Mattis P Bygg AB
Mattis P Bygg AB
Metallg. 17B 262 72 ÄNGELHOLM
Mattis P Bygg AB finns på Metallg. 17B i ÄNGELHOLM och är sökbara på bl.a. Byggentreprenörer och Byggentreprenörer
Vad tycker du om Mattis P Bygg AB
Läs vad Recos användare tycker om Mattis P Bygg AB
Göran I skrev om Mattis P Bygg AB:
VARNING – för detta ohederliga / oseriösa företag! Mattis Bygg renoverade ett badrum åt mig (snickeri, rörmokeri, kakling...). Detta gjordes på löpande räkning och inkludera ROT-avdrag. Visst material skulle införskaffas av Mattis. När räkningen kom – reagerade jag på den MYCKET höga materialkostnaden , som var presenterad som en ”klump”. Fanns alltså ingen nedbrytning i vilket material som inköpts... Jag krävde en bättre spec – vilket jag fick efter en del ”knot”... Visst är det självklart att redovisa materialet på faktura!? När jag granskade specen – såg jag att Mattis gjort ett ”påslag” mellan 300 och 400 PROCENT – gentemot ”konumentpris” hos Rinkabyrör (säljer direkttill privatpersoner). Fullkomligt hutlöst...! Det orimliga i dessa påslag påtalade jag för Mattis, som enbart nonchalerade detta faktum... På fakturan – hade Mattis debiterat 3000:- för ”framkörning” (~2 km bilfärd från Mattis firma – till mitt badrum). Även detta en kraftigt ”saltad” summa alltså... Mao - jag vill varna alla för denna skojare...2011-08-12
Företag nära Mattis P Bygg AB
Metallgatan 10, ÄNGELHOLM
Elin J
tycker
"Dåligt läge på butiken men stort sortiment. Har dock inte hittat mycket som är prisvärt annat än fiskar. "
Metallg. 4A, ÄNGELHOLM
Peter F
tycker
"Ytterst professionellt åkeriföretag som alltid sätter mig som kund i första hand och som alltid levererar i tid.
Helt, rent och mkt bra logistik "
Lunch & Partyservice i Ängelholm AB
Metallg. 17B, ÄNGELHOLM
Anton P
tycker
"Utsökt och rikligt med mat! Finns mycket god mat att välja mellan! +++++ "
Metallgatan 2, ÄNGELHOLM
Fredrik K
"
VARNING FÖR DENNA LEVERANTÖREN!
http://www.nybromk.se/trx/tradex.html "