De som hanterade biljetterna borde ha släppt in oss som en familj och visa lite mänsklighet. Anta att det skulle hända någon katastrof i Globen exempelvis en brand i sådana fall finns det ingen möjlighet spåra de som finns i lokalen.
    2012-10-28
  • Status: 367
    Tobias B skrev om Globen (Ericsson Globe):
    Globen är numera en del av Stockholms siluette. En arena som när den byggdes uppfattades som något kosmiskt koolt. Kanske inte lika banbrytande längre.

Måste dock säga att jag tycker Globen har blivit ett allt bättre tillhåll för ishockeymatcher, speciellt i slutspelet, förbehållet att fansen ska orka pallra sig dit är det oslagbart. Att uppleva globen när det är fullsatt är onekligen speciellt. Den annars ganska tysta arenan kommer till liv när fansen hoppar upp och ner i förhoppningen att inte misstas för ett gnagars--n. Och den annars så solida läktaren kommer i gungning.
    2011-03-28

Företag nära Globen (Ericsson Globe)

Fastighetsbyrån Enskede

Arenavägen 55, Stockholm Globen

Läs mer om Fastighetsbyrån Enskede

4 recos

Anna K

Anna K tycker:

"Mycket bra koncept och mäklare, märks att de har system och mallar för att allt ska bli rätt. Tryggt och proffsigt! "

Foderbilen Sverige AB

Arenav. 55, JOHANNESHOV

Läs mer om Foderbilen Sverige AB

3 recos

Hanna P

Hanna P tycker:

"Jag är jättenöjd! Jag får alltid leverans dagen efter bara jag gör beställningen på morgonen. "

Danehav Media AB

Arkadvägen 16, Johanneshov

Läs mer om Danehav Media AB

Anton J

Anton J tycker:

"Jag träffade Robin Danehav sommaren 2010 under Almedalsveckan då han direktsände och filmade många seminarier, paneldebatter och events. På torsdagkvä ... "

Ica Supermarket Globen

Arenaslingan 1, JOHANNESHOV

Läs mer om Ica Supermarket Globen

d

d tycker:

"Tycker butiken är riktigt trevlig, för mig har det blivit min "hembutik" och handlar det emsta här, alltid rent och snyggt men fullt i hyllorna, bra u ... "

Klockmäster Globen City

Arenavägen 61, JOHANNESHOV

Läs mer om Klockmäster Globen City

Magnus B

Magnus B tycker:

"Köpte ny klocka hos Klockmäster globen. Bra sortiment med mycket bra priser & service. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Globen (Ericsson Globe)

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.