feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Norrvikens Måleri

3.8
Betyg
Recos
076-338 50 13
Norrvikens Måleri

Skolvägen 12 192 70 SOLLENTUNA

Måleriet som står för kompetens, pålitlighet och kvalitet!

Är det här ditt företag?

Norrvikens Måleri, med kvalitet i fokus!

Norrvikens Måleri består idag av 12 st målare som med lång erfarenhet av branschen utför alla slags måleriarbeten. Med målsättningen att kunden alltid ska vara nöjd så är noggrannhet och kvalitet i utfört arbete av stor vikt för Norrvikens Måleri.

Vad tycker du om Norrvikens Måleri

Läs vad Recos användare tycker om Norrvikens Måleri

Olle N skrev om Norrvikens Måleri:
    Norrvikens måleri målade om ett 40-tals hus åt oss. Vi är nöjda med jobbet och de kontakter vi hade med måleriet. Snabba svar vid frågor och klara besked. Fakturan blev enligt offerten.
    2013-01-09
    Charles B skrev om Norrvikens Måleri:
    Professionel budgivning på arbete. Genomförandet var dock extremt dåligt, spikar kvar i väggen efter tapetsering med tillhörande blåsor. Slipning och målning av snickerier i burspråk obefintligt, att måla tjockt med färg ersätter inte spackling och slipning innan målning trots att detta var specificerat i offerten. Efter klagomål skulle två personer komma för att inspektera och åtgärda, istället komm endast samma person som gjort det undermåligt arbetet. Färg på mattor i hallen trots att det var ett angränsande rum som renoverades samt skador på möbler i toaletten där målarpenslar rengjorts.
    2012-11-01

Norrvikens Måleri svarar Charles B:

jag kontaktade dej och kollade om du var nöjd, enda som du inte var nöjd med var fönstermålningen och spikar bakom tapetern, jag skickade samma målare för att åtgärda dom fel och brister som du tog upp med mej,Färg på mattor i hallen samt skador på möbler i toaletten där målarpenslar rengjorts var inget som du tog upp med mej. Hade jag fått reda på det så har vi åtgärdat detta och kompenserat, för detta får ej förekomma. kunden ska vara nöjd

Sonja K skrev om Norrvikens Måleri:
    Bra jobb av duktiga killar
    2012-10-28

Norrvikens Måleri svarar Sonja K:

Kul Sonja, det är så det ska vara. om det är något så hör av er. mvh lasse

Louise H skrev om Norrvikens Måleri:
    Mycket nöjd! Trevliga, noggranna och punktliga!
    2012-10-15

Norrvikens Måleri svarar Louise H:

Hej, Jättekul! kunden ska vara nöjd, hör av er om det är något. mvh lasse