Senaste händelser
Ica to Go
2010-05-04
Anette Bäckgården Claesson
Jennifer H skrev om La Neta :
God mat som känns genuint Mexikans (men vad vet jag, har bara upplevt Amerikanskt Mex-käk). Gå inte hit i tron om att du ska sitta i en mysig omgivning och äta fint. Här kommer maten in på välanvända plasttallrikar men det gör verkligen inget. Det är liksom en del av La Neta-upplevelsen. Try it, you'll like it!2011-06-01 -
Jennifer H skrev om East West - Sushi, Grill, Lounge :
Sitter och väntar på att vår hämtmat ska bli klar. Det är 25 min väntetid på lokala sushihaket. Ja jösses vad örebroarna verkar äta rå fisk :-) men jag har hört att det lär vara värt det.2011-01-14East West - Sushi, Grill, Lounge svarar Jennifer H:
Hej Jennifer! Vi jobbar hårt för att minimera väntetiderna, men fredag-lördag blir det tyvärr ofta minst 20-30 minuter då vi ofta har väldigt många förbeställningar via vår onlinetjänst sushionline.se Hoppas maten smakade :) Mvh/ East West
- Mvh East West - Sushi, Grill, Lounge 2012-10-09Nikke L gillar detta. -
Jennifer H skrev om Elvis Sko-, Nyckel- & Kemtvättservice :
Elvis är snabb som 17! När man lämnar in skorna här så ser dom alltid ut som nya när man hämtar dom igen. Proffsig, duktig, snabb. Vad mer kan man önska sig av en skomakare?2010-12-03Emma K gillar detta. -
Jennifer H skrev om Jascha :
I särklass min bästa designer. Tre bröder. En designar kläderna. En rattar runt det ekonomiska. En sköter marknadsföring etc. Kläderna har sånt sanslöst snyggt snitt och framhäver alltid dom kvinnliga formerna på bästa sätt. Kan inte nog rekommendera Jaschas kläder. Ni hittar dom på www.jascha.se och www.designista.se2010-12-03 -
Jennifer H skrev om Gondolen :
Stärkta vita dukar, proffsig och uppmärksam personal, supergott bröd och en trevlig utsikt över vår vackra Hufvudstad. What´s not to like?!2010-12-03 -
Jennifer H skrev om Bröderna Olssons Garlic & Shots :
Let´s face it, man kan aldrig få för mycket vitlök. Gå hit en vardag eller helgdag med någon du gillar och njut av atmosfären och vitlöken.2010-12-02 -
Jennifer H skrev om Hellmanska Gårdens Café AB :
Ett riktigt trevligt ställe som jag besökte för första gången i helgen. Vi trotsade kylan och satt ute under ett par filtar. Annars kan man ju alltid välja att sitta i det mysiga Orangeriet. Hit kommer jag gärna fler gånger.2010-10-19 -
Jennifer H skrev om Jungfrusunds Marina :
Alltså maten är så bra här så jag kan knappt beskriva det med ord. Ni måste ta er ut till Ekerö och besöka Jungfrusunds Marina någon helg och äta deras brunch. Lokalerna är superfina, ljusa och sådär Marinigt som man skulle kunna vänta sig. Det är nästan alltid mycket folk här så du gör bäst i att boka bord.2010-08-08 -
Jennifer H skrev om Tegnérs Gömställe :
Hit ska du gå för att dricka riktigt bra öl. Inredningen är spartansk men mysig och personalen vänlig och personlig. Väl värt ett besök eller två.2010-08-08 -
Jennifer H skrev om Roberts Tobak E.fa :
Skönt ställe som inte bara har ett stort sortiment av cigarrer (vilket jag älskar) utan som faktiskt även rullar själva. Senast jag gick förbi här så satt en tjej vid ett bord utanför på gatan och rullade feta cigarrer och ur högtalarna strömmade härliga kubanska rytmer. Rörstrandsgatan har fått ytterligare en pärla =)2010-05-25 -
Jennifer H skrev om Fabrique Bakery Stockholm :
Asså, det här kan vara det bästa bageriet i stan. Fantastiskt gott stenungsbakat bröd till vettigt pris. Testa deras Valnötsfrallor till frukost någon dag...du kommer att vara hoocked for life. Fabrique har även Bagerier på Nybrogatan och Schelegatan.2010-05-25 -
Jennifer H skrev om Friskis & Svettis Kungsholmen :
Bra och fräsch lokal men det är inte helt enkelt att hitta från omklädningsrummen till träningssalarna.2010-05-25 -
Jennifer H skrev om Lebanon Cuisine Restaurant AB :
Klassisk Italienare med bra priser och mysig inredning. Åt deras rätt Tortelloni All Émiliana (155 pix) vilken var toppengod. Il conte hyr även ut en kock som kommer hem till er och lagar en Toscansk middag. Eller så kan du hyra personal som styr upp er middagsbjudning.2010-05-11 -
Jennifer H skrev om Ica to Go :
Mycket trevligt koncept från ICA. Här hittar du bland annat smoothies, frukt, kalla drycker, godis, chips, mackor och kattmat. Kaffe med självservering och bakverk. Påminner en hel del om 7/11 och andra service-butiker men har en mer uppdaterad känsla. Ligger bra till på Kungsgatan.2010-05-09 -
Jennifer H skrev om Solvalla Däck :
Här bytte dom ut mina vinterdäck på rekordtid...hann inte ens dricka upp gratiskaffet. Och billigt var det också.2010-05-04 -
Jennifer H skrev om Marriott Hotels :
Klart över förväntan...stället ser ju astrist ut från utsidan där det ligger mitt i en rondell. Men på insidan är det fräscht och mysigt. Käka något i restaurangdelen, häng i baren eller slöa i någon av dom väl tilltagna sofforna. Här kan man ha en trevlig kväll trots höga priser i baren.2010-05-04 -
Jennifer H skrev om Anette Bäckgården Claesson :
En mycket kär och trevlig kollega....men jag kan inte för mitt liv förstå varför hon är upplagd här på reco...hm....hon kanske har en firma eller nåt2010-05-04 -
Jennifer H skrev om Hsb:s Bostadsrättsfören Fredhäll i Stockholm :
En av Stockholms största föreningar och tillika extremt välskött. Fastighetsskötarna jobbar och sliter för att hålla allt tiptop och det lyckas dom verkligen med. Kan rekommendera den här föreningen till alla som vill bo i Freddan. Själv har jag bott i två olika hus i samma förening och stortrivs.2010-05-04 -
Jennifer H skrev om Häst & Hund i Stockholm AB :
Det här är en av dom bästa och mest välsorterade hundaffärerna i stan...ja och dom har ju självklart massor med prylar till hästen också. Ägaren är supertrevlig och har en jättestor otroligt väluppfostrad Rottweiler-tik som alltid går lös i butiken. Men andra hundar är också välkomna förstås. Här finns ett stort utbud med hundgodis och leksaker samt koppel och liknande. Gå förbi och kika vettjta, de har just flyttat in i nya fina lokaler. Har du problem att hitta hit så håll utkik efter en svart häst i live size som står utanför butiken.2010-05-04