Jp´s Trafikskola
Sturegatan 6 172 31 SUNDBYBERG
Går du i körkortstankar? Låt JP´s trafikskola i Sundbyberg göra vägen till ditt körkort till en angenäm resa!
Jp´s trafikskola erbjuder dig hjälp från start i och med att söka körkortstillstånd tills det att du har körkortet i din hand. En individuell körplan görs anpassad efter just dina förutsättningar.
Mån-Tor: 09:30-18:30
Fre: 09:30-16:00
Lör-Sön: Stängt
Vad tycker du om Jp´s Trafikskola
Läs vad Recos användare tycker om Jp´s Trafikskola
Sam J skrev om Jp´s Trafikskola:
bästa körskolan, trevlig och kunnig personal som förbereder en för teori och körprovet på bästa möjliga sätt. klarade både teori och uppkörning på första försöket tack vare JPs trafikskola. rekommenderas starkt.2013-06-19 -
Gabriel V skrev om Jp´s Trafikskola:
Jag hade ca 3-4 veckor på mig att plugga teorin och lära mig köra bil. Det gick alldeles utmärkt tack vare jps alla instruktiva och roliga körlärare, extra tack till marcus som körde mest med mig. Massa bra hjälp med teorin och bra risk-kurser av firas ledde till godkänd uppkörning och teoriprov utan några problem2013-06-19 -
Dilom R skrev om Jp´s Trafikskola:
10 av 10, topp betyg! Trevliga, roliga, snälla anställda som visar stort engagemang för att lära ut. På bara nio lektioner lyckades jag med att ta körkortet, från att inte ens kunna hitta dragläget! Kunde inte ha önskat efter en bättre trafikskola. Jag rekommenderar detta starkt!
Stort tack till Youssef, Firas, Michel och Markus som fått mig att känna mig trygg när jag kör och lärt mig allt på rekord snabb tid!
Jag rekommenderar denna trafikskola starkt, just för att de bryr sig om sina elever!2013-06-17 -
Patryk K skrev om Jp´s Trafikskola:
Jp,s trafikskola har visat stort engagemang och tillgivenhet när det gäller att lära ut, det har tagit mig 2,5 vecka tills jag fick mitt körkort och det tack vare en proffsig bemötande samt god och detaljerad planering för just mig. Stort tack till Mishelle och Markus för körlektioner som jag fick, det tack vare era tips jag klarade uppkörningen. Jag vill passa på och tacka all personal på jp`´s trafikskola för en fantastiskt bemötande. Patrik2013-06-12 -
Mohammad H skrev om Jp´s Trafikskola:
Today i have received my Driving licence. I am thanking JP's Trafikskola a lot for the education and techniques they have thought me. I also specially thanking so much to my instructor Markus and Firas. But i should also mention about Michel who was very lucky charm for me today. Youssef is always the best friendly person for students. Again Markus, Firas, Michel and Youssef thank you so much and again and again.
I am strongly recommend JP's Trafikskola for those who want to get their driving licence in a safe way.
Mohammad Hasan2013-05-16 -
Shota K skrev om Jp´s Trafikskola:
Idag har jag äntligen fått mitt körkort (efter bara en månads lektioner)! Ett stort tack till Firas, Markus, Michel och Youssef! Jag rekommenderar varmt denna trafikskola till er andra som vill ta sitt körkort snart!2013-05-01 -
Jukka R skrev om Jp´s Trafikskola:
Fick mitt körkort idag!! Ett jättestort tack till alla på JPs trafikskola!
Rekommenderar varmt att välja JPs trafikskola, allt har gått otroligt bra. Som på räls, 2 månader från start till slut utan stress. Mycket bra och skarpa lärare alla jag hade, Markus, Gerd, Michel och Firas. Bra bilar också. Tack! :)2013-04-02 -
Kiarman T skrev om Jp´s Trafikskola:
Oerhört erfarna trafiklärare på denna trafikskola, vill tacka er för den professionella hjälp ni gav mig under vår lilla resa till mitt körkort!
