Hemmiljö
Seglatsgatan 6 120 62 Stockholm
Vi erbjuder städning till både privatpersoner och företag i hela Storstockholm med målsättningen att ha de mest nöjda kunderna i branschen.Vi erbjuder alla våra kunder en kvalitetsgaranti som innebär att vi alltid tar fullt ansvar för det arbete vi utför!
Mån-Fre: 08:00-16:00
Lör-Sön: Stängt
Vad tycker du om Hemmiljö
Läs vad Recos användare tycker om Hemmiljö
C N skrev om Hemmiljö:
Köpte nyligen ett hus som var flyttstädat av Hemmiljö. Då dom ville att köparen skulle medverka vid besiktningen så tyckte vi att det verkade som ett seriöst företag. Dom hade beräknat vara klara vid tvåtiden. Så då bokade jag inget efter kl. 12:00 den dagen. Säljaren av huset ringde mig vid 10:30 och sade att dom ringt honom och beräknade vara klara inom en timme.(11:30, här borde vi kanske ha dragit öronen åt oss). Detta innebar att jag inte kunde medverka vid besiktningen av städningen, utan att säljaren fick göra detta själv. När vi kommer till huset nästa dag, samma dag som vi fått tillträde. Så är städningen under all kritik. Dom har missat att torka ur rengöringsmedel ur ugnen, den är helt vitflammig i botten. Fönstren är väldigt dåligt putsade (huset är bara 18 månader gammalt så fönstren är hela och utan repor), sidorna på köksskåpen är inte torkade. Här slutade vi kolla mer, utan vi ringde säljaren. Han kontaktade hemmiljö som ville att vi kontaktade dom. Dom sade att dom skulle skicka någon på kvällen nästa dag, detta blir då dagen innan vi skall flytta in. På torsdag kväll vid halv fem så kommer det två killar till huset. Huset är tomt, lite belysning under köksbänkar och badrum, detta är i januari. Alla som varit i ett hus utan belysning i januari vet hur mörkt det är. När killarna kommer så frågar dom "vad är problemet", då förklarar jag att vi är missnöjda med städningen och vill att dom gör en översyn av det dom missat. Jag visar ovan nämnda exempel. Då man tror att dom skall ha med sig utrustning själva så har man inte förberett något. Killarna går runt och lyser med sina mobiltelefoner och putsar lite random med en trasa....... Efter en stund så frågar dom "är du nöjd nu" jag kollar på ett fönster och ser att dom inte putsat det, och svarar nej. Efter en stund så frågar dom samma sak och jag kollar på ännu ett fönster, detta är också dåligt putsat. Detta upprepar sig ett tag. Jag pratar även med deras chef på telefon under tiden, hon bemöter oss bra. Hon pratar även med killarna på telefon. Efter ett tag så tröttnar jag på att vara arbetsledare och säger att det är enklare för mig att göra det själv än att dom skall gå runt med sina mobiltelefoner och trasan. Alla som flyttat med två barn vet att man har annat att göra än och bråka med ointresserade flyttstädare. Dagen efter, samma dag som flyttlaset går. Ringer deras chef och frågar hur det gick. Jag svarar "dåligt". Hon vill göra rätt för sig, men eftersom vi börjat flytta så är det svårt. Hon ville återkomma till oss lite senare när vi flyttat klart. Chefen ringer oss på måndagen och undrar hur allt gått osv. Hon undrar om dom kan gottgöra oss med en veckostädning, men som ni kanske förstår så har vi fått nog av hemmiljös arbeten.
Ett råd till hemmiljö är att om man får ett "backjobb" så bör någon mer än dom två som missat dyka upp hos kunden. Eftersom dom kanske tycker att nivån dom städat på är ok, så kan det vara svårt att nå fram.2012-02-21Hemmiljö svarar C N:
Hej Christer!
