feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Mockfjärds Fönster AB

2.5
Betyg
Recos
Ring företaget
Mockfjärds Fönster AB

Elsarby 120 748 96 TOBO

Mockfjärds Fönster AB finns på Elsarby 120 i TOBO och är sökbara på bl.a. Byggnadssnickeri och Byggnadssnickeri

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Mockfjärds Fönster AB

Läs vad Recos användare tycker om Mockfjärds Fönster AB

• Status: 1
    Anna H skrev om Mockfjärds Fönster AB:
    Mycket bra bemötande. Snabba svar vid förfrågan, hörde av sig som han lovat, väldigt bra på så sätt att killen som vi hade kontakt med gav förslag och hade goda råd och tips om vad som passade vårt hus bäst. Bra kontakt och mycket kunnig. Leveransen var dock en vecka senare än väntat men monteringen gick smärtfritt. Som säljaren sade: Man får vad man betalar för och det fick vi. Inget strul, snygga bra fönster. Rekommenderas!
    2010-12-17
  • Status: 1
    Mike Z skrev om Mockfjärds Fönster AB:
    Varning!

Fönsterna var snygga & bra (dem som stämde) men deras bemötande var fruktansvärt. Dem ignorerar sina kunder. Vår fönstermästare (fönsterskojare) slutade ta emot våra samtal. Vi har ringt 100-tals gånger till kundtjänst.

Beställer man något ifrån Mockfjärd fönsterskojarna så får man skylla sig själv!
    2010-03-31

0 recos

Rekommendera företaget

0 bilder från Mockfjärds Fönster AB

Taggar för Mockfjärds Fönster AB

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Mockfjärds Fönster AB

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.