feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten

4.6
Betyg
Recos
08-408 320 19
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten

Ture Wennerholms Torg 2 126 37 HÄGERSTEN

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom vår koppling till Länsförsäkringar ger vi din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Välkommen!

www.lansfast.se

Är det här ditt företag?

Vi har många nöjda kunder bli en av dem!

Vårt mål är alltid att du som kund skall bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag på telefon: 08-408 320 19

Vad tycker du om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten

Läs vad Recos användare tycker om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten

• Status: 1
    Linn L skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Bra mäklare som stått ut med alla våra turer kring försäljning av lägenhet. Har koll på läget och känns ärlig - förmodligen den viktigaste egenskapen när man har med mäklare att göra :)Inte konstigt att våra vänner också valt att använda Mathias!
    2013-03-13
  • Status: 1
    Jonas E skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Köpte lägenhet av Mathias för cirka 3 år sedan och då skötte han allting väldigt proffsigt. Har haft kontakt med honom sedan dess och nu har vi precis sålt lägenheten och är fortfarande toppennöjda! Han är rak och ärlig och verkar kunna marknaden kring Hägersten väldigt bra. Lätt att få tag på och återkopplar direkt. Han är även en klippa när det kommer till tips och råd nu när vi söker ny lägenhet. Kan verkligen rekommendera honom!
    2013-03-05
    Altaf skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är en väldigt trevlig och duktig mäklare som sköter sitt ärende på ett professionellt och engagerat sätt. Jag skulle varmt rekommendera Hina som mäklare.
    2013-02-25
  • Status: 1
    David S skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Jag kan verkligen rekommendera Mathias som mäklare och hade definitivt vänt mig till honom vid en ny försäljning i området. Han är professionell mot säljare och köpare, effektiv i sin kommunkation och sätter högst rimliga förväntningar innan samarbete inleds.
    2013-02-11
  • Status: 1
    Sofia T skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mathias har stöttat i alla frågor stort som smått, för att sälja men också som ett bollplank när det gällt att köpa. Tydlig, ärlig, lätt att få kontakt med(ringa, maila, smsa) och kan bostadsmarknaden, vet när det är bästa läge att sälja. Personlig och inkännande, både mot mig och köparna men även tagit personlig kontakt med styrelsen. Det har fått ta den tid som behövts, inte stressat på en försäljning. Har känts tryggt och stabilt att anlita Mathias, gör det du också :)

2013-02-05
    Igor G skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är en öppen och tydlig mäklare som dessutom är jordnära och inger förtroende. Precis som föregående bedömare skrev så skulle jag utan tvekan anlita henne igen i framtiden.
    2012-09-24
  • Status: 1
    Malin skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Peter gjorde en bra försäljning med min lägenhet och jag kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja. Han är trevlig, professionell och mycket effektiv. Bra att ha att göra med och den bästa mäklaren jag har varit i kontakt med!
    2012-07-11
    Sebastian R skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Trevlig, effektiv och driven mäklare!
    2012-07-05
    Re B skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är jordnära och serviceminded och det bra egenskaper för en mäklare! Skulle lätt anlita henne igen om jag köper eller säljer hus/lägenheten :)
    2012-07-04

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten svarar Re B:

Tack för dina fina ord, det värmer :) Grattis till din nya bostad, hoppas att du trivs bra där! Ses på tillträdet.

Hanna K skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är en kompetent mäklare som informerar bra om alla steg i lägenhetsaffären. Hon har en varm och öppen personlighet och det är enkelt att ha med henne och göra.
    2012-06-23

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten svarar Hanna K:

Tack så jätte mycket för dina ord Hanna! Det känns super bra att ni är nöjda för då är jag medveten om att jag har nått mitt mål. Hoppas verkligen att ni trivs bra i er nya lägenhet:) Ha en trevlig sommar!

peter g skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är en klockren fastighetsmäklare med stort engagemang, proffsighet och värme.

Mvh Peter
    2012-06-22

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten svarar peter g:

Stort tack Peter! Hoppas att du har haft det bra i Grekland :) Ses på tillträdet.

