feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Storg. 107 183 34 TÄBY

230 butiker med noga utvalt sortiment av digitalfoto, mobiler och digital-tv

www.expert.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Läs vad Recos användare tycker om Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

• Status: 1
    Christoffer S skrev om Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku:
    Totalt värdelös personal. Ingen vet vad den andra gör. Lämnade in min mobil, de skulle ringa mig när de visste vad en omflashning kostade, innan de skickade in den. De skickade in den utan att ringa först. Efter ett samtal om vad det skulle kosta så råkade den skickas tillbaka utan åtgärd. Efter ytterligare en runda så kom den tillbaka efter en månad utan åtgärd??? Det ända de hade åstakommit var en regäl skada (såg ut att ha tappats i betong golv). Det kan vi inte göra något åt. Fick jag till svar. Efter ännu en inskickning för omflashning så fick jag reda på att det bara var skrot? Den hade ingen skada när jag först lämnade in den. Det är en massa unga killar som springer runt i butiken och ingen vet vad den andra gör och ingen tar något som helst ansvar för produkterna som man lämnar över disk till dem.

Nu har jag uppdaterat betyget från en 1 till en 2. Jag fick en ny SE k810i som utbyte (fast garantin var utgången) efter ett par upprörda mail. Till både Expert Täby och Centralt. Tack Expert. Men det tog 7 veckor att inte laga (utan förstöra) en mobil.
    2008-12-04

Företag nära Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Bean Bag Fabriken AB

Stockholmsvägen 142, TÄBY

Läs mer om Bean Bag Fabriken AB

6 recos

Catharina L

Catharina L tycker:

"Bra produkter, snabb leverans. "

Intersport

Västantorget 201 A, TÄBY

Läs mer om Intersport

3 recos

Gunnar P

Gunnar P tycker:

"Mycket bra service! Jag återkommer! Tror dessutom det var sommarjobbare.. "

Runy's Frisörer

Stortorget 235, TÄBY

Läs mer om Runy's Frisörer

erika h

erika h tycker:

"Bra frisörer överlag speciellt Annelie.Underbart med bokning på nätet. "

Systembolaget AB

Östantorget 151, TÄBY

Läs mer om Systembolaget AB

Stina J

Stina J tycker:

"Ett mycket bra Systembolag med det mesta på hyllan. Har också hjälpsam personal när man söker efter något speciellt. Ett minus är dock att ofta kan kö ... "

Mq Retail, Mq

Västantorget 160, TÄBY

Läs mer om Mq Retail, Mq

Jessica M

Jessica M tycker:

"Helt ok MQ, dock inte den bästa. Ofta stor oreda bland kläderna. "

0 bilder från Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Taggar för Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Ljud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt AB, Expert Foku

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.