På reco.se försöker vi presentera så relevanta resultat som möjligt på dina sökningar. Så här fungerar det!
Om det du sökte efter exakt matchar något av alla våra företagsnamn presenteras detta företag överst oavsett betyg.
Därefter listas företagen i fallande betygsordning. Ett företag med högre betyg kommer före ett företag med lägre. Om två företag har exakt samma betyg blir istället antal recos avgörande.
Det finns två undantag från denna regel:
Jag vill veta mer, ge mig detaljerna!
Så här segmenteras resultatlistan:
Och du! På reco.se kan företag självklart aldrig köpa sig plats i resultatlistan eller betala för att slippa ett dåligt betyg och en dålig placering. Detta skulle leda till sämre relevans, sämre sökresultat och en sämre tjänst för dig!
Stäng fönstret
Banhan K tycker
Hört gått ryckte om Siam travel från en vän. Första gången där, trevlig personal (Andre.) Berättar och förklarar på ett bra sätt. Snabb svar via mail och svara snabb via telefon. Mycket hjälpsam.
Patrik tycker
Jag rekommenderar starkt Kista trafikskola, då både Emanual och Raymond är 2 st fantastiskt duktiga pedagoger. Jag tog mitt körkort igår på 1:a uppkörningen. Jag började att övningsköra exakt 2 månader innan uppkörning och ha ...
Nigel W tycker
Jag är kanske lite äldre en dem flesta som besöka CALM men jag var där i önsdags, blev otroligt bra bemött och väl omhändertagen. Nogrann genomgång av skötsel och rengöring innan ingreppet (PA) påbörjad. Ett ställe att rekome ...
Karl Olof E tycker
Tina, som äger salongen, är en duktig frisör på många sätt. Hon har skött våra familjemedlemmars frisyrer under flera år. Alltid till vår
stora belåtenhet.
Johan B tycker
Trevligt bemötande på telefon och i butiken.
Lina H tycker
Fräsch och välsorterad butik, vänlig och hjälpsam personal. Valuta för pengarna!
Sara R tycker
Jättehärligt! Finns en del ekologiskt utbud vilket känns fräscht och trevligt. Mysig personal, god mat och fina goda bakverk. Trevlig och speciell lokal, möjlighet att köpa inredning om man faller för den! :)
Kristina L tycker
Har rest mycket genom åren men har aldrig fått så fenomenal service som jag fick av SEA-travel! Personligt och det lilla-extra gör att man känner sig som vip-kund hos dem. Extra tack till Mäm som hjälpt oss med att få både de ...
... . tycker
Piercade mig där. schysst bemötande, hygien, utförande och lokal
Johan H tycker
Fantastiskt koncept och trevliga pojkar.
Lägg till det som saknas och gör Reco komplett
Vilka av företagen i Stockholm är bäst när det gäller? Här tycker våra medlemmar till om företag i Stockholm de kommit i kontakt med. Känner du till trafikskolor, caféer, läkare eller andra inrättningar i Stockholm kan du också tycka till.