feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan

3.6
1971
Ring företaget
Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan

Kungsträdgårdsgatan 20 111 47 STOCKHOLM

Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan finns på Kungsträdgårdsgatan 20 i STOCKHOLM och är sökbara på bl.a. Restauranger och Restauranger

www.max.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan

Läs vad Recos användare tycker om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan

• Status: 2
    Johanna G skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Lång väntetid och kall smältost när man väl får maten. Personalen är inte särskilt serviceinriktade där. Har varit på många maxrestauranger men denna är nog den sämsta jag besökt.
    2013-03-01
  • Status: 14
    R****** E skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Uselt

stog i kö 20min tjennen i kassan tog 4 personer som var i samma kö men när det var dags för mig så sa hon att jag skulle ställa mig i kön jag sa till att jag har stått i kö 20min men men sa till att jag skulle skriva en dålig resionen om stälet och att dom har tappat en kund så jag gick över gatan till mcadonalds där fick jag bättre service än max
    2009-06-22
  • Status: 5
    jonas k skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Burgarna smakar betydligt bättre än Macdonalds skosulor till hamburgare.Gott rekommenderas om man vill fast food som smakar mat !! Men restaurangen är alldeles för litet.
    2009-06-19
  • Status: 323
    Elina E skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Här kan du gå om du vill ha nygrillade hamburgare och sallader. Personalen är trevlig och du blir alltid bra bemött. Enligt mig är det dock lite konstigt system att man ska beställa först och sen gå till en annan kassa för att få maten... Men maten gör det värt det i alla fall..
    2008-11-03
  • Status: 3
    Tanya E skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Toppenbra service och de godaste hamburgarna!!
    2008-09-10
  • Status: 11
    Martina T skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Helt okej service, känns fräscht och rent. Lite tråkig lokal. Får dock högt betyg därför att fiskburgaren är den godaste jag ätit (låt inte utseendet avskräcka), helt annan klass än McDonalds snålt tilltagna. Gratis kaffe och thé på maten. Kaffet är dock ingen höjdare. .
    2008-09-03
  • Status: 5
    Jonas S skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    BAAAAAAAAAAAAAKFYLLE KÄK!!! mycket bra mat för bakfulla studenter.
    2008-09-02
  • Status: 8
    Max J skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Mycket bra och fräscht ställe. Stora valmöjligheter. Dock så är det väldigt litet, vilket tyvärr gör att man gärna får tvärs över gatan till McDonalds för att få sittplats. Men annars så rekommenderar jag denna varmt!
    2008-08-12
  • Status: 73
    Emma J skrev om Max Hamburgerrestauranger , Sthlm 4 City Hamngatan:
    Har aldrig smakat deras kötthamburgare, men de vegetariska burgarna är de bästa om man jämför med andra hamburgerkedjor! Det är mycket grönsaker på, fräscha burgare och jättegott bröd! Dessutom kan man välja på många olika tillbehör, samt gratis kaffe efter maten. Den här restaurangen i Kungsträdgården är ganska liten, men ren och fräsch. Fast jag går ju trots allt hellre på andra restauranger än hamburgerkedjorna...
    2008-01-22

Andra företag i samma bransch med bra erbjudanden

gastroni.se

En "utsökt" värdecheck!
STOCKHOLM
Enkelt - Bekvämt - Utsökt... ...
149 SEK
300 SEK

Papa & Razzi

två galet goda pizzor
4.0
Stockholm
45% rabatt på Paparazzi takea...
100 SEK
180 SEK

Lilla Capri

Två stycken gourmet-pizzor för 150 kronor
3.1
Stockholm
Två stycken gourmet-pizzor fö...
150 SEK
220 SEK