Köksbörsen AB
Köksbörsen AB
Storängsvägen 19 115 42 STOCKHOLM
Köksbörsen AB finns på Storängsvägen 19 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Grossist och Maskinhandel
Vad tycker du om Köksbörsen AB
Läs vad Recos användare tycker om Köksbörsen AB
Mikael L skrev om Köksbörsen AB:
Riktiga skojare!!!
Fabriksnytt frysskåp började rosta efter några månader, efter över ett halvårs tjatande togs frysen tillbaks till Köksbörsen för "dokumentation". Efter olika varianter av förklaringar bland annat att vi haft frysskåpet ute till havs, kommer slutligen ett påstått svar från fabriken, något som man i övrigt vägrar att visa oss. Köksbörsen anser att vi som kund har ansvar till rosten genom att rengjort frysen invändigt med klorin, något som vi självklart inte gjort, och även om så vart fallet är väl klorin något som används dagligen i många storkök. HÅLL KÄFTEN DJÄVLA KÄRRING!!! Med dessa ord skrikandes till vår ägarinna visar man på ett tydligt sätt inställningen till kunderna, därefter avvisas vi från Köksbörsens lokaler av någon torpedliknande person. Vi är mycket glada för vårt medlemskap i en företagareförening, jurister därifrån kommer nu att hantera ärendet vidare. Ett sånt här oseriöst företag borde ha fått stänga igen för länge sedan.2012-02-24 -
fredrik a skrev om Köksbörsen AB:
Fick ett nytt kök levererat för ett par veckor sedan, handlade får ca 200 000:- på leasing, fick ett väldigt proffsigt intryck av företaget, väldigt kunnig personal, bra bemötande, är jättenöjd med servicen, jämförde priser på 4 ställen men köksbörsen hade dessutom bästa pris
Kan varmt rekommendera dom!2011-08-11 -
Jonny K skrev om Köksbörsen AB:
Att ett företag som arbetar med restauranger vill ha förskottsbetalt det kan jag förstå. Men jag vill inte behöva bråka föra tt få grejerna. Deras garanti är inte värd pappret den är skriven på. Köpte saker av dem för 80k och två av tre grejer gick sönder första månaden, på grund av att det inte var servat som dom sa. Dom kommer inte och fixar det heller då dom hävdar att just det inte täks av garantin.
Håll dig borta och ring någon annan!!!2011-04-06 -
Peter E skrev om Köksbörsen AB:
Har endast haft kontakt med Fredrik, men det har fungerat fläckfritt. Investerade i en Rational-ugn samt en köksbänk från Ozti. Det var även någon kille som hjälpte till med en snabb installation. Fick ett kunnigt intryck, dock hade de aningen tråkiga lokaler. Leasar produkterna och det har fungerat bra än så länge.2011-03-04 -
Marina D skrev om Köksbörsen AB:
Håller inte vad de lovar,vill ha förskottsbetalt men sen får du vänta och bråka för att få dina varor.Hör heller aldrig av sig. Gå till någon annan.2010-12-07