feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Lola Palosa AB

4.8
Betyg
Recos
Ring företaget
Lola Palosa AB

Västergatan 9 211 21 MALMÖ

Företaget har avregistrerats.

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Lola Palosa AB

Läs vad Recos användare tycker om Lola Palosa AB

• Status: 23
    Andreas T skrev om Lola Palosa AB:
    God mat!
    2011-05-25
  • Status: 4
    Ida E skrev om Lola Palosa AB:
    Har ätit där många gånger nu och var gång jag ska ut på restaurang så dras mina vägar ditåt, trots att jag lovat mig själv att prova nåt annat. Deras mat är så underbart god!
    2010-03-10
    Nils E skrev om Lola Palosa AB:
    Tio i topp. Jag är där 5 dagar i veckan, minst, och äter deras goda lunch. Har även ätit där någon kväll, då det severas ala carte. Lika bra varje gång.
    2009-01-14
    Lena W skrev om Lola Palosa AB:
    Kan bara instämma med Johanna! Underbart GOD MAT! Men så har de oxå de bästa råvarorna! Samt thailändsk proffessionell kock! Tack Bai!
    2009-01-13
    Johanna O skrev om Lola Palosa AB:
    Åh vilken Thai-reataurang! Maten är så perfekt & thailändsk den kan bli, om man då inte är i Thailand! Stämmningen är jätte mysig med glastak & levande ljus, servicen är lagom uppmärksam & skönt att det inte är överdrivet passupp. Priserna är på gränsen till dyra, men inte när du får in maten. Då är det värt varända krona! Dessutom har de en trevlig pub/klubb på ons, fre & lör kvällarna med mkt ungt trendigt folk som dansar, skrattar & har kul på Thap Thim :) Helt klart Malmös/Sveriges BÄSTA Thaikrog!
    2009-01-13

0 bilder från Lola Palosa AB