feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen

Polarpumpen AB

3.2
Betyg
Recos
0770- 777 600
Polarpumpen AB

Datavägen 14a 436 32 ASKIM

Hur kan vi hålla så låga priser?

Hur kan vi hålla så låga priser?

Vi köper in enorma mängder med värmepumpar. I genomsnitt kommer en fullastad lastbil var tionde dag. Under hösten kommer flera i veckan. 2011 sålde vi ca 4200st värmepumpar, under 2012 ca 5100st och under 2013 räknar vi med att sälja närmare 6000st.

Var har vi vårt lager?

För en snabb och kostnadseffektiv lagerhållning använder vi Posten logistiks lagerlösning för storföretag. Det är inget hämtlager, vilket gjort att vi kunnat sänka priserna ytterligare. I Postens högsäkerhetslager finns även andra stora internetleverantörer som tex den största svenskägda vitvaruåterförsäljaren. Posten sköter även alla våra transporter.

www.polarpumpen.se

Är det här ditt företag?

Välkommen till Polarpumpen!

Vi säljer både till företag och privatpersoner. Alla våra priser är inklusive moms. Vi levererar kvalitetsprodukter till låga priser och ordnar installation över hela Sverige. Vi är idag 9 anställda.

Vad tycker du om Polarpumpen AB

Läs vad Recos användare tycker om Polarpumpen AB

• Status: 2
    Håkan A skrev om Polarpumpen AB:
    Har nu köpt liten pump, den andra, av Polarpumpen. Även denna gång har allting fungerat klockrent. Tänker rekommendera dem vidare till de jag vet vill ha hjälp med pumpar :)
    2012-05-09
  • Status: 1
    Maria skrev om Polarpumpen AB:
    ville ha betalt i förskott. vi betalade efter att de LOVAT leverans före ett visst datum. vi fich TJATA ut dem en- två månader senare.

sedan började den skramla redan efter ngn vecka så att grannar TRE hus bort klagade. fick maila, ringa och tjata i TRE månader innan de kom ut. massa tjafs! när de väl kommit ut har pumpen tystnat, ngt har väl ramlat på plats? sedan vill de ha faktura för besöket!

låga priser, men de tar ut på den sjukt dåliga servicen.. vi anser inte att allt mailande, ringade inte var värt den tusenlappen vi sparade.
    2012-01-13
  • Status: 1
    Anders H skrev om Polarpumpen AB:
    Beställde och fick levererat en pump i går och det funkade väldigt bra! De svarade på mail till och med på söndag. Mycket nöjd!
    2010-12-09
  • Status: 3
    Didrik v skrev om Polarpumpen AB:
    De har ganska låga príser men servicen är dålig och otrevlig.

Det är svårt att nå företaget de sällan svarar på mail och är svåra att nå på telefon.

Jag råkade ut för ordentliga leveransförseningar mot lovat datum inför vintern, eftersom polarpumpen glömt bort min beställning. Jag fick inga besked eller kompensationer kring detta utan fick bara veta att jag skulle ha beställt ett halvår tidigare istället om jag ville ha pumpen i tid.

I efterhand skulle jag hellre ha betalat några extra kronor till en lokal leverantör som förhoppningsvis håller vad de lovar.
    2010-09-25
  • Status: 2
    kjell k skrev om Polarpumpen AB:
    Köpte nyligen en Panasonic värmepump från polarpumpen.se. Jag är väldigt nöjd med servicen från butiken. De ordnade med en installatör som tog med sig pumpen hem till mig och gjorde allt arbete. Och billigt blev det.

Rekommenderar verkligen polarpumpen.se!!

2009-01-20