feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Kakelspecialisten i Stockholm AB

3.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Kakelspecialisten i Stockholm AB

Arenavägen 83 121 77 JOHANNESHOV

Kakelspecialisten AB - här hittar du allt inom kakel och bad

www.kakelspecialisten.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Kakelspecialisten i Stockholm AB

Läs vad Recos användare tycker om Kakelspecialisten i Stockholm AB

• Status: 1
    Lars T skrev om Kakelspecialisten i Stockholm AB:
    Gå inte hit! Känner mig lurad av dem. Köpte klinker och blev rekommenderad att köpa extra för säkerhets skull. "Det vara bara att lämna tillbaka oöppnade förpackningar". Vilket visade sig vara helt fel. När jag skulle byta blev jag blev uppmanad att läsa det finstilta på baksidan av kvittot vilket visade sig annorlunda än säljarens utsaga. Urdåligt. Ingen föståelse för att de lurat mig. Det var upp till mig att läsa allt. Undrar vad de mer lurar kunderna på?
    2009-11-03
  • Status: 5
    Dan T skrev om Kakelspecialisten i Stockholm AB:
    Stort utbud av kakel och badrumsinredning. Butiken är trång med en massa trappor och gångar. Har handlat här flera gånger och kan rekommendera butiken. Det du ska undvika är att åka hit på helgen. Helt sjukt mycket folk och på gränsen till omöjligt att få hjälp. Var där i lördags och handlade, fick vänta i 25 minuter på att få hjälp.
    2007-12-12

Företag nära Kakelspecialisten i Stockholm AB

Hanna P
Hanna P tycker
"Jag är jättenöjd! Jag får alltid leverans dagen efter bara jag gör beställningen på morgonen. "

Globen MC

Sofielundsplan 42, JOHANNESHOV
David W
David W tycker
"Beställde bla topbox till min vespa. Topboxen var inte hel, så jag gick självklart tillbaka dit. Fick då en del och tyckte att jag skulle laga den sjä ... "
d
d tycker
"Tycker butiken är riktigt trevlig, för mig har det blivit min "hembutik" och handlar det emsta här, alltid rent och snyggt men fullt i hyllorna, bra u ... "
Magnus B
Magnus B tycker
"Köpte ny klocka hos Klockmäster globen. Bra sortiment med mycket bra priser & service. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Kakelspecialisten i Stockholm AB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.