Senaste händelser
2011-06-22
Katarina D skrev om Swedbank AB, Ak Hornstull :
Jävla Swedbank tar 400 kr för borttappad dosa. Vilket jävla rån!2010-02-26 -
Katarina D skrev om Corinne & Friends :
Salongen hade en mysig inredning och Deniz som klippte mig var en duktig frisör men väldigt tyst. Min lillasyster fixade sina ögonbryn där och det blev väldigt bra. Jag kommer nog gå tillbaka dit igen. Plus för ett smidigt bokningssytem.2010-01-24 -
Katarina D skrev om Grisslinge Bistro & Bar AB :
Jättegod mat, trevlig miljö, avslappnad men effektiv service. Toppenbra på alla sätt och vis, precis så som du vill att en kvarterskrog ska vara! Enda minuset var att fisksoppan kostade 10 kr mer än vad som stod på menyn.2010-01-13 -
Katarina D skrev om Delselius Konditori AB :
Utsökta bakverk, snabb service, generösa öppettider. En pärla i Gustavsberg!2010-01-01 -
Katarina D skrev om Vurma Södermalm :
Vurma är ett kafé med jättegoda mackor och trevligt läge. Deras koncept verkar också gå ut på att sprida kärlek genom gulliga lappar och leenden på läpparna osv. Detta blir tyvärr rätt falskt eftersom de verkar avsky barn. Det första som möter en när man kommer med barnvagn är ett "du får inte ha den där här inne". Det andra som möter en är en lapp i kassan där det står ungefär så här "Försök håll tyst på era gulliga ungar". Man känner sig helt enkelt inte välkommen som mamma och det drar ner betyget2008-10-01 -
Katarina D skrev om Liseberg :
Liseberg vore en mycket trevlig plats att spendera dan på om det inte vore så sjukt trångt. Hursomhelst, attraktionerna är många och varierade. Alla kan hitta sin egen favorit. Restaurangerna är dessvärre bedrövliga. Vi var och åt en "buffe" på nåt som kallas huvudrestaurangen eller nåt liknande och det var den mest bedrövliga kulinariska upplevelse jag någonsin har haft. "Buffén" bestod av köttfärslimpa, kycklingklubbor, grönsallad och majs. Inget annat, jag skämtar inte. Detta är ju tyvärr oacceptabelt och sänker betyget rejält.2008-10-01 -
Katarina D skrev om J F Johansson Skor :
Denna skoaffär har många olika märken vilket är bra. Det som inte är bra är att bemötandet från personalen som är under all kritik. Minus också för en lokal som inte är barnvagnsvänlig.2008-10-01 -
Katarina D skrev om Condeco Linnégatan AB :
Ett trevligt café med stor variation på bakverk. Lokalen är fräsch och relativt barnvagnsvänlig. Däremot är deras luncher inte så många till antalet och de som finns är rätt äckliga.2008-10-01 -
Katarina D skrev om Cw Kocksgatan AB, Hemköp Cajsa Warg :
Perfekt ställe att handla picknink på eller bara något gott till helgen. Väldigt mysig och fräsch lokal. Men smakar det så kostar det tyvärr också. För ett tag sedan köpte jag en enkel libanesisk lunch med dricka och kaka till efterätt och fick hosta upp 95 kronor.2008-09-22oliver a :"Det va väl inte farligt för lunch + dricka + kaka?? "08-01 12:16 -
Katarina D skrev om Johannebar Pizzarestaurang :
Jag älskar kvarterskrogar av det här slaget. De har god mat och trevlig atmosfär till en billig peng. Har dock vid ett par tillfällen fått vänta väldigt länge på maten och har en gång blivit serverad mögligt hamburgerbröd. Servitörerna är dock mycket tillmötesgående och ger en ofta gratis dessert om något inte varit till belåtenhet.2008-09-22David J :"Man undrar om din recesion pratar om kvarterskrogar i allmänhet eller om Johannebar.. "05-02 22:00 -
Katarina D skrev om Tempo :
Jag tycker affären känns aningen ofräsch. Har heller inte något bra utbud av lösgodis.2008-09-22 -
Katarina D skrev om Vårdcentralen Gibraltargatan :
Mycket fräscha lokaler, jag har sällan behövt vänta länge i väntrummet. All den senaste tekniken finns tillgänglig. Finns inget negativt att anmärka på.2008-09-09 -
Katarina D skrev om Mega i Gårda, Ica Kvantum Focus :
Göteborgs fräschaste och mest välsorterade matbutik.2008-09-01 -
Katarina D skrev om Curry Nam Nam Singh :
Har god och prisvärd lunch samt en mycket trevlig personal-2008-08-30 -
Katarina D skrev om Friskis och Svettis i Göteborg, Friskis & Svettis :
Ett stort minus för att tjejernas omklädningsrum ligger tre våningar upp. Har tråkiga pass.2008-08-29 -
Katarina D skrev om Framsidans Restaurang AB, mc Donald's G16 :
Mc Donalds är det äckligaste som finns.2008-08-29