feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Libanesiska Köket

4.1
Ring företaget
Libanesiska Köket

Sankt Eriksgatan 53 112 34 STOCKHOLM

Vi serverar Libaneskiska favoriter utan att snåla med kvalité eller volym. I alla tallrikar ingår 4 olika röror, taboule, couscous & bröd I dagens lunch (11-14) ingår dricka & kaffe. Prova även våra generösa fruktcoctails!

www.kvartersmenyn.com

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Libanesiska Köket

Läs vad Recos användare tycker om Libanesiska Köket

• Status: 869
    Noel H skrev om Libanesiska Köket :
    Bra libaneskäk och trevlig personal till ett väldigt billigt lunchpris (60-70kr).
    2012-11-14
  • Status: 47
    Cajsa J skrev om Libanesiska Köket :
    God, vällagad och mycket prisvärd mat. Trevlig personal är en bonus! Rekommenderas verkligen
    2012-09-05
  • Status: 299
    Jakob J skrev om Libanesiska Köket :
    Helt ok libanes med väldigt trevlig personal. Går mer än gärna dit för lunch.
    2011-04-03
  • Status: 4
    daos skrev om Libanesiska Köket :
    mycket prisvärt, ärlig och enlkel libanesisk hak. interiören är inget att prata om och tyvärr tog de bort fruktsmoothies. bra service. väl värt ett besök.
    2010-11-04
  • Status: 8
    Frans I skrev om Libanesiska Köket :
    Riktigt god mat, har ätit lunch där ett antal gånger och kan nog säga att det blivit lite av ett favoritställe. Smakrikt, generösa portioner, bra service till humana priser.
    2010-09-09
  • Status: 586
    Nikke L skrev om Libanesiska Köket :
    Toppen för hämtlunch. Jättebra lådor med många bra tillbehör istoppade. Gott och fräscht kryddigt på det rätta libanensiska sättet. Dessutom drivs Libanesiska köket av två riktigt trevliga killar.

Igår var jag och en vän och åt på plats i den lilla lokalen. Jag råkade schabbla vid betalningen (eftersom jag kaxigt nog själv tryckte in summan jag skulle betala i kortterminalen) och utan att jag hade märkt det själv hade jag plötsligt betalat 300 kronor för våra två luncher.

Men personalen märkte det, och när vi hade suttit i tio minuter kom de och berättade för mig att jag hade gjort fel, och gav mig 150 kronor tillbaka i kontanter. Sånt uppskattas verkligen, och Libanesiska Köket vann där en sann fan-boy i mig!

Gå dit, sitt på plats om det finns stolar, ät deras mixtallrik, den är super!
    2010-05-29
  • Status: 7
    Eric O skrev om Libanesiska Köket :
    Ett helt okej litet hak. Inga gastronomiska sensationer, men den som gillar libanesiskt käk bör testa det.
    2008-11-13
  • Status: 279
    Emma K skrev om Libanesiska Köket :
    Nu när många Libanesiska hak börjar sjunka i kvalité, de blaffar på tomassås på trött ris och man får betala extra för såserna blev jag positivt överaskad över det här lilla, men mycket trevliga hålet i väggen. Libanesisk lunch som det SKA smaka, med alla favorittillbehör jag lärt mig finns. De är dessutom det enda stället jag varit på som har en fruktcoctail baserad på avokado. Fantastiskt god och betydligt mer matig än det klassiska utbudet av smoothies och saftblandningar. Bli inte rädda för den gröna färgen, den är riktigt fräsh och god!
    2008-03-31

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

gastroni.se

En "utsökt" värdecheck!
4.8
STOCKHOLM
Enkelt - Bekvämt - Utsökt... ...
149 SEK
300 SEK

Papa & Razzi

två galet goda pizzor
4.0
Stockholm
45% rabatt på Paparazzi takea...
100 SEK
180 SEK

Lilla Capri

Två stycken gourmet-pizzor för 150 kronor
3.1
Stockholm
Två stycken gourmet-pizzor fö...
150 SEK
220 SEK

0 bilder från Libanesiska Köket

Taggar för Libanesiska Köket

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Libanesiska Köket

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.