Senaste händelser
Geab The Phone House AB, Falun
Restaurang Kopparhatten
Specsavers Optik
Tanja R skrev om Svensk Fondservice AB :
Har inte utnyttjat deras tjänster, men är mycket nöjd med bemötandet. Jag blev uppringd och utnyttjade senare ångerrätten - men inte på grund av något missnöke. Allt hanterades seriöst, från en tydlig förklaring av avtalet vi ingick på telefon, till artig hantering av emot mitt kundtjänstsamtal om uppsägning några dagar senare. Det enda jag saknade var närmare information om portföljerna och deras resultat på hemsidan. Anledningen till att jag tackade nej var istället att jag under efterforskningarna om företaget hittade en annan tjänst som jag föredrog (PPMrådgivaren).2012-02-20 -
Tanja R skrev om Lugnets Fysiocenter :
Jag har haft gymkort här och trivdes mycket med den avslappnade stämningen! Eftersom företaget sysslar med rehabilitering och sjukgymnastik, så är det inte bodybuilders här utan istället alla typer av människor. Jag behövde inte känna mig bortgjord för att jag var otränad!
Maskinerna är i helt okej skick, och en hel vägg är fönstertäckt med en behaglig skogsvy. Ett eget rum finns för stretching och manuell träning. Omklädesrummen har skåp där du behöver egen nyckel (det finns även småskåp med inbyggda nycklar), fräscha duschar och bastu. (Tips: starta bastun när du kommer så är den varm när du tränat klart!)
Priserna är låga och du får rabatt som arbetslös/pensionär/studerande.2008-08-13 -
Tanja R skrev om Hemköp :
En underbart välsorterad matbutik som är mysig att promenera runt i. Den fräscha Grönt & Frukt-avdelningen är enorm och min favorit i hela staden. Det vegetariska utbudet är riktigt bra, och de har kanske Faluns lägsta priser på fryst vegetariskt. Överlag håller de låga priser, faktiskt i samma klass som ICA Supermarket brevid.
Förutom mat kan du köpa blommor och husgeråd, det finns en separat spel/posthörna och en bankomat är planterad bekvämt i entrén. Öppet ända till 22 på kvällarna!2008-08-13 -
Tanja R skrev om Fazer Food Services AB, Åhléns Café Falun :
Åhlens har numer den bästa vegetariska buffén i Falun (istället för Kopparhatten). Maten är rejäl och vällagad, interiör lite intetsägande men helt okej. Det är trevligt att sitta och äta ute på balkongen, med utsikt över affärsgatorna. Restaurangen är lätt att missa eftersom du behöver passera genom hela butikens övervåning först.2008-08-13 -
Tanja R skrev om Mat i Slätta AB, Ica Supermarket :
Lättillgänglig medelstor butik för närboende, med helt okej priser som dock ligger något över de storebröderna i Britsarvet. Eftersom det inte finns någon bankomat i Slätta kan ta ut pengar här i kassan, eller för att posta och ta emot paket.
Butiken har det mesta inom mat och en del husgeråd. Det bjuds ofta på smakprov av olika frukter i grönsaksavdelningen, som dock kan kännas aningen liten.2008-08-12 -
Tanja R skrev om Apoteket Engelbrekt :
På Apoteket Shop hittar du det mesta som inte kräver recept, och här är köerna alltid korta. Butiken ligger dessutom perfekt till på den centralaste affärsgatan. Personalen är kunnig och frågar gärna på eget bevåg om man behöver hjälp när man står vid en hylla och ser förvirrad ut.
Ett plus för alla de diskreta broschyrer med information som finns utplacerade vid många läkemedel, ett smidigt sätt att lära sig mer!2008-08-12 -
Tanja R skrev om Geab The Phone House AB, Falun :
Blev glatt överraskad av de mycket sympatiska säljarna jag mött här. Det går visserligen att köpa billigare mobiler på nätet, men prioriterar du kundservice och hjälp med att hitta rätt mobil och abonnemang, så är det hit du ska vända dig! En nackdel är de långa väntetiderna som ibland uppstår.2008-08-12 -
Tanja R skrev om Restaurang Kopparhatten :
Kopparhatten är restaurangen med mest vegetariska och kanske det enda med veganska rätter här i Falun. De har även ett fik som är öppet länge på kvällarna. Maten är god men inte riktigt lika utsökt som innan ägarbytet, rummen är däremot fortfarande robusta och trevliga i gammaldags stil. Vid uteserveringen kan man låna fleecefiltar om det är lite kyligt, mycket bra idé!2008-08-12 -
Tanja R skrev om Specsavers Optik :
Prisvärda erbjudanden på glasögon och linser (köper numer alltid mina här). En mycket trevlig äldre herre jobbar här som optiker, och man känner sig väl omhändertagen vid synundersökningarna. Enda nackdelen är att det kan bli långa väntetider vid kassan ibland, för det är alltid folk i butiken.2008-08-12