O'Learys Götgatan
Företaget har avregistrerats.
Vad tycker du om O'Learys Götgatan
Läs vad Recos användare tycker om O'Learys Götgatan
Alexander J skrev om O'Learys Götgatan:
Var där i lördags (23 feb). Kan ha varit den sämsta personal & bemötande som jag upplevt. Inte nog med att jag fick fel mat 2(!!) ggr fast jag var tydlig med min beställning. Dessutom fick jag ingen ursäkt & personalen hade mage att stonka & stöna ungefär som om det hade varit mitt problem? Dessutom beställde jag mitt kött rare & fick medium/well done men ok jag bryr mig inte så mkt om det. Inte heller att jag fick be om vatten 4 ggr innan det kom. Har varit på flera O´learys men det här var absolut sista gången!2013-02-26 -
Carro skrev om O'Learys Götgatan:
Bra bemötande, men något lång väntetid på service. Något dyrt, men väldigt gott!2012-07-28 -
johan s skrev om O'Learys Götgatan:
Mycket trevligt ställe på söder. Deras buffalo wings är de bästa i stan. att det är en sportbar gör bara det hela bättre2009-05-06 -
Axel P skrev om O'Learys Götgatan:
det var jävligt bra - ett av de bättre jag besökt i sverige (vilket är ganska många) - men nu har de börjat snåla. bytt hamburgerbröd, mindre pommes, tristare pasta och sämre service. nu är det standardnivå för o'learys, men det hade varit ett plus till om de hade behållit standarden sedan förr.2009-03-05 -
Johan l skrev om O'Learys Götgatan:
Bra mat o bra ställe att se sport på, men annars urusel personalen och ljudnivån när det inte är match är hemsk, man får skrika till varann när man sitter vid samma bord och äter, gå dit för match men undvik stället annars!2009-02-07 -
Elisavet R skrev om O'Learys Götgatan:
Trevligt ställe om man vill gå och se en fotbollsmatch och komma in i rätta stämningen. Bra syn till tven vart man än sitter. Jätte trevlig personal som ger en väldigt bra service. God mat!!2008-08-18 -
Annalisa W skrev om O'Learys Götgatan:
God mat och bra urval på sporten som visas på storbilds-TV. Glad personal som tar sig tid oavsett hur mycket folk som är där. Maten är vällagad och kommer till bordet i stora portioner. Babybackribs rekomenderas extra mycket! Gillar du sport, eller bara gillar gott kött bör du besöka detta ställe.2008-01-11