• Status: 1
    Gustav A skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Rent generellt, Peter är trevlig, professionell och står med benen på backen. Han ger ett ärligt intryck och gjorde ett mycket bra jobb med vår försäljning, rekord i vår förening för 2:or. Han är kunnig och tar reda på de viktiga sakerna. Jag skulle absolut kunna anlita honom för nästa försäljning!
    2012-06-19

Peter Backlund svarar Gustav A:

Hej Gustav! Tack för de fina orden. Hoppas ni kommer trivas i er nya lägenhet! Mvh Peter

• Status: 1
    Peter skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Peter är en mycket effektiv mäklare vilket har genererat rekordpris i föreningen vid de två tillfällen jag anlitat honom.
    2012-06-19
  • Status: 1
    Austin D skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mathias är väldigt effektiv,snabb, och professionell. Han har en realistik förståelse av bomarknaden och han är ärlig när man diskutera pris och förväntningar. Han var lätt att kontakta och svarade alla våra frågor under och efter bostadsrättens försäljning.
    2012-06-10

Mathias Blomqvist svarar Austin D:

Tack för fina rader! Måste bara skriva att det känns speciellt för mig att ni kontaktade mig utifrån att vi träffades på en visning 1.5 år bakåt i tiden, det värmer!:) Trevlig sommar!

• Status: 1
    Marie J skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Amir Najafi är en seriös och yrkeskunnig mäklare som gjorde ett gott intryck från första stund. Han har hjälpt mig att både köpa min drömbostad och hjälper mig nu att sälja en släktings lägenhet.Jag rekommenderar honom varmt!
    2012-06-07

Amir Najafi svarar Marie J:

Vad snällt skrivet, jag tackar för förtroendet som ni gav mig och jag hoppas att ni känner att ni kan ringa mig oavsett frågor faramöver. Hörs snart igen

• Status: 1
    Daniel skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Amir Najafi kan varmt rekommenderas som mäklare. Han gav ett seriöst intryck från första stund och hjälpte oss till en riktigt bra affär.
    2012-06-07

Amir Najafi svarar Daniel:

Tack Daniel, jag hoppas som sagt att ni trivs bra i NKPG så får vi se om vi blir grannar om några år. Hälsa hela familjen

• Status: 1
    Martina och Jerker skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Professionell, driftig och tillmötesgående mäklare som vi varmt rekommenderar till alla som ska sälja! Mathias var lugn och noggrann, snabb och rak i kommunikationen. Framför allt väldigt engagerad och lyhörd och bra på att snabbt återkoppla när vi hade frågor eller synpunkter. Han gjorde verkligen ett kanonjobb! Fotografen han samarbetar med var också mycket proffsig, vi var väldigt nöjda med bilderna och hur de presenterades, både på nätet och i prospektet. Jag upplevde att både vi som säljare, och de som köpte vår lägenhet fick väldigt bra information och att vi alla var väldigt nöjda efter avslutad affär.
    2012-05-24

Mathias Blomqvist svarar Martina och Jerker:

Underbar läsning!! Hade det dock på känn att ni blev nöjda.:) Ett klockrent samarbete helt enkelt. Trevlig sommar till er båda!

Ra E skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina är en trevlig och motiverad mäklare.
    2012-05-14

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten svarar Ra E:

Tack så mycket Rabin! Önskar dig och din familj en trevlig sommar:)

• Status: 1
    Lars M skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Amir gav genast ett förtroendeingivande intryck vid första mötet. Därför fick han jobbet. Fotografen var också jättebra.
    2012-04-25
    Tack Lars, hoppas att ni trivs i ert mya boende trots att det ligger på fel sida av stan. :-) // Amir "
    05-28 15:45
    Ulrika S skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    2012-03-26
  • Status: 2
    Ulrika S skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mycket kompetent och trevlig mäklare.
    2012-03-26

Mathias Blomqvist svarar Ulrika S:

Inte svårt att vara trevlig när jag har med dig att göra.:) Tack för ett fint omdöme.

• Status: 1
    Melissa A skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Tillgänglig, engagerad, driftig och kompetent. Jag skulle anlita honom igen och kommer att rekommendera honom till vänner och bekanta som ska sälja sin lägenhet.
    2012-03-22

Mathias Blomqvist svarar Melissa A:

Jag blir rörd av dina fina rader. Tack snälla Melissa!:)

Caroline Å skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Alltid tillgänglig, proffesionel och kunnig. Men det viktigaste av allt, Linda hade alltid ett leende på läpparna!
    2012-03-10
  • Status: 1
    Camilla K skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Exemplarisk :)!
    2012-03-03

Mathias Blomqvist svarar Camilla K:

Du är inte så tokigt du heller.:) Hoppas du mår bra o trivs i Länna.

