18 recos
08 54528460Gamla Brogatan 32
111 20 STOCKHOLM
Reco tipsar om vår sponsor
Lurendrejare har ingen empati. Princita är bara en i mängden. Dags nu för regeringen att ta tag i detta stora samhällsproblem. Förbjud telefoninspelningar som bindande avtal och kräv skriftlig namnteckning så skulle många av dessa bluffare försvinna. Princita ringde mig för en beställning av .se domän för 195:-/år i 10 år. Fakturan slutade på 17113:- för sju st andra domäner. Dock var inte .se domänen med. Ren o skär bluff. Polisanmälning är på gång och jag hoppas att alla andra gör detsamma.
Status: 1
ETT RIKTIGT BLUFF-FÖRETAG som går in för att lura blåögda företagare!!! Fick en räkning på 19550:- fast det skulle kosta 195:-.Nu kommer jag att gå vidare med detta, kommer ALDRIG att betala eller ge mig. Det är ärligare att råna en bank än att låtsas göra mig en tjänst och sen blåljuga rakt upp i ansiktet. Kan såna här människor sova gott om natten????
Status: 1
Ett uselt bluffföretag som har förfinat sitt sätt att lura sina kunder.
Status: 1
OBEHAGLIGT! Säljaren pratade snabbt,ville inte säga sitt namn två gånger. Taktiken var att få mig förvirrad och att totalt missuppfatta att det handlade om ett köp av x-antal domäner för x gånger 1950 kr. När jag frågade hur mycket x är bröt han samtalet. Vidrigt bedrägeri!
Status: 1
LURAD .. förstås... stressad som jag var och en duktig säljare. trots flera frågor om totalsumman verkligen stämde 1950 kr för tio år fick jag en faktura på över 15000 kr. företaget är polisanmält för bedrägeri.
se även handels lista över opålitliga företag.
Status: 2
Bedragare. De ringde och påstådde att en privatperson hade försökt registrera samma domännamn som vi har under .se under .com men eftersom vi har förköpsrätt så undrade han om vi vill utnyttja den. Då jag aldrig hört talas om ngn sådan förköpsrätt så ställde jag frågor om den varvid han lade på luren. Skojare!!
Status: 2
Betyg 0. Bluffmetoder och extremt otrevliga. Råkade ut för samma sak som Maria J och Karl S nedan. Varning för detta företag.
Status: 1
Varning! Detta är ett bluffbolag som försöker sälja domännamn. Dom finns med på svensk handels varningslista. Hette tidigare Westpoint solutions.
Status: 1
De kontaktade oss och påstod att ett annat företag hade ansökt om att registrera samma helsidesadress som vi fast med andra dömännamn (.nu .com osv.) men eftersom vi hade förtur till de namnen ville de erbjuda oss att registrera dem för att skydda namnet. Detta är rent lurendrejeri för att få en att köpa dyra domännamn till överpriser. Vem som helst kan när som helst registrera en adress om den inte är upptagen och det är ingen som kommer att ringa upp och fråga om du vill registrera den innan någon annan hinner förre. Förmodligen är det de själva som skrivit de positiva recensionerna här nedan.
Status: 1
I dagsläget så vet jag inte om detta är seriösa personer eller inte. Jag har förstått att jag troligen gått på en blåsning. Tråkigt att det ska finnas såna här personer.
Status: 6
Har blivit grundlurad av Princita. Akta Er! Martin ohlsson som ringde mig ang vår hemsida pratade om en summa på 195:- för ett år. Kom en faktura på 19 500:-
Status: 1
Otydliga uppgifter från otydliga säljare som säljer otydliga produkter. Jag vet inte riktigt vad de ville erbjuda mig men det kändes överflödogt.
Status: 5
Bytte från en av de andra stora aktörerna till Princita i början av året då de hade en kampanj och det föll väl in i tiden för mina behov. Är mycket nöjd med deras service och sättet de bemöter kunderna på. Bra webhotell!
Status: 6
Han som jag pratade med om min hemsida pratade typ ett annat språk! Jag fattar inte så mycket om hemsidor och koder och allt vad det är. Min sida fungerar bra och jag tycker att den är snygg och så, men det skulle ju vara bra om de hade tekniker som kunde prata så att man förstår. Men jo, jag är väl rätt nöjd.
Status: 4
Jag ringde och tackade teknikern på Princita idag för att han verkligen tagit hand om mitt varumärke på internet! Har tidigare varit rätt ointresserad av datorer, men har på senare år förstått kraften som finns med hjälp av marknadsföring på nätet. Killarna vet vad de gör!
Status: 6
Som datorintresserad och numera yrkesveksam så har jag samarbetat med många olika it-företag. En av de senaste trenderna är så kallad seo, sökmotoroptimering. Princita ligger i bräschen för soe i Sverige skulle jag säga. Har skickat vidare flera av mina klienter till dem och de har så gott som alltid varit nöjda.
Status: 5
Princita fick äran att bygga hemsidan till mitt företag, och jag är nöjd med deras support osv. Lite dyra kan jag tycka, men jag är nöjd överlag.
Status: 5
Jag är mycket nöjd med deras tjänst. Sedan jag sökmotoroptimerade så har jag mycket mer trafik till min sida. Killarna jag snackade med över telefnen var både trevliga och kunniga. Det enda negativa är att de ibland har lite lång telefonkö.
Hitta till Princita HB