Jag har läst igenom ditt mail. Vi kommer att ta upp detta omgående på vårt möte idag och gå igenom vad som har brustit. Vi kommer att kalla in aktuella städare och gå igenom dessa saker punkt för punkt. Självklart ska de som kommer på back-jobb ha med sig ordentliga lampor och allt material som behövs för att kunna göra ett ordentligt jobb. Jag beklagar deras nonchalanta bemötande och vi kommer att se till att det inte upprepas. Hemmiljö står inte för ett sådant agerande.
Vi har en nöjd kund-garanti som innebär att vi tar fullt ansvar för alla städningar, därav att vi har besiktning med kunden och direkt åtgärdar våra missar, men det ska naturligtvis inte gå till på det sätt som du beskriver. Du som kund ska inte uppleva obehag eller behöva arbetsleda våra städare på plats. Vi tar därför detta på fullaste allvar och kommer att se över allt som har brustit i ert fall.
När allt detta har lagt sig och om ni då känner att ni skulle vilja ta emot en veckostädning eller en fönsterputs från oss som kompensation så är du mycket välkommen att kontakta mig direkt så ordnar vi givetvis det.
Vänliga hälsningar Martina Rydell vd och ägare, Hemmiljö martina@hemmiljo.se- Mvh Representant för Hemmiljö 2012-02-21Emma K gillar detta. -
Marcus Å skrev om Hemmiljö:
Jag har nyligen köpt en lägenhet som var flyttstädad av Hemmiljö på säljarens uppdrag. När vi granskar städningen har de missat MYCKET på städningen. Allt fett på skåp m.m i köket var inte avtorkat, smulor kvar i skåp och ovanpå kyl och frys hade det inte heller torkat av. De fick möjlighet att åtgärda felen, men kom inte på den avtalade tiden! De fick ytterligare ett försök men hade då inte med sig egna verktyg. Glömt vettextrasa bl.a. Men inte ens med lånad trasa lyckades de åtgärda bristerna... Rekomenderar inte Hemmiljö till någon!2012-01-18Hemmiljö svarar Marcus Å:
Hej Marcus! Jag får ett mail direkt när vi har fått ett inlägg på reco.se. För oss är det viktigt att vi bara har nöjda kunder! Saker kan gå snett men då vill vi rätta till det så att ingen kund drabbas. Våra flyttstädteam har som rutin att göra en besiktning ihop med kunden direkt efter avslutad städning. Kunden får godkänna städningen innan städarna lämnar platsen. I det här fallet verkar något ha gått snett som inte vi känner till. Jag skulle vilja att du kontaktar mig så att jag får höra lite mer och leta rätt på just den här bokningen så att jag får lite mer information och så att jag kan kompensera dig för missar vi har gjort. Martina Rydell VD Hemmiljö martina@hemmiljo.se 070-537 89 27
- Mvh Representant för Hemmiljö 2012-01-18Marcus Å svarar Hemmiljö :Efter att ha blivit kontaktad av Hemmiljö för åtgärdande har de varit måna om att jag som kund ska bli nöjd. De erbjöd en extra hemstädning vilken genomfördes på ett mycket bra sätt. De har uppträtt trevlig genom hela processen, och efter missarna i flyttstädningen har de faktiskt lyckats lämna mig som en nöjd kund. Jag hoppas att det bara var olyckliga tilfälligheter som jag råkade ut för initialt, och har faktiskt tänkt tanken att anlita dem i framtiden. Mvh Marcus
Emma K gillar detta. -
Göran skrev om Hemmiljö:
Jag har använt Hemmiljö i några år nu och är mycket nöjd. De städar tre timmar varannan vecka. Jag har en punktlig, trevlig och duktig städare (samma varje gång) och själva städningen har fungerat helt felfritt. Kontakterna med företaget däremellan har varit tydliga och hjälpsamma. Jag har ofta rekommenderat Hemmiljö till grannar och bekanta.2011-01-31 -
Tobias H skrev om Hemmiljö:
