feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden

4.7
Betyg
Recos
08-715 72 00
Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden

Saltsjöbadsvägen 18 131 50 NACKA

Vår vision är att vara det självklara valet när Nackaborna skall sälja sin bostad. För oss är det viktigt att skapa mervärde för köpare och säljare vid försäljning av fastigheter och bostadsrätter. Därför satsar vi på att vara i framkant gällande kvalitativa avtalslösningar och tjänstepaket till både köpare och säljare och framförallt att säkerhetsställa kundnöjdheten i alla uppdrag.

Mäklarringen är ett etablerat varumärke som har funnits i 30 år. Vi har en bra infrastruktur och goda samarbetspartners. Dessutom har vi på Nackakontoret över 30 års erfarenhet av försäljning i just Nacka med omnejd. Vi är hängivna och serviceinriktade mäklare, ett företag som bryr sig om våra kunder. Välkommen!

www.maklarringen.se

Är det här ditt företag?

Vi har många nöjda kunder - bli en av dem!

Vårt mål är alltid att du som kund ska bli nöjd. Vi har redan idag många nöjda kunder så vill du bli en av dem kontakta oss idag på telefonnummer: 08-715 72 00 eller besök oss på Prästkragens Väg 2 i Saltsjö-Boo

Vad tycker du om Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden

Läs vad Recos användare tycker om Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden

Lars H skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise har skött försäljningen av min bostadsrätt på ett mycket professionellt, ambitiöst och trevligt sätt.
    2013-06-04
    Ludvig P skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Mycket proffsig och trevlig mäklare! Såg till att jag som köpare äntligen kunde få tag på en lägenhet i det område jag eftertraktade. Var dessutom alltid kontaktbar vid frågor eller budgivning. Kan absolut rekommendera Louise!
    2013-05-23
    Elena U skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Mycket professionellt bemötande, mycket kunnig, engagerad, trygg och lyhörd. Louise gav mig även goda råd vid försäljningen och vart alltig hjälpsam. Louise du är grymt bra! Tack! Rekommenderar dig varmt.
    2013-05-19
  • Status: 1
    Lotta K skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Tillmötesgående, effektiv, social, engagerad. Inger förtroende.
    2013-05-17
    Robert C skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise Klingborg är en trevlig, ambitiös och proffsig mäklare. Jag och min sambo är väldigt nöjda med hennes jobb. Vi tänker helt klart välja henne igen om vi ska sälja bostad i framtiden.
    Berit G skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise är mycket proffsig, kunnig och kundvänlig Mäklarringen har gjort ett mycket bra arbete med min husförsäljning
  • Status: 1
    Federico C skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Jag tog kontakt med henne genom att hon hade hand om en lägenhetsförsäljning i samma område som min. Eftersom jag inte bor i samma stad tog jag kontakt genom att ringa. Jag åkte upp och blev väldigt bra bemött och det kändes bra från första tillfället. Hon hjälpte mig med allt som krävs och jag behövde inte tänka på något av försäljingne eller åka upp till staden.

Är väldigt tacksam och nöjd med allt som berörde försäljningen av min lägenhet.
  • Status: 1
    Mikael R skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle var alltid mycket proffsig och tillmötesgående. Hon skötte försäljningen mycket bra.
    2013-05-13

Marielle Andersson svarar Mikael R:

Tack Mikael! Roligt att ni är nöjda. Hoppas ni kommer trivas bra i ert nya penthouse :)

• Status: 2
    Nathalie D skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise visade enorm drivkraft, kunskap och förstklassig service på ett personlig sätt som gav trygghet för mig som säljare. Utöver detta har hon stöttat och rådgivit vid nytt lägenhetsköp. Jag rekommenderar starkt att anlita henne!
    2013-04-23
  • Status: 2
    Nathalie D skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    2013-04-23
  • Status: 1
    Scott C skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Positiv kvinna med proffsigt bemötande samt mycket kompetens inom sitt yrke. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera Marielle till alla vi känner
    2013-04-22
    Tack så mycket Scott! Hoppas att ni snart hittar ert nya HEM. Hör gärna av dig när ni funnit det! "
    05-15 10:41
    Hans H skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise är en mäklare man fick bra förtroende för direkt, hon sköte vårta köp exceptionellt bra och gav oss löpande information regelbundet.
    2013-04-18
  • Status: 1
    Fredrik E skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise är en kunnig o professionell fastighetsmäklare som gjorde ett utmärkt jobb för Berit o mig.
    2013-04-18
    Malin H skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise har varit engagerad och hjälpsam mot mig som köpare. Hon var även bra på att snabbt informera om läget och följa upp frågor som jag ställt. Jag kände mig trygg under hela processen.
    2013-04-16
    Niklas H skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise visade ett stort engagemang och drivkraft. Hon var alltid lättillgänglig och informerade löpande om hur det gick under försäljningen. Jag kan starkt rekommendera Louise för andra som går i säljtankar. Stort TACK ännu en gång Louise!!
    2013-04-16
    Linnea W skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Jag upplevde Louise som otroligt engagerad, kunnig, lyhörd och trygg i och med min försäljning. Jag är supernöjd med mitt val av mäklare och kan STARKT rekommendera henne till andra!
    2013-04-13
    Petra skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise är en väldigt ambitiös och proffsig tjej. Hon är lyhörd och sätter kunden i fokus, återkopplar snabbt vilket man vill. Hon är en glad och go tjej som rekommenderas varmt.
    2013-04-07