Vill fram för allt tacka Madeleine, Markus och Youssef. TACK !!2013-03-15 -
Amani E skrev om Jp´s Trafikskola:
I went with a recommendation from a friend to use JP TrafikSkola. From the get go I could see that the staff were proffessional and took the responsiblity of helping their students achieve the driving licence seriously.
The staff were welcoming and extremely helpful which encouraged me to enroll. Yousef and Firas were amazing in showing me the ropes and helping me with the paper work etc.
I took my lessons with Michel and he instantly made me feel at ease. Michel is professional and, most importantly for me, constructive. I felt like I came away from each lesson with new knowledge about driving and road awareness. When the day of my driving test came I was very nervous but Michel did a great job in calming my nerves and I passed my driving test, first time round.
I can not fault JP TrafikSkola for anything and I highly recommend them if you are looking into taking your driving license.2013-03-05 -
Hakim A skrev om Jp´s Trafikskola:
Markus, Mia och Firas på JPs påpekade tydligt vad jag gjorde bra och kan förbattra redan från dag 1 under min körlektioner. Det som hjälpte mig mest var att de gav mig tid för att förstå reglerna och utveckla som förare.
Josef hjälpte mig att förstå de knepiga nyanser i olika trafiksituationer och det underlättade mycket under teoriprovet och även uppkörningen.
Jag är glad att jag valt JPs Trafikskola och hoppas många andra kommer att njuta sina utbildningar lika mycket hos JPs som jag gjorde.
Tack igen allihopa!2013-03-03 -
mirella m skrev om Jp´s Trafikskola:
bästa trafikskolan, rekomenderas stark! Hade bästa körläraren Firas, tror helt seriöst inte det finns någon som är lika grym som honom på att lära ut2013-02-04 -
Jonatan N skrev om Jp´s Trafikskola:
Klar fullpott! Duktiga lärare som anpassar sig efter vad eleven kan och inte kan. Rekommenderar JP's starkt!2013-02-01 -
Arne H skrev om Jp´s Trafikskola:
Väldigt bra lärare, i jämförelse med de jag kört med i Uppsala. De anpassar nivån efter hur bra du visar dig vara. Rekommenderar att du testar olika lärare för att se vem du funkar bäst med. Men även för att få feedback och olika åsikter om din körning.
Och slutligen, tusen tack för körkortet ;-)2013-01-28 -
Emanuel N skrev om Jp´s Trafikskola:
Låt mig tacka först för all hjälp jag fått av er i trafikskolan !! Skit bra trafikskola skulle jag säga , den bästa skulle jag nog säga , rekommenderas starkt till alla som har det svårt , lätt eller vad det nu skulle vara ! Alla skulle trivas där , tack för allt !!!2013-01-16 -
madde skrev om Jp´s Trafikskola:
världenssssss bästa trafikskola, rekomenderas starkt! Du får all hjälp du behöver och mycket mer! av en mycket nöjd elev tack för allt jps trafikskola! // Madeleine2012-10-29 -
Daniel J skrev om Jp´s Trafikskola:
Rekomenderar varmt JPs Trafikskola.
En trafikskola som tar steget längre och har ett varmt och engagerat bemötande med samtliga elever (det är åtminstone den uppfattningen jag fått under min tid där)
Jag har tagit lektioner på skolan från Gerd, Michel samt Firas och kan inte säga annat än att samtliga var kompetenta, om än annorlunda personligheter, vilket i mina ögon är ett mycket bra betyg då det säkerligen finns en lärare på skolan som passar just dig som läser detta.
Jag tog totalt 13 dubbel-lektioner och klarade min uppkörning efter dessa.
En stor eloge även till Josef som med öppna armar tar emot alla elever och pushar på för att man skall bibehålla sitt engagemang till utbildningen!
