feedback company
Hej, är du ny på sajten? Eller har du bara glömt att logga in? Klicka här för att komma in i värmen
Senaste händelser
2008-08-12
  • Status: 1
    Peter K skrev om Energibolaget i Sverige AB :
    Har precis hoppat av Energibolaget i Sverige. Och pratat med energimarknas inspektionen och konsumentverket och att anmäla dom för bedrägeri. Anlitar men telemarketing 15åringar som sätter en butikslokal på ett privat abonnemang dröjer 6 månader innan allt kommer igång då dom glömmer ta områdes id Och lovar prisgaranti men är ändå 35% dyrare än min vanliga el leverantör. När jag sen SJÄLVKLART vill gå ur dom är det 90dagars uppsägningstid eller 380kr i administrativ avgift. Försökte få deras otrevliga kundtjänst chef Björn Eriksson att stryka denna avgift då dom har lovat mig något dom inte hållt. Och att detta problem tar tar för mig och är en högre administrativ avgift då jag är också ett företag och min tid kostar pengar. Aldrig i livet att han ville göra detta. Det var bara att betala och se glad ut för min del. Och inse att detta är ett bedrägeri på hög nivå som inga lagar i sverige skyddar oss mot.

Och detta vet jag med fakta då jag pratat med både Energimarknads inspektionen och konsumentverket.

Båda håller med om att detta betende är fel från Energibolagets sida men även att det "ännu" inte går att göra något åt det.

Så jag skiver detta för att varna er vad ni än gör skaffa inte avtal hos Energibolaget i sverige
    2008-08-12
    Carl O :"
    Jag har precis hamnat i samma situation som du Peter, de är otroligt störande att ett bolag får hålla på som dom gör. "
    10-26 11:43
    Att vi var 35 % dyrare kan inte ha stämt om du hade ett tillsvidarepris hos din dåvarande leverantör./ Therese "
    11-30 16:34
    Elin V :"
    Peter K har aldrig påstått att han har tillsvidarepris. "
    11-30 19:16
    Detta är något jag förutsätter då det är en av våra kontrollfrågor där kunden måste ha svarat ja för den här avtalsformen/ Therese "
    12-01 14:27
    Therese den frågan om man har tillsvidare pris måste era försäljare missa isåfall jag har inte fått den. "
    03-16 18:46