Louise Klingborg svarar Petra:

Tack Petra. Lycka till med husletandet nu och hör av er om ni vill ha en andra åsikt, jag är inte mer än ett samtal bort. Mvh, Louise

Lennart skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Mycket kunnig om branschen. Lyhörd för vad vi som säljare tycker, men ger egna förslag och uttrycker sina åsikter, vilket är bra och nödvändigt. Har koll på allting och gör det där lilla extra utöver vad som avtalats. Louise kan varmt rekommenderas!
    2013-03-22

Louise Klingborg svarar Lennart:

Tusen tack för en fin rekommendation, alltid roligt när en försäljning går riktigt bra och en säljare blir riktigt nöjd. Lycka till med bygget nu, det ska bli spännande att höra hur det går!

• Status: 1
    Emanuel K skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle Andersson är en optimistisk person som ser möjligheter i allt. Som mäklare är hon handlingskraftig, kunnig, kreativ, idérik och mycket noggrann. Av min erfarenhet av att ha anlitat henne har jag kunnat se hur min sålda fastighet har blivit till stor glädje för mig som säljare och för de som köpte tomten. Hon borde inte bara vara mäklare, utan även arbeta som utbildare av framtida mäklare. Bemödandet var suveränt och jag rekommenderar alla att anlita henne.
    2013-03-22
    Agneta M skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Engagerad, trygg och lyhörd. Hon genomförde vår husförsäljning med van och varm hand. Inte nog med det, hon är väldigt trevlig också. Vi kan varmt rekommendera henne.
    2013-03-13

Louise Klingborg svarar Agneta M:

Vad härligt att ni är så nöjda med försäljningen! Det var verkligen kul att få arbeta med er och jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya drömhus!/ Louise

• Status: 1
    Inga-Lill V skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Louise fokuserade inte bara på försäljningen/köpet utan också på oss på ett varmt och personligt sätt. Hon var mycket duktig och sakkunnig i sitt område.
    2013-02-20

Louise Klingborg svarar Inga-Lill V:

Tack så mycket Inga-Lill! Det var bara roligt att kunna hjälpa till. Lycka till med allt nu så ses vi snart igen! Mvh, Louise

• Status: 2
    Gabriel K skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Jag kan varmt rekomendera! Bemötandet var mycket bra !
    2013-02-09

Marielle Andersson svarar Gabriel K:

Tack Gabriel för rekomendationen! Ha det så gott i Tromsö./Marielle

Marielle sålde min lägenhet i Nacka förra året. Under processen var hon alltid lättilgänglig, trots att jag själv bor i Norge. "
    02-12 12:52
  • Status: 2
    Bemötandet ock uppdraget var genomfört på ett mycket bra sätt.
    2013-02-09
  • Status: 1
    Joakim N skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle är en mycket engagerad och kunnig mäklare, som har väldigt lätt att ta folk på rätt sätt. Vi har både köpt och sålt fastigheter med hjälp av Marielle och vi skulle inte tveka att anlita henne om det det skulle behövas i framtiden. Marielle har mina varmaste rekomendationer.
    2013-02-08

Marielle Andersson svarar Joakim N:

Joakim, tack så mycket för rekomendationen. Vi hörs snart igen och vi lär ju även stöta på varandra en hel del framöver. /Marielle

Anna H skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Vi är mycket nöjda med Marielles jobb för att sälja både vår villa och vår lägenhet! Proffsigt och effektivt har planeringen för försäljningen lagts upp och inga problem har dykt upp när det gällt fotografering, visningar eller kontraktsskrivning. Marielle har alltid varit väldigt lättillgänglig och snabb att kommunicera och kontakta intresserade köpare samt även hållit tät kontakt med oss som säljare.
    2013-02-03

Marielle Andersson svarar Anna H:

Tack Anna för era fina kommentarer, det uppskattar jag. Hoppas du kommer trivas i din nya lägenhet. Vi hörs snart igen!

• Status: 1
    Monica R skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle har ett mycket proffsigt bemötande och lyssnade på mina behov, tog sig tid att svara på alla mina frågor.Hon höll mig alltid uppdaterad om vad som hände under försäljningsprocessen.
    2013-01-31

Marielle Andersson svarar Monica R:

Tack så mycket Monica, skönt att höra. Ta hand om dig!

• Status: 3
    Olle L skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Personligt, professionellt och engagerat.
    2013-01-28

Marielle Andersson svarar Olle L:

Tack Olle! Alltid lika roligt när kunderna blir nöjda. Vi hörs snart igen!

