• Populär

Kontaktinformation

033-139020Döbelnsgatan 12
506 36 BORÅS

kims-vintage

Reco tipsar om vår sponsor

Kims Vintage

MM R MM R:  En helt underbar butik! Vackra kläder, skor och accessoarer. Bra prisnivå också! Här kan man hitta något som ingen annan har eftersom Kim köper in mycket i England. Stort plus för den vackra inrednin ... Läs mer

1. Rekommendera
2. Betygsätt

Läs vad Recos användare tycker om Pecage Collection AB

2010-04-20

Jag kan bara hålla med föregående talare. Här kan man som klädgrossist köpa kläder till mycket bra priser och leveranserna brukar alltid komma 1-2 dagar efter beställningarna. Denna gång ordnade de kläderna dagen efter vilket är kanon då orden lades strax efter 17 dagen innan och kläderna skulle fram innan helgen. Är man en butik som ibland behöver ha lite extra service så kan jag varmt rekomendera Pecage Collection som grossist. Superbra! ==== Jag la en order på kläder förra torsdagen och fick de budat till mig samma dag. Stort tack!!! Helgens event räddades i och med det.

Monica A
Monica A

2009-07-06

Pecage Collection är en klädgrossist jag verkligen kan rekommendera till fullo. Trevligt bemötande, bra priser och framförallt snabb leverans. Jag var ute efter flertalet plagg till min butik på kort varsel som jag skulle ha levererat till midsommarhelgen. Trots min velighet med diverse artiklar som gjorde att det blev panik så levererades varorna dagen innan med en specialfrakt. Jag är supernöjd helt enkelt. TACK!

Tiffany B
    Tiffany B

2009-04-28

Jag fick min produktion på babybodiesar levererade alldeles nyss från Pecage Collection AB. De var verkligen snygga och kom till och med en vecka före utsatt datum.

Ida C
      Ida C

Status: 2

2009-03-13

Pecage Collection kan jag verkligen rekommendera om ni ska köpa snygga, kvalitativa och billiga profilkläder till företaget. Vi har köpt t-shirts, pikéer, fleece, jackor, byxor och västar till företaget och har alltid fått varorna i tid. I några fall har de till och med bjudit på några tröjor kostnadsfritt då antalet blivit några för många. Ett mycket seriöst och serviceinriktat företag.

Veronika I
        Veronika I

Status: 2

2009-01-14

Här hittar man snygga & billiga plagg för både vardag & fest. Trevligt bemötande & snabba leveranser de gånger jag handlat. Kan verkligen rekomendera denna klädgrossist.

Daniel J
          Daniel J

2008-10-09

Ett mycktet bra klädgrossistföretag som grossar kläder till mycket bra priser och kvalitéer. Har köpt av dem vid flertalet gånger och det har aldrig varit några problem. Jag kan varmt rekommendera Pecage Collection AB till er som har en butik eller företag som vill hitta riktigt snygga och prisvärda kläder.

Joakim S
            Joakim S