Utöver detta så tillkommer även det faktum att den prisnivå de har i skrivande stund (3950:- för 10 lektioner) är exceptionellt bra, det är svårt att hitta en körskola med mer kompetent personal för det priset.2012-09-18 -
Nicki-Lee R skrev om Jp´s Trafikskola:
Rekomenderar JP's Trafikskola starkt! Jag körde sammanlagt 15 lektioner med Markus och gick på två teorilektioner med Firas, samt använde mig av deras datorer med teoriprov. Jag klarade både teoriprovet och uppkörningen på första försöket, allt tack vare JP's!
Markus och Firas är supertrevliga och pedagogiska som mer än gärna förklarar och visar tills man förstått. Tack till Joseph också som alltid är så trevlig!2012-09-03 -
Carl Henrik L skrev om Jp´s Trafikskola:
Oerhört bra skola där alla lärare har någonting att ge. Rekommenderar speciellt markus jurdell på skolan som är en väldigt bra pedagog. Tog mitt körkort efter 26 lektioner på första försöket. De kommer skaffa fräschare lokaler också så det kommer gå hur bra som helst!
Rekommenderade Markus som sagt men alla lärare är kompetenta och försöker inte blåsa dig som jag märkt kan vara fallet på många andra skolor.2012-08-27 -
Abbe A skrev om Jp´s Trafikskola:
Jag tog mitt körkort på första försöket tack vare denna grymma skola! Dom tar hand om eleven fr.o.m. första dagen du är där tills den dagen du har körkortet i fickan. Hjälper till med svårigheter och uppmuntrar en. Väldigt trevlig personal som alltid är glada. Så funderar du på körkortet så är det till JPS trafikskola du ska gå till! Rekommenderar den starkt!2012-08-23Cajsa J gillar detta. -
Juliet R skrev om Jp´s Trafikskola:
Klarade första upp-körningen tack vare JP's trafikskola. Skolan tog mycket initiativ till att lägga upp en fast plan och gav all hjälp och självförtroende till mig för att kunna ta körkortet inom bara en månads tid. Stämningen på skolan är super då alla engagerar sig och är mycket trevliga. Skulle aldrig ha klarat av att ta körkortet utan all hjälp jag fick. Extra stort tack till Michel och Joseph. Rekommenderar skolan starkt till alla!2012-08-06 -
Ghazal M skrev om Jp´s Trafikskola:
Körde på flera olika trafikskolor för två år sen och det gick ingen bra, körde med JPs trafikskola i mindre än tre månader och tog körkort på första försöket! Rekommenderas starkt, ett stort tack till Michel och Joseph!2012-07-26 -
hanna s skrev om Jp´s Trafikskola:
Jag tog mitt körkort på första försöket tack vare trafikskolan och Firas. Lärarna ser vad som behöver göras och tränas på och vill att vi elever ska lyckas och bli så bra som möjligt. Skolans läge är jättebra då man får erfarenhet av stadstrafik på lektionerna. Väldigt trevlig personal som gärna delar med sig av sina kunskaper. Jag rekommenderar skolan starkt.2012-07-24 -
Emma E skrev om Jp´s Trafikskola:
Tog mitt körkort på första försöket, mycket bra bilskola kan Absolut rekommendera jp's trafikskola. Mycket bra lärare som verkligen bryr sig om en och vill att man ska ta körkort så fort som möjligt. Ett extra stort tack till Gerd!2012-07-08 -
2012-07-06
Jack M skrev om Jp´s Trafikskola:
Grym trafikskola. Bäst i stan. Grymma lärare med grymma bilar. Markus och Firas rekommenderas, lätt bästa lärarna i stan!2012-06-22 -
2012-06-21
Nagehan T skrev om Jp´s Trafikskola:
JP´s Trafikskola drivs av en toppen ledning som har skapat en (åtminstone till synes) bra laganda där man tar hänsyn till alla elever och deras behov. Man känner sig lika välkommen varje gång man går in från dörrarna och likaså är de även öppna för att hjälpa till med allt möjligt. Jag rekommenderar skolan till alla!!2012-06-20 -
Josefine P skrev om Jp´s Trafikskola:
Super nöjd hela tiden, från första telefonsamtalet till jag hade körkortet i handen. Kunniga och trevliga lärare som tror på en till fullo. Rekommenderar starkt JP's trafikskola till alla som vill ta körkort snabbt utan att det svider i plånboken.
