feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

NFBAB

4.9
Betyg
Recos
08-408 322 92
NFBAB

FORNHÖJDSVÄGEN 36 152 56 SÖDERTÄLJE

Vi erbjuder hantverkstjänster och är experter inom el,bygg och vvs. Med flera års erfarenhet besitter vi en hel del kunskap inom branschen, vi ger dig tryggheten du söker!

Referenser finns att tillgå.

Är det här ditt företag?

Varmt välkommen till NFBAB!

Företaget grundades 2011 men med över 6 års erfarenhet vet vi vad vi gör! Väkommen!

Vad tycker du om NFBAB

Läs vad Recos användare tycker om NFBAB

Crister B skrev om NFBAB:
    Har totalrenoverat både toalett och badrum och jag kan bara säga att NFBAB och dess medarbetare har gjort ett proffsjobb. Jag är mycket nöjd och imponerad av deras arbete, snabbhet, lyhördhet och kundbemötande. Rekommenderas varmt! Crister B i Tyresö
    2013-02-12
    Anders G skrev om NFBAB:
    Andra gången jag anlitat företaget. Har nu dragit ny el i mer än halva huset. Snabbt snyggt utan problem. Snabba att svara och kommer när dom lovat. Helnöjd.
    2013-02-02
    Jakob H skrev om NFBAB:
    Allt fungerar mycket bra. Väl utfört arbete med rimliga priser och smidighet!
    2013-01-30
  • Status: 2
    tobias t skrev om NFBAB:
    Otroligt bra och smidiga att ha att göra med. "Går den extra milen", gör det lilla extra. Har haft elektrikerhjälp flera gånger kan ge tre exempel: - ngt elfel lördag. de kommer på inom 3 timmar och fixar (hade inget att göra med ngt av deras jobb, ett fel helt enkelt) - problem med att installera diskbänksbelysning, elektriker stannar 4-6 timmar på lördag och skruvar ihop alltihop - långt mer än bara drar sladdar. - annan firma har problem att installera spottar med dimmers - NFBAB elektriker kommer och fixar
    2012-12-08
    Hasnain H skrev om NFBAB:
    Väldigt snabba och korrekta med tilläggsdebiteringen. Svarar alltid eller ringer tillbaka.
    2012-11-21
    Isa h skrev om NFBAB:
    ett utom ordenligt företag mycket kunnig personal och bra priser.
    2012-11-20
    jan s skrev om NFBAB:
    sveriges bästa företag tycker jag proffsiga trevliga prisvärda tveka inte anlita nfbab
    2012-10-14
    Vinko skrev om NFBAB:
    Renoverade hela köket från Ikea + nytt parkett golv och målning av väggar. Supernöjd med arbetet! De är super snabba, jätte trevliga och organiserade. Bra kvalité på allt arbete, målning av väggar, byte av parkett golv,, uppsättning av komplett Ikea kök + el arbete. Kunde inte varit med nöjd med köket. Rekommenderas starkt!
    2012-10-13
    Hej Vinko. Härligt att höra att ni blev nöjda med nya köket! Ha en superhärlig helg. Mvh, Grzegorz Kommunikationsansvarig Nfbab "
    10-13 16:12
    Mona S skrev om NFBAB:
    Vilken kanonfirma,supereffektiva,det blev snyggt och så är de jättetrevliga. På en vecka hann de måla vardagsrum,hall,trappa och diverse eljobb.:-)
    2012-10-11
    Hej Mona. Vad roligt att höra att du är så nöjd med Nfbab och våra medarbetares insatser med din renovering! Mvh,Grzegorz Nfbab "
    10-11 20:56
    Per-Erik skrev om NFBAB:
    Renoverat källare. Tvättstuga/badrum/duschrum, Allrum, Pannrum och förråd. Arbetet omfattade hela processen från att rivaut gammalt till att bygga upp och göra klart det nya. Det innebar allt från rivarbete, byggnation, VVS, gjutning, el, kakling, målning mm. Arbetet har utförts på ett jättebra sätt- allt ifrån att byggprocessen funkade smidigt och var inom kostnads och tdsramar. Och resultatet blev jättebra. I tillägg till detta var byggarna professionella och jättetrevliga vilket sammantaget naturligtvis gör det enkelt att rekommendera NFBAB.
    2012-10-11
    Hej Per Tack för det, jag ska framföra detta till killarna, så blir dom glada. Mvh, Grzegorz Kommunikationsansvarig Nfbab "
    10-11 20:39
    Jakob S skrev om NFBAB:
    Renoverat badrummet. Fint utfört arbete, mycket kunnig och trevlig personal. Helt nöjd med priset. Rekommenderar dem för allt inom bygg och el och VVS.
    2012-10-10
    Hej. Kul att höra att badrummet blivit som du tänkt dig och att det fungerat bra med grabbarnal. Mvh, Grzegorz Kommunikationsansvarig Nfbab "
    10-11 06:27
    Daniel F skrev om NFBAB:
    Vi blev mycket nöjda med NFBAB:s elarbete i vår lägenhet (dragning av nya kablar, installation av jordade vägguttag/lamputtag och av fjärrdimmers). Snabbt, effektivt och till rätt pris, både vad gäller arbete och materiel.
    2012-10-10
    Hej Daniel Härligt att hör att du är så nöjd med jobbet! Med vänliga hälsningar, Grzegorz Kommunikationsansvarig Nfbab "
    10-11 20:41