• Status: 1
    Johan J skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Kanon, ordning och reda och bra affärsmannaskap. Jag, och många av mina vänner har anlitat Peter och alla med gott resultat. Kan varmt rekomendera Peter.
    2012-02-24
  • Status: 1
    Åsa k skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mathias är en proffessionell mäklare,driftig och trevlig.Jag är mkt nöjd med hur snabbt min lägenhet blev såld. Jag kommer absolut rekomendera honom om nån jag känner ska sälja bostad.

Mvh Åsa Kajhag

Mathias Blomqvist svarar Åsa k:

Ja, rekommendera mig till alla du känner! Uppskattar verkligen ditt omdöme. Tack Åsa!

• Status: 1
    Carolina S skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    En mycket kompetent och erfaren mäklare som gör sitt yttersta för att försäljningen ska gå bra. Vi har vänt oss till honom 2 gånger när vi sålt bostad och vi är supernöjda! Dessutom är han mycket trevlig och är förtroendeingivande!

Mathias Blomqvist svarar Carolina S:

Och jag är supernöjd med er! Synd att ni nu har flyttat ifrån mig.:) Hoppas ni har det toppen i Sollentuna.

• Status: 1
    Susanne A skrev om Mathias Blomqvist en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Direkt när jag fick kontakt med Mathias kände jag ett stort förtroende för honom. Min första kontakt med Mathias var när han skulle värdera min lägenhet utan några som helst tvång till något fortsatt samarbete. Nu blev det försäljning och Mathias hjälpte till med allt. Alla frågor om Bank(kontaktpersoner), styling m.m. Telefonen gick varm från mig om undringar om än det ena och än det andra. Han svarade alltid och kunde hjälpa till på ett sätt så man förstod eftersom jag inte hade någon som helst erfarenhet av lägenhetsförsäljning. Nu är det ett halvår sen jag sålde min lägenhet och känner (som jag också gjort) att jag kan fortfarande höra av mig till Mathias om jag har några funderingar. Jag vill varmt rekommendera Mathias om du har funderingar på att sälja eller köpa lägenhet.

Mathias Blomqvist svarar Susanne A:

Tack snälla Susanne för mycket uppskattad läsning.:) Ja, du kan ringa mig precis när du vill och jag svarar mer än gärna. Ha det toppen!

Chau L skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    2012-01-16
    Chau L skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Hina Khatana är öppen och varm person. Hon informerar alltid vad som har hänt och vad som ska göras.Det tycker jag om när man gör affärs!
    2012-01-16

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten svarar Chau L:

Tack så oerhört mycket för dina fina ord Chau!

