feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Boden

Vi har 4 629 ställen i Boden att välja på

Vårdcentralen Sanden

Sturegatan 20 A, BODEN

Läs mer om Vårdcentralen Sanden

4 recos

Béatrice K

Béatrice K tycker:

"Går dit regelbundet för provtagning och tjejerna i labbet är helt underbara. Verkar minnas varenda patient, frågar hur man mår när man träffar på dem ... "

AB Panelen

Kungsgatan 7, BODEN

Läs mer om AB Panelen

Béatrice K

Béatrice K tycker:

"Riktigt bra kött men förvänta dig inte att kunna ändra något på menyn då är du enligt personalen extremt besvärlig. Urtrist barnmeny. Men man går dit ... "

Bergdahls Snickerifabrik HB

Övre Svartlå 62, BODEN

Läs mer om Bergdahls Snickerifabrik HB

Anna B

Anna B tycker:

"Vi har köpt vårt kök av Bergdahls snickeri och är helnöjda!!! Personlig service och skräddarsytt, perfekt till gamla hus. "

Bodens Thai Massage

Drottninggatan 31C, BODEN

Läs mer om Bodens Thai Massage

Staffan T tycker:

"Alltid roligt med en plats där man kan beställa "Det lilla extra" ;-) "

Norrbottens Antik

Drottninggatan 5, BODEN

Läs mer om Norrbottens Antik

4 recos

Staffan T tycker:

"Om det är den antik affär som ligger på baksidan av gamla posten i Boden så är det nog en antikaffär jag absolut alltid vill ha göra med mer. Den rek ... "

Silentium Contact AB

Norrbottensvägen 2, BODEN

Läs mer om Silentium Contact AB

Staffan T tycker:

"Jag tycker inte om Silentium. Till att börja med så är deras företagsnamn helt missvisande. Dessutom ringer dom alltid mitt i maten eller när man gör ... "

Antikboden i Boden AB

Drottningg. 16A, BODEN

Läs mer om Antikboden i Boden AB

Staffan T tycker:

"Varmt och trevligt emottagande, Hög service anda och ett fantastiskt sortiment. "

Coop Forum Boden

Kungsgatan 42, BODEN

Läs mer om Coop Forum Boden

Staffan T tycker:

"Gammal rutten mat i frukt och grönsakshyllan. Utgången mjölk och sur och irriterad Personal. "

Beteskompaniet i Boden HB

Brännkläppsgränd 20, BODEN

Läs mer om Beteskompaniet i Boden HB

Staffan T tycker:

"Mycket bra! Bra sammansättning av beteshästarna. Daglig tillsyn av kunnigt hästfolk. Dessutom väldigt trevliga. "

Väktarskolan Vs AB

Kårbacksgränd 1, BODEN

Läs mer om Väktarskolan Vs AB

Hayma H

Hayma H tycker:

"Jag har personligen betalat utbildningarna egenhändigt och utbildat mej hos Väktarskolan och är helnöjd. Har idag heltidsanställning och en bra lön. U ... "

förklaring

På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!

Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.

Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.

Det finns två undantag från denna regel:

1. Om det du sökte efter träffade en huvudkategori på ett företag så väger det tyngre än om du träffade en underkategori. Om du exempelvis söker på begreppet "bilar" vill vi visa de företag som har bilar som huvudsysselsättning före exempelvis leksaksaffärer som kanske har angivit "bilar" som en underkategori.
  2. Om det du sökte efter träffade postorten exakt så väger det tyngre än de företag som ligger angränsande denna postort. Om du exempelvis söker på begreppet "Stockholm" vill vi visa de företag som har postort Stockholm före exempelvis något i Hägersten eller Huddinge.

Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!

Så här segmenteras resultatlistan:

1. Företag med exakt träff på företagsnamnet.
  2. Företag med träff på huvudkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  3. Företag med träff på huvudkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  4. Företag med träff på underkategori/-tag och postort, från betyg 5 till 1.
  5. Företag med träff på underkategori/-tag men inte postort, från betyg 5 till 1.
  6. Företag utan betyg.

Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!

Stäng fönstret