feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Internails

5.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Internails

Kilsgatan 10 123 56 Farsta

Nagelspecialister med distansutbildningar, intensivkurser och elevbehandlingar

www.internails.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Internails

Läs vad Recos användare tycker om Internails

• Status: 9
    Jencho j skrev om Internails:
    Superbra nagelskola som funnits länge, numera i Bollmora när centrum. Ny ägare med personal är lika duktiga som föregående ägare. Bra priser och bra läroplan samt material. Jag har så snygga naglar numera:) Roligt när bra företag lever vidare!
    2012-01-19
  • Status: 11
    Sirsenella A skrev om Internails:
    Toppenbra kurser, trevlig personal samt fräsch lokal. Här får du fina naglar och en bra utbildning!
    2008-10-26
  • Status: 3
    Tanya E skrev om Internails:
    Alltid trevligt där och jag får alltid välgjorda naglar! Supernöjd och rekommenderar alla att gå dit! Jag har provat en massa salonger och den här är klart bäst.
    2008-09-06

Företag nära Internails

Folktandvården Stockholms Län AB, Folktandvården F

Munkforsplan 37, FARSTA

Läs mer om Folktandvården Stockholms Län AB, Folktandvården F

3 recos

Gunilla D

Gunilla D tycker:

"Obehagligt redan i väntrummet då man hör barn som skriker i panik från ett av behandlingsrummen, själv fick jag också ett okänsligt bemötande och det ... "

Fastighetsbyrån Farsta/Skogås

Storforsplan 36, Farsta

Läs mer om Fastighetsbyrån Farsta/Skogås

2 recos

Niklas L

Niklas L tycker:

"Vi fick hjälp av Niklas Holmberg att sälja vår villa och jag kan inte annat än ge honom det högsta av betyg! Hans professionella, lugna och engagerade ... "

Skovision

Storforsplan 11, STOCKHOLM

Läs mer om Skovision

4 recos

Paulina H

Paulina H tycker:

"Skovision & Clothes på Ringvägen!! Jag köpte mina varma vinterkängor för två år sen, skorna kostade 1600 :-. Dessvärre var det fabrikatfel på kängan, ... "

Swedbank

Storforsgränd 3, FARSTA

Läs mer om Swedbank

2 recos

Maria J

Maria J tycker:

"jag gillar det blir bra,exceptionel,mycket bra,bra ide därför kan spara mer till frantide och mer till oss själva de extremt bra . "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Internails

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.