Vi får hela tiden önskemål från människor som vill bo i ditt område. Det törs vi säga eftersom vi har ett så brett kontaktnät här i Nacka som ger oss köpare i alla områden. Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller för ditt fritidshus. Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom vår koppling till Länsförsäkringar ger vi din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar.
Sickla Allé 7 131 65 NACKA
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Jonas Norén
Yves Z skrev om Jonas Norén en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka:
Kunnig och pålitlig mäklare utan att vara svindyr. Mycket tillmötesgående och vi fick bra stöd. Skulle absolut rekommendera vid en husaffär.2011-10-02 -
Daniel W skrev om Jonas Norén en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka:
Jonas Norén hjälpte mig och min fru sälja vår lägenhet. Jag upplevde att han la ner väldigt mycket tid och energi i försäljningen. Han var mycket mån om att vi skulle bli nöjda, kom hela tiden med tips och idéer. Jag och min fru är mycket nöjda med Jonas på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka.2011-09-28 -
Anders skrev om Jonas Norén en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka:
Bra, professionellt bemötande.2011-09-26 -
Therese B skrev om Jonas Norén en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nacka:
Så var det dags att sälja vårt hus, efter många års boende är det stort steg att ta och val av mäklare kändes viktigt! Vi träffade tre firmor och jämförde så klart pris och arbetssätt - men det som blev helt avgörande i vårt val var det personliga mötet, Jonas och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nacka var trevlig och seriösa och för oss blev valet enkelt. Jonas har en fin förmåga att anpassa sitt sätt så som situationen kräver! Vi har i famijen nyligen också köpt en lägenhet genom Jonas och det var lika angenämt att vara köpare :-) Kan varmt rekommendera att anlita Jonas vid försäljning av boende!2011-09-26