Olle L :"
    För dig som vill ha en engagerad mäklare är Marielle i nära kontakt med spekulanterna och dig. "
    01-28 11:12
    Tina C skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielles energi och framåtanda hjälpte till att sälja vår bostad. Alltid lika tillmötesgående vilket bidrog till att försäljningen underlättades enormt mycket. Hon är mycket kunnig och professionell vilket är en stor tillgång. Vill man ha en mäklare som lägger ner mycket arbete för att sälja din bostad så är Marielle den rätta personen för dig. Jag och min man kan varmt rekommendera Marielle.
    2013-01-28

Marielle Andersson svarar Tina C:

Tack Tina och Kari, det värmer. glad att ni är nöjda. Vi hörs snart igen.

Louise Å skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Trevlig, punktlig och gjorde våran ganska långdragna försäljning uthärdlig !!!
    2013-01-10
    Berit S skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    en mycket lyhörd, tydlig och ostressad person som det är lätt att fatta förtoende för
    2012-11-25

Louise Klingborg svarar Berit S:

Tack så mycket Berit! Hoppas att du kommer att trivas bra i din nya lägenhet. Sköt om dig så hörs vi /Louise

Alex S skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Superbra, extremt smidig försäljning! Lätt att få tag på, gjorde att jag kände mig väldigt trygg. Skulle definitivt använda mig av henne igen
    2012-11-21

Louise Klingborg svarar Alex S:

Tack så mycket Alex dina fina ord värmer, glad att ni blev så nöjda!/ Louise

Jenny R skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Mycket professionellt bemötande. Louise hade både våra intressen som köpare och säljarens bästa för ögonen under affären som gick mycket smidigt. Hon gav oss även goda råd vid försäljningen av vår lägenhet och engagerade sig utöver det vi förväntade oss :-)
    2012-11-15

Louise Klingborg svarar Jenny R:

Tack så mycket Jenny, det var bara roligt!

• Status: 1
    Fredric A skrev om Louise Klingborg en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Energisk positiv god säljanda
    2012-11-15
  • Status: 1
    Ingela W skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    En väldigt positiv erfarenhet med Marielle som jobbat väldigt aktivt och engagerat rakt igenom hela uppdraget. Mycket bra återkoppling och fotografen som hon använde sig av var verkligen toppen. En mäklare jag varmt rekommenderar till andra och som jag absolut kommer vända mig till om/när det blir aktuellt med flytt.
    2012-10-08

Marielle Andersson svarar Ingela W:

Tack så mycket Ingela för den mycket fina rekomendationen. Vi hörs snart igen. Ta hand om dig så länge!

Karl E skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Jag och min bror anlitade Marielle för att hon gjorde ett seriöst första intryck. Hon gjorde sedan att mycket bra arbete med försäljningen av villan. Hon skulle definitivt få vara med och lämna anbud på eventuell framtida försäljning.
    2012-07-09

Marielle Andersson svarar Karl E:

Karl, Tack! Hoppas ni hade det trevligt i Italien, förmodar att ni är hemma igen till den typiska svenska sommaren. Vi hörs. Mvh, Marielle

• Status: 1
    Veronica S skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle hjälpte mig på bästa tänkbara sätt när jag ville sälja min lägenhet. Ett positivt och professionellt bemötande gör att jag rekommenderar Mäklarringen till vänner och familj.
    2012-07-07

Marielle Andersson svarar Veronica S:

Tack Veronica! Hoppas ni får en bra sommar så hörs vi igen när det är dags för reavinstberäkningen. Mvh, Marielle

• Status: 1
    Ernesto G skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle har nu sålt 2 objekt åt mig och jag är otroligt nöjd med hennes insats. Vad som var extra tacksamt var att hon Ringde och stämde av så fort något nytt Inträffat i äffären. Kommer helt klart använda Henne i framtida fastighetsaffärer.
    2012-04-19

Marielle Andersson svarar Ernesto G:

Tack Ernesto. Ja jag väntar redan på nästa ;)Mvh, Marielle

• Status: 2
    Anders H skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle gav ett bra och professionellt intryck. Säljande och bra approach. Lyckades få ett riktigt bra pris för vårt hus, klart över vad vi hade hoppats på.
    2012-04-14
    Hej Anders! Ja det blev ett rikgt bra pris :) tack för rekomendationen. "
    04-17 15:01
  • Status: 1
    Stefan P skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Har anlitat Marielle till tre stycken försäljningar.Resultatet på samtliga har varit mycket bra.Högt försäljningspris,smidig försäljning och mycket bra dialog.Marielle är en mycket duktig och framförallt ärlig mäklare.Jag kan varmt rekommendera henne. Stefan Pernemar
    2012-04-10
    Tack Stefan för din rekomendation, det värmer! "
    04-11 10:19
  • Status: 1
    CarinAthena R skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Marielle gjorde det lätt och enkelt för mig när jag sålde mitt radhus, professionell attityd och väldigt serviceinriktad!
    2012-04-03
    Tack Carin! Nu skall vi bara hitta en bra lägenhet åt dig. Vi hörs! "
    04-05 09:07
  • Status: 1
    Vanja A skrev om Marielle Andersson en del av Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden:
    Bra och tillmotesgaende samt lattillganglig.
    2012-04-02
    Tack Vanja för din fina rekomendation! "
    04-05 09:03

1 bilder från Mäklarringen Nacka & Saltsjöbaden