feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Nacka Strands Blommor

5.0
Betyg
Recos
Ring företaget
Nacka Strands Blommor

Augustendalsvägen 14 131 52 NACKA STRAND

Nacka Strands Blommor finns på Augustendalsvägen 14 i NACKA STRAND och är sökbara på bl.a. Blommor och Växter

Är det här ditt företag?

Vad tycker du om Nacka Strands Blommor

Läs vad Recos användare tycker om Nacka Strands Blommor

emma t skrev om Nacka Strands Blommor:
    Fantastik blomaffär! Stora "bulliga" buketter. Har aldrig blivit besviken. Emma
    2009-02-08
    Petra skrev om Nacka Strands Blommor:
    Bästa blomsteraffären alla kategorier, det blir alltid underbara buketter och blomsteruppsättningar där och fantastiskt trevliga bemötande.

Petra
    2009-01-08
    Eva B skrev om Nacka Strands Blommor:
    Det är en ren fröjd med blomsterhandlare som är kunniga och intresserade av vad kunderna faktiskt vill ha. Man får råd och förslag, och urvalet i butiken är stort och smakfullt! Jag har aldrig blivit besviken, och det brukar inte bli så dyrt heller!

Eva Björkström
    2008-12-25

Företag nära Nacka Strands Blommor

Dustin Home AB

Augustendalsvägen 7, NACKA STRAND
Karl T
Karl T tycker
"Sveriges bästa elektronikaffär. Ingen tvekan. Har köpt saker för säkert över 50 000 kr hos Dustin. Det är ett bra betyg i sig. "

Dustin

Augustendalsvägen 7, NACKA STRAND
paula h
paula h tycker
"jag beställde en tv. den var helt trasig. då fick jag en ny... nu har den gått sönder i gjen. det är en tv. dom vill att jag skickar in den. tidsmässi ... "

Hotel J Nacka Strand

Ellensviksvägen 1, NACKA STRAND
Cedric Z
Cedric Z tycker
"Hotel J was great, just what we wanted, quaint quiet and all our needs were met. We loved the location and wish we had found it earlier. We also l ... "
Evelina A
"Var lite tveksam till J pga dåliga omdömen om service - men de var grymma! Hade förbeställt meny för ett gäng på tio personer, vi blev både sena och t ... "

Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort med offerter från
rekommenderade företag i samma bransch som Nacka Strands Blommor

Vi matchar er förfrågan helt kostnadsfritt och utan förpliktelser mot våra rekommenderade leverantörer.
Tack för att du använder vår offerthjälp. Vi avskyr SPAM och kommer inte skicka några onödiga mejl. Bara så att ni vet.