feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Hyrahyra.se

5.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Hyrahyra.se

Karlavägen 50 114 49 STOCKHOLM

Hyrahyra.se finns på Karlavägen 50 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Sajter och Webportaler

www.hyrahyra.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Hyrahyra.se

Läs vad Recos användare tycker om Hyrahyra.se

• Status: 6
    Caj S skrev om Hyrahyra.se:
    Jättebra tjänst.

Gav lite mer än blocket när det gällde uthyrning men framför allt slapp man blev nerringd av folk som undra en massa. Här var det istället folk som ville hyra direkt.

Mycket prisvärt!
    2011-11-15
  • Status: 1
    Tomas L skrev om Hyrahyra.se:
    Jag hyrde ut min A-ställning (för att täcka båten) när jag ändå inte behöver den in vinter. Klockrent att det finns en bra sajt som hyrahyra.se för att dela på prylarna och samtidigt tjäna tillbaka lite av det man lägger ut på dyra saker.
    2008-10-08
  • Status: 1
    Erik A skrev om Hyrahyra.se:
    Jag har hyrt ut åtskilliga saker på Hyrahyra och det fungerar super. Min gitarr, 200 kr. per dygn, mitt playstation 200 kr. per dygn etc. Tjänsten är grym, man tjänar pengar på allt man inte använder särskillt ofta.

/Erik
    2008-08-12

Företag nära Hyrahyra.se

Mikael T
Mikael T tycker
"Jag var där idag (2012-09-26) och hittade honom tack vare Reco. Tack till er som kommenterat, kan bara hålla med i alla positiva kommentarer! Mycket b ... "
Maria N
Maria N tycker
"Härligt litet SPA med mycket kunnig och tillmötesgående personal. Har varit kund sedan några år tillbaka och blir aldrig besviken! "

Brav Bilservice

Artillerigatan 33, STOCKHOLM
Gustaf B
Gustaf B tycker
"Sökte hjälp för ett problem som en annan bilverkstad inte kunde fixa. Fick en tid inom en halvtimme. Det visade sig vara ett mycket enkelt fel som lös ... "
Patricia G
"Hög service, trevlig stämning och otroligt skickliga frisörer som tar hand om "hair and soul". "