• Status: 1
    delnia r skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Efter att ha varit i kontakt med många mäklare tyckte jag att Peter Backlund var den som förstod mig och mina behov kring lägenhetsförsäljningen bäst! Och detta visade sig stämma. Han är en behaglig och lättsam person och jag kände ett stort förtroende för honom. Professionell med andra ord!
    2011-11-21
    Malin L skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mycket gott intryck. Pålitlig, engagerad.
    2011-11-19
  • Status: 1
    Elias R skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mycket bra och säker säljare. Kan all fakta och info som behövs
  • Status: 1
    Leif B skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Peter var extremt professionell och gjorde ett kanonbra jobb med försäljningen av vår lägenhet. Om vi hade en till att sälja skulle vi definitivt anlita honom igen.
  • Status: 1
    Nilo skrev om Peter Backlund en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Han är klart den bästa mäklaren som finns. Ska jag sälja igen kommer jag ta kontakt med honom igen. Han har sålt 2 lgh åt oss.
    Hanna skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Jättetrevlig mäklare, allt är skött till vår fulla belåtenhet. Det är andra gången vi anlitar den här mäklarbyrån och vi kommer att vända oss dit igen om vi ska sälja.
    2011-11-09
    Markus K skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Jag kan varmt rekommendera Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Jag har kollat på olika alternativ och ärligt talat erbjuder de flesta ungefär samma sak. Det som utmärker Länsförsäkringar är deras medarbetare! Första kontakten var med Mattias B, som då hjälpt till och värderade lägenheten trots att jag inte skulle sälja just då. Den "vardagsprofessionalism" och långsiktighet som Mattias visade upp gjorde valet av fastighetsförmedling relativt enkelt när det väl var dags att sälja. Då tog Linda K vid och även hon visade upp stor professionalism och lyhördhet mot mig som säljare. Linda utnyttjade också sitt breda nätverk av potentiella köpare och anordnade vip-visning för dessa, vilket resulterade i en mycket snabb process, hats of!
    2011-10-20
  • Status: 1
    Håkan skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Använde mig av Amir vid försäljning av min lägenhet och är mer än nöjd. Han var villig att hjälpa till vid både köp och försäljning av lägenhet på ett väldigt proffsigt sätt, öppen, ärlig och gjorde så både säljare och köpare kände sig nöjda. Har haft en del mäklare vid värdering och kände att länsförsäkringar kändes rätt. Kommer att kontakta dem igen när ett bostadsbyte är aktuellt.
    2011-10-18
  • Status: 1
    Robert N skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    En riktigt bra och seriös mäklarbyrå. De bryr sig verklgen om sina kunder, både säljare och köpare. Jag rekommenderar alltid dem och kommer själv alltid att använda dem. Vi har haft Amir som sålde vårat hus och Peter och Mathias som sålde våran lägenhet och alla har varit väldigt proffsiga.
    2011-07-13
  • Status: 1
    Robert skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Jag köpte en lägenhet under våren 2011. Amir, den mäklare som sålde lägenheten till mig var mycket noggrann och förtroendegivande. Jag har varit i kontakt med många mäklare och Amir är en av de bästa jag hittills mött. Det jag framförallt gillade var att Amir var noga med att både köpare och säljare skulle känna sig nöjda när affären var avklarad. Vi har haft kontakt även efter köpet och Amir har alltid haft tid att svara på frågor i efterhand, även det uppskattas.
    2011-07-12
    Patrik L skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mycket bra! Väldigt nöjd över att jag valde Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. De visade stort engagemang och gav ett mycket trevligt bemötande genom hela försäljningsprocessen. Kan inte se någon annan mäklare som skulle genomfört min försäljning bättre och jag kommer definitivt vända mig till dem igen vid eventuell framtida försäljning.
    2011-07-05
    O skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mina erfarenhet om dem är bra. Det var min förstå gången att köpa en lägenhet i Sverige och jag är nöjd med tjänsten som jag fick.
    2011-07-02
    sten g skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Bra , uppmärksam o effektiv fastighetsförmedling vid telefonplan för oss som bor runt hörnet.
    2011-06-29
  • Status: 1
    Bo F skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Kunnigt, proffsigt med det där lilla extra. (tips om styling, längre visningstider, marshaller, tar helheten: besiktning, flyttstäd mm). Amir var med hela tiden.
    2011-06-29
  • Status: 1
    Thomas G skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Jag kan varmt rekommendera Länförsäkringar Fastighetsförmedling Hägersten. Sålde med Amir Najafi som gav ett mycket seriöst intryck. Han fanns tillgänglig under hela försäljningen och kom med bra tips.
  • Status: 1
    Emma F skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Vi köpte ett hus med Amir Najafi som mäklare. Amir är noggrann och mycket bra på att kommunicera. Han tar tag i saker med en gång och ser till det blir utrett. Kan verkligen rekomendera honom till vänner. Om vi inte var så nöjda med vårt köp, så skulle vi gärna använda Länsförsäkringar igen.
  • Status: 1
    Marie-Louise G skrev om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    Mycket kunnig mäklare. "Tar hand om allt" Ger svar till både köpare och säljare. Håller kontakt under hela skedet. Finns till hands för frågor och tips inför säljarens nya köp. Utöver detta är den mäklare jag hade mycket trevlig. Enmycket bra affär när köpare och säljare är nöjda.
  • Status: 1
    Christian Z skrev om Amir Najafi en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten:
    ”Amir på kontoret vid Telefonplan var en kanonbra mäklare. Lugn, trygg och trevlig med en genomtänkt strategi för allt vad en visning och försäljning innebär. Det bästa av allt var att han inte hetsade köparna att lägga bud utan att de fick tänka igenom sin budgivning i lugn och ro och på så sätt så tror jag inte att köparna backar vid ett köp. Helt enkelt bra från början till slut! //Christian”

0 bilder från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten

Taggar för Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Älvsjö & Hägersten