feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Linguini

4.0
Ring företaget
Linguini

Frejgatan 48 113 26 Stockholm

Linguini finns på Frejgatan 48 i Stockholm och är sökbara på bl.a. Europeiskt och Restauranger

info.aos.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Linguini

Läs vad Recos användare tycker om Linguini

• Status: 54
    Johan E skrev om Linguini:
    Denna trånga lilla lokal hyser inte många personer, men det gör hela upplevelsen mycket mysigare. Belysningen är dov, ljudnivån låg vilket bidrar till en skön stämning. Maten är enkel med god och med en flaska vin så kvällen riktigt bra.
    2011-03-31
  • Status: 2
    O skrev om Linguini:
    Helt ok, ganska bra faktiskt. God mat (inget speciellt), trångt, bra priser, oftast trevlig personal. Vi bor i närheten och har besökt Linguini en handfull gånger, både för festmiddag och för snabb middag.
    2010-12-07
  • Status: 91
    Magnus B skrev om Linguini:
    En trång italienare en trappa ner. På sommaren sitter man gärna vid trottoarborden; om vintern bakom immiga glas. Stället ligger i mitt fall bokstavligen runt hörnet, vilket har gjort att vi ibland förbisett att gå dit; när man ska ut och äta vill man ju gå en bit; en liten bit än bara runt knuten. Nu har vi tänkt om och tar gärna ett bord och en flaska Amarone.
    2010-06-18
  • Status: 11
    Emma K skrev om Linguini:
    Fanatastiskt trevlig personal och väldigt god mat! Boka bord innan.
    2009-03-22

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

gastroni.se

En "utsökt" värdecheck!
4.8
STOCKHOLM
Enkelt - Bekvämt - Utsökt... ...
149 SEK
300 SEK

Lilla Capri

Två stycken gourmet-pizzor för 150 kronor
3.1
Stockholm
Två stycken gourmet-pizzor fö...
150 SEK
220 SEK

Papa & Razzi

två galet goda pizzor
4.0
Stockholm
45% rabatt på Paparazzi takea...
100 SEK
180 SEK

Företag nära Linguini

Hair Fashion

Odengatan 72, STOCKHOLM
Helena
Helena tycker
"Klippte och färgade håret hos Ida för några månader sen och blev SÅ nöjd! Tyckte hon var suverän på att göra det bästa av mina förutsätningar. "

Klippbutiken

Odengatan 72, Stockholm
Sofia C
Sofia C tycker
"Jag provade hur många frisörer som helst innan jag hittade Zeki, men nu går jag inte till någon annan än honom. Han är inte bara trevlig och lyhörd ut ... "
Bengt Å
Bengt Å tycker
"DEN BÄSTA BILSERVICE JAG FÅTT. FÖRSTA BILEN KÖPTE JAG ÅR 1956! "

Saxess by Alex

frejgatan 21 nb, stockholm
Robin P
Robin P tycker
"Kan varmt rekommendera Alex och salong Saxess by Alex. Professionella och förstår exakt mitt behov. Alltid lika trevligt att besöka salongen. "

Vasastans Ost

Sankt Eriksgatan 90, STOCKHOLM
Ida L
Ida L tycker
"Underbart ställe som skapar ostberoende. "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Linguini

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.