Ett stort tack för all hjälp, och ett extra tack till Markus.! Jag kan inte vara mer nöjd!2012-06-17 -
Hannah skrev om Jp´s Trafikskola:
Tog mitt körkort på första försöket häromdan och kan verkligen rekommendera JP:s och världens bästa lärare Markus! Upplägget har varit så välordnat, utbildningen i sig toppen (och jag har hela tiden vetat hur långt jag har kvar!), priset bra och personalen supersnäll och uppmuntrande.2012-03-31 -
2012-03-29
2012-03-27
2012-03-27Patryk K gillar detta.
C skrev om Jp´s Trafikskola:
Helt ok körskola. Jättebra läge med närhet till pendeltåg och tunnelbana. Nya fina miljövänliga bilar. Duktiga lärare som ser till att man är helt redo innan man skriver och gör uppkörningen. Jag är väldigt nöjd med min utbildning, då jag på ca 3 månader hunnit tagit körkort från scratch. Har kompletterat några enstaka ggr med övningskörning hemma, annars allt på bilskolan. Inte speciellt dyrt heller. Det som är negativt är att man inte kan plugga teorin på nätet hemma. Man måste åka till bilskolan och hoppas att det finns en ledig dator där. Men jag kan definitivt rekomendera till fler!2012-03-27Jp´s Trafikskola svarar C:
Det går att plugga hemma,men på skolan får du hjälp direkt och hemma gör man allt annat än plugga.
- Mvh Firas C 2012-07-06 -
Marija M skrev om Jp´s Trafikskola:
Hej,
det är den bästa trafikskola som finns och Firas är den bäste trafiklärare som finns. Skolan erbjuder väldigt bra servis med väl bemötande, kompetent och pedagogisk personal.2012-03-27 -
alexandra s skrev om Jp´s Trafikskola:
en grym trafikskola!! mycket bra läge, ligger centralt och hjälpte mig mycket med teorin och körningen! tack för allt! jag rekommenderar dom starkt! :)2012-03-23 -
Thomas T skrev om Jp´s Trafikskola:
Jag gillade jps trafikskola väldigt mycket och rekommenderar starkt att ta sitt körkort precis som jag hos jps. Lärarna är duktiga och teorikurserna utförliga. Och behöver man extra hjälp finns alltid nån till hands.2012-03-23 -
Huseyin D skrev om Jp´s Trafikskola:
Skolan ligger i ett mkt bra plats där man kan hitta den hur lätt som helst o personalen som jobbar är de bästa jag träffat. Hade bytt 3 trafikskolor. Tack vare er har jag körkort.2012-03-23 -
Simon M skrev om Jp´s Trafikskola:
Underbara lärare som var till stor hjälp inför teoriprovet! Hade aldrig kört bil i mitt liv och de gjorde så jag tog körkortet på 1 månad. Halkan kunde jag beställa genom skolan och de var en av de roligaste upplevelserna i mitt liv. Fanns alltid nån på skolan som kunde hjälpa till med plugg och diverse saker.
Tack Jp för körkortet !2012-03-22 -
2012-03-22
Catharina A skrev om Jp´s Trafikskola:
Jatte bra lärare. Pedagogiska. Hjälpte till ätt lägga upp en plan för körkortet. Pushade på mig för att plugga och det fanns alltid någon tillhands när jag behövde hjälp m teorin.2012-03-21