Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom vår koppling till Länsförsäkringar ger vi din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar. Välkommen!
Ångermannagatan 170 162 65 Vällingby
Skriv Rekommendation
Läs vad Recos användare tycker om Linda Olin
Leif H skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
De har en utmärkt mäklare, Linda Olin, och administrationen fungerade utmärkt.2012-12-29 -
Vi är mycket nöjda med hur Linda Olin skötte försäljningen av vårt radhus i Vällingby. Hon är systematisk, kunnig, professionell och dessutom mycket trevlig och lätt att ha kontakt med. Hon har också knutit till sig duktiga och professionella samarbetspartners, såsom stylist och fotograf. Vi rekommenderar henne varmt - vi ser faktiskt ingen anledning att anlita någon annan mäklare om man ska sälja ett hus på Vällingbyhöjden.2012-12-29Linda Olin svarar Leif H:
Hej Leif, vilka härliga ord, tack för det! Gott Nytt år till er båda önskar Linda
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-12-30 -
Joakim S skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Mäklaren Linda Olin coachade mig på ett engagerat och proffsigt vis från beslut till framgångsrik försäljning!2012-12-17Hej Joakim, vi gick upp stigen tillsammans m ömsesidig respekt! Hoppas det gått bra första julen i lägenheten! Mvh Linda "12-30 12:25 -
rune m skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Linda var lätt att få kontakt med och återkopplade alltid om vi inte lyckades nå henne.Hon är kunnig och har ett mycket trevligt bemötande.Tack vare hennes tydliga och raka komunikation gick försäljnngen av vårt hus smidigt coh snabbt.2012-12-08Linda Olin svarar rune m:
Hej Rune, mycket trevligt att arbeta med er och att få äran av att sälja ert hus som ni bott i så länge. Nu är en ny tid och ni får passa på att njuta av att bo i lägenhet! Hälsa så mycket, vi hörs och syns. Mvh Linda
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-12-10 -
Sandra B skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Vårt intryck av Linda är väldigt positivt. Vi upplevde att hon var kunnig, trevlig och lätt att kontakta vid frågor eller annat. Hela processen från visning till tillträde kändes toppen, tack vare henne. Vi är otroligt nöjda!2012-12-03Linda Olin svarar Sandra B:
Hej Sandra, tack för de värmande orden, det har även för mig varit ett nöje. Jag är helt säker på att ni kommer stortrivas i huset. Välkommen hem! Mvh Linda
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-12-03 -
Albert skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Vi är otroligt nöjda med Linda som mäklare. Allt fungerade fantastiskt bra. Snabb kommunikation, raka svar, saker och ting hände utan att vi behövde lägga oss i mer än nödvändigt. Som min fru uttryckte det efter avslutad försäljning "Nej vi ska inte rekommendera Linda för våra bekanta, vi skall ge dom ORDER att anlita Linda!"2012-10-16Linda Olin svarar Albert:
Hej Albert, vilka härliga ord - som musik i mina öron. Tack själva, jättetrevligt att arbeta med er. Vi hörs och syns. Mvh Linda
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-10-16 -
Torbjörn R skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Jag är mycket nöjd med Linda som mäklare vid försäljningen av vårt hus. Alltid snabba svar på våra frågor och återkopplar alltid snabbt.2012-09-06Linda Olin svarar Torbjörn R:
Hej Tobbe! Samma här - tack för ett riktigt bra samarbete! Vi hörs när det blir tid för deklaration. Hälsa hem. Med vänlig hälsning, Linda
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-09-06 -
Magnus R skrev om Linda Olin en del av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Spånga, Vällingby & Hässelby:
Duktig och engagerad. Lätt att ha att göra med.2012-09-03Linda Olin svarar Magnus R:
Hej Magnus, tack för fina ord! Jag är säker på att ni kommer trivas i nya huset och att det kommer fungera med kommunikationen för de större barnen. Vi hörs och syns lite längre fram. Mvh Linda Olin
- Mvh Representant för Länsförsäkringa 2012-09-04