Väldigt väl genomförd och punktlig städning 2 timmar varannan vecka är en fröjd att ha till ett rimligt pris. Hemmiljö har bra och trevliga städare och personalen på kontoret är vänliga och hjälpsamma.2011-01-28 -
Marie D skrev om Hemmiljö:
Kunde inte vara nöjdare! Har inte provat några andra men jag är väldigt nöjd med den service och det lilla extra som vår RUT gör för oss. Även vikarier under semestrar har fungerat prickfritt. Smidig kontakt vid avbokningar och ombokningar. Helt toppen företag enligt mig som känns genuint.2011-01-27 -
2011-01-26
Thorbjörn H skrev om Hemmiljö:
Noggranna och skönt att ha en och samma person som kommer hem och gör fint.2011-01-26 -
Janne A skrev om Hemmiljö:
Jag anlitade Hemmiljö i Mälardalen efter ett vilt barnkalas. Jag och min fru är mycket nöjda med resultatet. Städaren vi träffade innan vi åkte iväg för att handla var mycket trevlig och resultatet likaså. Kul att slippa städa tycker vi bägge 2.2010-12-26 -
Susanne A skrev om Hemmiljö:
Vi beställde en storstädning av vår lägenhet. Gick igenom lägenheten i stort med städaren på morgonen, men när vi kom hem igen på kvällen fanns det mycket kvar som inte var gjort; badkar, kakelväggar, badrumsgolv, köksluckor och kakel där smutsen mest var runttorkad, kladdiga golv etc. Ringde och krävde att de skulle halvera kostnaden, men då fick jag reda på att deras "policy" var att skicka en ny städare. Ok, sagt och gjort, visar lägenheten och bristerna med städningen för en ny kille 2 dagar senare, som för övrigt inte alls hade koll på att han var där för att göra en omstädning. Väl hemma igen inser vi till vår häpnad att det fortfarande är en massa saker som inte gjorts. Man undrar ju bara hur svårt kan det vara... Skönt att veta att jag aldrig behöver anlita det här företaget mer - gör inte det du heller!2010-11-10Hemmiljö svarar Susanne A:
Hej Susanne! Via en av våra kunder fick vi veta att detta var upplagt och att du är missnöjd med hur vi hanterade din storstädning. Jag beklagar naturligtvis detta och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig då vi har en nöjd kund-garanti och bara vill ha nöjda kunder. Någonting måste ha gått snett i ditt fall och vi vill självklart rätta till det. Jag skulle bli glad om du kontaktade mig direkt så att vi kan prata om det här. Mvh Martina Rydell, vd på Hemmiljö martina@hemmiljo.se
- Mvh Hemmiljö M 2011-01-12 -
Sonja v skrev om Hemmiljö:
Lägenheten vi köpte, lät säljarna flyttstädas av Hemmiljö i Mälardalen. Resultat: En förstörd ekskiva i köket, matrester kvar i kylen, dammkorvar på och bakom tvätt/tork, flottiga fingrar på dörrkarmar, köks- och garderobshandtag kladdiga, damm i garderoberna. De erbjöd 200 kronor i ersättning. Skäms! www.hemmiljo.se2010-09-11Hemmiljö svarar Sonja v:
Hej Sonja! Jag vill verkligen beklaga om du har fått lida för det som hände i samband med flyttstädningen av lägenheten. Vi är ledsna för det som hände och har dessutom kompenserat säljarna (våra kunder) med hela fakturan för denna städning (3550 kr) och erbjudit att ta bänkskivan på vår försäkring. Det var en olyckshändelse som vi tog på oss direkt. Det gjordes också en besiktning av städningen efteråt som lägenhetssäljarna godkände. Det är tråkigt att du verkar ha fått helt andra uppgifter.
Jag vill gärna att du kontaktar mig så att vi kan prata om det här och så att jag kan kompensera dig på något sätt, t ex genom att bjuda på en städning av din lägenhet.
Hör av dig via mail eller kom in på vårt kontor så kan vi prata vidare. Mvh Martina Rydell martina@hemmiljo.se- Mvh Hemmiljö M 2011-01-26Sonja v :"Hej Martina! Detta var ny information för oss. Vi vill prata med säljarna på nytt. Jag återkommer. "01-27 14:51