Javisstja Bokföring
Palmfeltsgränd 26I 120 48 ENSKEDE GÅRD
Javisstja Bokföring finns på Palmfeltsgränd 26I i ENSKEDE GÅRD och är sökbara på bl.a. Bokföringsbyrå och Redovisningsbyrå
Vad tycker du om Javisstja Bokföring
Läs vad Recos användare tycker om Javisstja Bokföring
Lasse E skrev om Javisstja Bokföring:
Javisstja Bokföring har hjälpt mig med redovisningen i min konsultfirma. Javisstja tar hand om allt och jag kan vara ute och resa utan att behöva tänka på bokföringen och om skatten är betalt. Rekommenderas varmt2010-04-18 -
Anders a skrev om Javisstja Bokföring:
Javisstja Bokföring tog över mig som kund från en större bokförings och revisions byrå i Öregrund. Javisstja har rett ut alla fel som min förra bokförare ställde till med och nu äntligen kan jag följa upp mitt resultat och behöver inte längre oroa mig att årsredovisningen ska kosta skjortan.2009-11-04 -
Eva H skrev om Javisstja Bokföring:
Jag har bara en liten städfirma men Javisstja hjälpte mig med allt. Hade problem med folk som inte betalade men Javisstja fixade in betalningar och hjälpte mig ringa banken när jag behövde ett lån. Tack för all hjälp.2009-05-13
Företag nära Javisstja Bokföring
Rebecca W tycker:
"Nu handlar det faktiskt om att rekommendera denna skola som konsument: Här kan man nämligen köpa bröd och andra bakverk, charkprodukter, eller klippa ... "
Erik L tycker:
"Verkar vara ett skumt företag, titta bara på hemsidan. Vem/vilka står bakom? Maffian? "
Cecilia E tycker:
"Härligt mottagande och alltid en hjälpande hand kreativt och hängivet bemötande. De satte kunden i fokus. "
Anders A tycker:
"Kreativ, snabb, professionell. Mycket bra bemötande och företaget utförde uppgiften fantastiskt bra. "