feedback company
Hej, är du ny på sajten? Bli medlem för att se vad dina vänner tipsar om. Redan medlem? Logga in
T.ex. frisörer, restauranger, IKEA

Recos
Ring företaget
McDonald's

Storgatan 30 352 31 VÄXJÖ

McDonald\´s hamburgare, God mat fyllt av näring. Arrangerar även kalas och barnkalas

www.mcdonalds.se

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om McDonald's

Läs vad Recos användare tycker om McDonald's

• Status: 5
    Jimmy H skrev om McDonald's:
    Totalt värdelöst, dåliga hamburgare som förmodligen kommer direkt från microvågsugnen. Servicen är inte direkt något att hänga i julgranen och det är för det mesta ganska ostädat. Tvivlar starkt på att man verkligen får kalla det renset dom stoppar i burgarna för kött.
    2009-08-15
  • Status: 8
    Jacob k skrev om McDonald's:
    Halvbra snabbmatsrestaurang och halvbra service. På helgerna är det oftast väldigt trångt och dåligt med platser. Miljön känns inte lika fräsch som McDonalds på Samarkand, men helt ok. Ibland smakar pommes fritesen väldigt salt och ibland inget salt alls, och andra småsaker.
    2009-01-05
  • Status: 9
    Linda skrev om McDonald's:
    Personalen är överlag väldigt trevlig, speciellt en gammal räv som jobbat där länge och alltid har ett leende på läpparna och nån skön kommentar att slänga in. Å andra sidan finns det en tjej som får mig att tappa all livslust. Varje gång jag har haft med henne att göra har hon sett helt apatisk ut, även om jag är riktigt trevlig mot henne. Maten håller sjysst Mcdonken-kvalitet, fast en gång fick jag en rå QP. Det kompenserade de med att ge mig en ny QP + en cheeseburgare. Bra goodwill alltså. Det är trångt möblerat och nedervåningen är alltid stängd när man behöver den. Men ändå, ganska trevlig restaurang och det går snabbt.
    2008-12-06
    Jenny skrev om McDonald's:
    Jag tror aldrig jag har fått så dålig service i mitt liv, som jag fick när jag var där igår. Så otroligt nonchalant personal. Det tog 25 min. från det att vi kom in i restaurangen till vi fick maten. Det tycker jag inte är okej på en snabbmatsrestaurang.
    2008-08-31
    Olof R skrev om McDonald's:
    härligt med donkan ibland jag menar vad går upp mot en burgare när man är bakis?
    2008-08-28
    Tobias G skrev om McDonald's:
    Ja vad ska man säga det går ju inte annat än att varmt rekomendera ett mcdonalds. Har på mina tre dagar som jag bott i växjö redan hunnit avnjuta 3 st meal på "dunken". Trevlig personal som inte tvekar att ösa på i mjukglass maskinen. Så för er som någon varm förmiddag känner suget efter en härlig glass. Kila för tusan in på mcdonalds och få mycket för pengarna.
    2008-08-28
    Johanna B skrev om McDonald's:
    Ska jag välja en McDonald's restaurang i landet väljer jag denna på storgatan i växjö.! Personalen är alltid glad och trevlig och jag upplever inte samma stressiga och hetsiga atmosfär som på andra restauranger! Trots detta måste jag tillägga att de gärna kunnat ha bättre och rymligare lokaler, då skulle det vara full pott!
    2008-08-24
    Louise S skrev om McDonald's:
    McDonalds sitter ju aldrig fel (eller jo det sätter sig fel men är alltid lika gott). Det är aldrig så mycket folk så man får stå och vänta länge, vilket uppskattas. Jag vet inte om jag är ensam om den åsikten eftersom McDonalds där jag kommer ifrån alltid är fullpackade och man kommer fram till kassan efter ca. 30 minuter. Men en cheeseburgare sitter ALDRIG fel. Sen kan jag inte uttala mig om andra hamburgare, för jag måste erkänna att jag aldrig har ätit nått annat på McDonalds. Lite pinsamt kanske, men så är läget.
    2008-08-20
    Ebba W skrev om McDonald's:
    Lika dassigt som alla andra McDonalds du kan hitta. Öppet till midnatt och alltid fullt
    2008-08-19
Hej, kul att du surfar in på reco.se

Vi vill bara tipsa om vår coola och sköna app: Ladda ner den här Stäng X